Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
παιδια να γραψετε και : Ποποφ + Αγιος = B.F.FΕ στο τοιχο μετα![]()
Γιατί όχι τατουάζ σε στήθος με αιμάζουσα καρδιά;
παιδια να γραψετε και : Ποποφ + Αγιος = B.F.FΕ στο τοιχο μετα![]()
Δεν έχεις δίκιο. Δεν μου αρέσουν τα μανουριάσματα, ίσως το έχεις παρατηρήσει, και κατ' ιδίαν το έθεσα σαν παράπονο και στον popov και στον Άγιο. Αλλά δική τους υπόθεση είναι, το διασκεδάζουν άλλωστε. Όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ο popov συκοφαντείται, μπήκα στη μέση, όχι βέβαια ότι είχε ανάγκη υποστήριξης. Και ο Άγιος φίλος μου είναι και με τιμά και με την προσωπική του φιλία. Αυτό τι σημαίνει, ότι επειδή βρίζεστε θα σε καταχωρήσω ως blacklisted;φαντάζομαι σε τιμά που βριζει και τον φιλο σου![]()
σας καναμε την κωλοτρυπιδα ταλαροΕίστε πάντα ευπρόσδεκτος.![]()
δεν είναι ολοι σαν τον άγιο τον γαμηκουλα.Nick,
δεν επετεύχθη ουτε σημερα η συνουσία;
Ο νηματοθετης ζήτησε απο τα χαράματα να κάνουμε ησυχία για τον ιερό τούτο σκοπό.
ααα εσεις ειστε σκληρα αγορια,φευγω :o :oΓιατί όχι τατουάζ σε στήθος με αιμάζουσα καρδιά;![]()
σας καναμε την κωλοτρυπιδα ταλαρο
Nick,
δεν επετεύχθη ουτε σημερα η συνουσία;
Ο νηματοθετης ζήτησε απο τα χαράματα να κάνουμε ησυχία για τον ιερό τούτο σκοπό.
σορρυ Βλου Βλου εγώ αυτές τις φιλίες δεν τις κατανοώ. Οπότε έτσι μιλάω. Τα λοιπά αν δεν ενοχλούν εσάς εμένα μου περισσεύει.Δεν έχεις δίκιο. Δεν μου αρέσουν τα μανουριάσματα, ίσως το έχεις παρατηρήσει, και κατ' ιδίαν το έθεσα σαν παράπονο και στον popov και στον Άγιο. Αλλά δική τους υπόθεση είναι, το διασκεδάζουν άλλωστε. Όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ο popov συκοφαντείται, μπήκα στη μέση, όχι βέβαια ότι είχε ανάγκη υποστήριξης. Και ο Άγιος φίλος μου είναι και με τιμά και με την προσωπική του φιλία. Αυτό τι σημαίνει, ότι επειδή βρίζεστε θα σε καταχωρήσω ως blacklisted;
ααα εσεις ειστε σκληρα αγορια,φευγω :o :o
ααα εσεις ειστε σκληρα αγορια,φευγω :o :o
πες την αλήθεια. Έπιασες κουβέντα και συ?η κοιμηθηκες ?αχαχαχαχαχαχα
ΔΞ-ΔΑ Δεν εχει το ερωτηματολόγιο?
δεν είναι ολοι σαν τον άγιο τον γαμηκουλα.
δεν σε χάλασε..Κατά τα άλλα, εγώ είμαι αυτός που ασχολείται μαζί σας, και όχι το αντίθετο εεε;;;![]()
![]()
Εφιάλτης σας έχω γίνει![]()
![]()
![]()
σας καναμε δωρο και ένα μπεναλντι, αλλα και παλι τ αρχιδια μας πηρατε σκατογερεΠεράστε να πάρετε και την φανέλα του διαιτητή που ξεχάσατε να πάρετε μαζί με τις υπόλοιπες εμφανίσεις σας.![]()
Με τιμά αγαπητέ η φιλοφρόνηση σας, τη στιγμή μάλιστα που η κριτική σας "Ο Γλάρος του Τσέχωφ" αποτελεί, κατά τη ταπεινή μου άποψη, ορόσημο.
Μακράν μια από τις καλύτερες κριτικές ύφους που έχουν ανεβεί...![]()
σας καναμε δωρο και ένα μπεναλντι, αλλα και παλι τ αρχιδια μας πηρατε σκατογερε
πες την αλήθεια. Έπιασες κουβέντα και συ?η κοιμηθηκες ?αχαχαχαχαχαχα
Αν και φρονώ ότι αμφότεροι υπερβάλλετε, σας ευχαριστώ θερμά.
Άστα αυτά και ξέρνατα όλα!εεε βλακείες του Μπλιζ, για αλλαγη βηματοδοτη έλλειπα σημερα![]()