Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.089
- Πόντοι
- 28.246
Καλημέρα!καλημέρα κωλόπαιδα
υπάγω

Καλημέρα!καλημέρα κωλόπαιδα
υπάγω
Διαβάστε και κανένα άλλο νήμα. Μ' ένα σμπάρο δυό τριγόνια κατεβάζουν!
απλωνα τραχαναΕπειδή εισαι πρωινή σημερα. :-*
αυτά τσ έχω ήδη κάνει κουκλακιΝόμιζα ότι απλωσες μπουγαδα και μετα θα βάλεις το φαγητό στο τσουκάλι να σιγοβράζει ;)
Κι η ζωή στο μυαλό μας είναι. Προβλήματα δεν έχουν οι υπάνθρωποι και οι απάνθρωποι. Οι υπόλοιποι (αν ανήκουμε στους υπόλοιπους) προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε με προσεγγίσεις βουδιστικού τύπου.Δεν υπάρχουν προβλήματα Όλα στο μυαλό μας είναι. Καλημέρα Βλου Βλου!
Καλημέρα αγαπητέ, αρχίσανε τα όργανα βλέπω!
αγιε το ότι ανασυρεις τι έχω κάνει και πει στο παρελθόν είναι γεγονός. Αυτό που πρέπει να σε προβλημάτισει είναι γιατί κάποιος της ηλικίας σου της μόρφωσης σου και της γενικότερης σου θέσης κοινωνικής και οικονομικής έχει ανάγκη να ψάχνει τι είπε η εριναλ το 20..τόσο, να την πέφτει στον κατώτερο του νοητικά πικερ και σε ιεροδουλες που έχουν εκ των πραγμάτων ευαλωτη κοινωνικα θεση. Τι ακριβώς κερδίζεις. Αντί να ψάχνεις τα δικά μου ψυχολογικά ψάξε λίγο τον εαυτό σου.![]()
Άψογο το νεορομαντικό σας ύφος στην πρόσφατη κριτική σας. Δεν σας κρύβω ότι νύξατε κάποιες καταχωνιασμένες εθαίσθητές μου χορδές.
Επιτρέψτε μου να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου.
Κάτσε εσύ ασχολήσου, μάνα μου και κάνε ζωή σου τι λέω, τι είπα και τι θα πω. Μάθε μας ωραία πράγματα για την σκληρότητα του μπου και τα γερά στομάχια που απαιτούνται για να επιβιώσει κανείς στην δύσκολη κενωνία του μπου. Που να είχες να επιβιώσεις σε συνθήκες πείνας και αρρώστιας τι θα μας έλεγες δηλαδή.Όλοι, λίγο πολύ, ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν. Μην λησμονείτε άλλωστε πως μόλις τις προάλλες το πράξατε και εσείς, προσπαθώντας να επαναφέρετε στο προσκήνιο μια παλιά στιχομυθία με την Wilde Rose, καθώς και ο καινοφανής "πασαδόρος" σας κ. Popov, που κι αυτός με την σειρά του, και εντός των πλαισίων μιας αναφοράς που κάνατε για το νικ μου, ανέσυρε μια προ διμήνου ανάρτησή μου προκειμένου να συνεισφέρει στην συζήτηση.
Συνεπώς δεν καταλαβαίνω το γιατί, όταν εσείς (ή κάποιο νικ του περιβάλλοντός σας) κάνει μια αναφορά στο παρελθόν, αυτό θα πρέπει να θεωρείται σαν κάτι το φυσιολογικό και να το προσπερνάμε, ενώ όταν το πράττω εγώ θα πρέπει να θεωρείται ως κατι το αφύσικο και το προβληματικό στο οποίο θα πρέπει να σταθούμε επειδή χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.
Όσο για τα "πεσίματα" κλπ, έχω γράψει στο παρελθόν ολόκληρο σεντόνι σχετικά με το πως αντιλαμβάνομαι το Bou - σεντόνι, που μάλιστα είχατε σχολιάσει- όπου στον επίλογο έγραφα ότι το Bou είναι ένα "παιχνίδι" ανοιχτό σε όλους, και επειδή ακριβως είναι ανοιχτό σε όλους, είναι ενα παιχνίδι σκληρό και για "γερά στομάχια". Όποιος λοιπόν θεωρεί ότι δεν μπορεί να "παίξει", ας το παρακολουθήσει από τον πάγκο ή από τις εξέδρες.
Προβλήματα δεν έχουν όσοι κατανοούν την ματαιότητα στην ζωή. Δεν σκέφτεσαι ότι είσαι φτερό στον άνεμο. Νομιζεις θα ζήσεις για πάντα. Και χτίζεις..χωρίς να ζεις .Κι η ζωή στο μυαλό μας είναι. Προβλήματα δεν έχουν οι υπάνθρωποι και οι απάνθρωποι. Οι υπόλοιποι (αν ανήκουμε στους υπόλοιπους) προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε με προσεγγίσεις βουδιστικού τύπου.
Και για εμένακαλημερα κανονικά για ton nick trive, για εμάς τίποτα !
το οτι εισαι εδω και γραφεις ακομα ειναι αποτελεσμα του οικτου που σου εδειξα γυρνωντας σαν την βρεγμενη γατα μετα το γαμησι που σου ριξα κι εσπασες οποτε κατσε στα αυγουλακια σου κι ασε τις μαγκιες γιατι ειναι πανευκολο να ξανασπασεις παλιΚάτσε εσύ ασχολήσου, μάνα μου και κάνε ζωή σου τι λέω, τι είπα και τι θα πω. Μάθε μας ωραία πράγματα για την σκληρότητα του μπου και τα γερά στομάχια που απαιτούνται για να επιβιώσει κανείς στην δύσκολη κενωνία του μπου. Που να είχες να επιβιώσεις σε συνθήκες πείνας και αρρώστιας τι θα μας έλεγες δηλαδή.
Κάτσε και πες και ότι πίπες επιλέξεις σχετικά με την ενασχόληση μου με το παρελθόν επειδή έκανα μια νύξη όταν έκλαιγες σαν γκόμενα για το μπούλινγκ που σου έκανα με αλίντισσα. ( το οποίο ούτε θυμάμαι) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Δεν έχω θέμα.
Εδώ δεν έχεις εσυ θέμα που ολόκληρος μαντάχαλος κάνεις ζήτημα και ασχολείσαι αν ο ποποφ γαμάει η συζητάει στις ιεροδουλες.
Σε πειράζει αν γαμάει ενα νικ στο μπου και μιλάς για γερά στομάχια στον αγώνα για επιβίωση στο μπου χαχαχαχαχαχα
Το έχεις καψει πραγματικά. Νέος πίκερ θα γίνεις.![]()