blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
τυπε εγω καζούρα ήθελα να κάνω να σας μπριζοσω για να ανεβεί λίγο η ένταση να γελάσουμε ουτε τα γκολ δεν εχω δει ακομα στο Ίντερνετ έβλεπα το σκορΑυτα τυπε αν θες να μιλησουμε σοβαρα υπηρχαν και σε μικροτερο βαθμο υπαρχουν ακομα, και μεσα σου το ξερεις και εσυ,αλλο που για να το παραδεχτεις πρεπει να σε στειλουμε για βασανιστηρια(και ειναι που δεν ασχολεισαι αλλιως θα τα αντεχες και αυτα).Το θεμα ειναι οτι απο το 12-13 και μετα δεν τα χρειαζεστε και δεν μπορω να καταλαβω τι τα κρατατε![]()
τυπε εγω καζούρα ήθελα να κάνω να σας μπριζοσω για να ανεβεί λίγο η ένταση να γελάσουμε ουτε τα γκολ δεν εχω δει ακομα στο Ίντερνετ έβλεπα το σκορ
Αστα αυτα,εγω υποπτευομαι οτι εισαι ο Σαββαςτυπε εγω καζούρα ήθελα να κάνω να σας μπριζοσω για να ανεβεί λίγο η ένταση να γελάσουμε ουτε τα γκολ δεν εχω δει ακομα στο Ίντερνετ έβλεπα το σκορ
εχουμε και αλλα πραματα να κάνουμε τυπεΤσοντες βλεπατε;
εχουμε και αλλα πραματα να κάνουμε τυπε
Φαντασιωνεσθε την κα. Εριναλ;;;;
οχι τυπε εκανα τον τσιλιαδόρο σε μια μπούκα πήραμε ενα καζιο θα το πουλήσουμε στον ΆγγλουπαΦαντασιωνεσθε την κα. Εριναλ;;;;
Με τα χαλια της παναθας...δεν πεφτεις και πολυ εξω τυπε :-Τσοντες βλεπατε;
οχι τυπε εκανα τον τσιλιαδόρο σε μια μπούκα πήραμε ενα καζιο θα το πουλήσουμε στον Άγγλουπα
Με τα χαλια της παναθας...δεν πεφτεις και πολυ εξω τυπε :-
οχι τυπε εκανα τον τσιλιαδόρο σε μια μπούκα πήραμε ενα καζιο θα το πουλήσουμε στον Άγγλουπα
πεταχτηκε κι η αλλη που εχει πιάσει αράχνες το μουνι της
Οχι. ειναι απο το γλυφω=λαξεύω
Ειναι επειδη σιγα σιγα λαξεύετε ο οργασμος της εκαστοτε μιλφαρας![]()