Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
Που ειναι ο κύριος Βασιλόφρονας να ξεκινήσουμε;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
θα επεσε δυνατο κουβεντολοι  :2funny:

Στο ειπα κι εχθές αλλα δεν το πιασες. Εκτίθεσαι με αυτά που γραφεις, ανεπανόρθωτα.

Και δεν θα μιλησω για τις Επιδόσεις του  Κ. POPOV, αυτές δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε, αν και μπορω να διαψεύσω τα δήθεν ακούσματά σου γτ άλλα εχω ακούσει εγώ που γνωρίζω τις κοπέλες. Ας δεχθώ πως μπορεί οι κοπέλες να λένε ψέμματα για πελάτες τους.

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Για την ηλικία του πάλι οι κοπέλες σου εχουν πει? Πρόσεξε τι θα απαντησεις γτ τον έχω γνωρίσει προσωπικά και δεν σε παίρνει για μαλακίες........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.424
Πόντοι
25.467
Το ότι η δίδα Νάγια πλέκει εν τέλει εγκώμιο για κουαρτέτο (3 Θηλυκά + 1 αρσενικό), ένω στην αρχή αναφέρεται ξεκάθαρα σε τρίο (2 θηλυκά + 1 αρσενικό, πιθανολογώ), είναι κάτι που με παραξένεψε, αλλά δεν θα σταθώ εκεί, ούτε θα δώσω έκταση, γιατί το θεωρώ ήσσονος σημασίας.

Το ότι κάνει όμως την παρθενική (αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου) εμφάνισή της στο νήμα όχι κάποια τυχαία  στιγμή, αλλά την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια αψιμαχία, και δεδομένου ότι το ύφος αλλά και το περιεχόμενο της αναρτήσεώς της, δεν παραπέμπει σε μια για οιοδήποτε λόγο  αυθόρμητη εμφάνιση, αλλά είναι ουσιαστικά μια ξεκάθαρη παρέμβαση υπέρ της μίας πλευράς, με προδιαθέτει στο να εικοτολογήσω στο ότι πρόκειται για κάτι το οποίο έχει πληροφορηθεί από την πλευρά την οποία και υποστήριξε, καθώς και στο ότι έχει καθήσει να  συζητήσει διεξοδικά το θέμα μαζί με αυτήν την πλευρά.  Συνεπώς, σε  όλο αυτό υφέρπει κάτι το συζητημένο (για να μην γράψω προσυνεννοημένο ή στημένο και παρεξηγηθώ).

Γενικώς έχω πολλές απορίες (όπως π.χ. το γιατί πρέπει, ή σε τι ωφελεί, να γνωρίζει η οιαδήποτε εκδιδομένη με την οποία έτυχε να συνευρεθούμε, με ποιό νικ μπαίνουμε και γράφουμε στον παρόντα), καθώς και πολλές αντιρρήσεις -το να συζητάς π.χ.  με μια εκδιδομένη για τα "μπινελίκια" που ανταλλάσεις με τον Ζέλικο ή τον Λόπεθ, και αυτή να μπαίνει στο Βοu για να κάνει τον καταλύτη, είναι κάτι που με ξεπερνά- τις οποίες όμως δεν θα παραθέσω ενδελεχώς, γιατί φρονώ  ότι δεν είναι ούτε η περίσταση κατάλληλη, αλλά ούτε και η στιγμή.

Πλην όμως θα ήθελα να αναφέρω ότι : Είτε αυτή η παρέμβαση έγινε αυθόρμητα και αυτόκλητα από την δίδα Νάγια, είτε αυτή έγινε κατόπιν παραινέσεως κάποιου άλλου (ίσως και τρίτου ενδεχομένως), ήταν μια εξαιρετικά αφελής (αν όχι) κακή ιδέα. Και αυτό, γιατί περισσότερο σκοτίζει, παρά φωτίζει, μια ούτως ή άλλως φαιδρή κατάσταση, αλλά  πολύ περισσότερο  γιατί δίνει υπόσταση σε κάτι το πλασματικό και ντύνει με μανδύα σοβαρότητος κάτι το γελοίο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
Το ότι η δίδα Νάγια πλέκει εν τέλει εγκώμιο για κουαρτέτο (3 Θηλυκά + 1 αρσενικό), ένω στην αρχή αναφέρεται ξεκάθαρα σε τρίο (2 θηλυκά + 1 αρσενικό, πιθανολογώ), είναι κάτι που με παραξένεψε, αλλά δεν θα σταθώ εκεί, ούτε θα δώσω έκταση, γιατί το θεωρώ ήσσονος σημασίας.

Το ότι κάνει όμως την παρθενική (αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου) εμφάνισή της στο νήμα όχι κάποια τυχαία  στιγμή, αλλά την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια αψιμαχία, και δεδομένου ότι το ύφος αλλά και το περιεχόμενο της αναρτήσεώς της δεν παραπέμπει σε μια για οιαοδήποτε λόγο  αυθόρμητη εμφάνιση ,αλλά είναι ουσιαστικά μια ξεκάθαρη παρέμβαση υπέρ της μίας πλευράς, με προδιαθέτει στο να εικοτολογήσω στο ότι πρόκειται για κάτι το οποίο έχει πληροφορηθεί από την πλευρά που υποστήριξε, καθώς και το έχει συζητήσει ενδελεχώς μαζί με αυτήν την πλευρά.  Συνεπώς, σε  όλο αυτό υφέρπει κάτι το συζητημένο (για να μην γράψω προσυνεννοημένο ή στημένο και παρεξηγηθώ).

Γενικώς έχω πολλές απορίες (όπως π.χ. το γιατί πρέπει, ή σε τι ωφελεί, να γνωρίζει η οιαδήποτε εκδιδομένη με την οποία έτυχε να συνευρεθούμε, με ποιό νικ μπαίνουμε και γράφουμε στον παρόντα), καθώς και πολλές αντιρρήσεις -το να συζητάς π.χ.  με μια εκδιδομένη για τα "μπινελίκια" που ανταλλάσεις με τον Ζέλικο ή τον Λόπεθ, και αυτή να μπαίνει στο Βοu για να κάνει τον καταλύτη, είναι κάτι που με ξεπερνά- τις οποίες όμως δεν θα παραθέσω ενδελεχώς, γιατί φρονώ  ότι δεν είναι ούτε η περίσταση κατάλληλη, αλλά ούτε και η στιγμή.

Πλην όμως θα ήθελα να αναφέρω ότι : Είτε αυτή η παρέμβαση έγινε αυθόρμητα και αυτόκλητα από την δίδα Νάγια, είτε αυτή έγινε κατόπιν παραινέσεως κάποιου άλλου (ίσως και τρίτου ενδεχομένως), ήταν μια εξαιρετικά αφελής (αν όχι) κακή ιδέα. Και αυτό, γιατί περισσότερο σκοτίζει, παρά φωτίζει, μια ούτως ή άλλως φαιδρή κατάσταση, αλλά  πολύ περισσότερο  γιατί δίνει υπόσταση σε κάτι το πλασματικό και ντύνει με μανδύα σοβαρότητος κάτι το γελοίο.

θα φατε μια πουτσα μεχρι τα παπούτσια την κυριακη

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει.  :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...

:-*  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
δε ξερω για τα κουτσομπολια ,,ποτε δεν ημουνα φιλη ολων αυτων  των τακτικων...το τι κανει ο καθ ενας στην ιδιωτικη και προσωπικη του ζωη μου ειναι αδιαφορο απο τη στιγμη που δεν με θιγει σαν ανθρωπο ...απλα καποιες φορες απο τα γραπτα ενος ανθρωπου καταλαβαινεις το ποιον του ...κι ο μεσιε popovουλης μας δειχνει οτι ειναι ενα ευγενικος και σωστος αντρας,κι ας μη τον εχω συναντησει ποτε,..μπραβο στη Ναγια για το ωραιο ποσταρισμα...και προς γνωση και συμμορφωση φερθειτε ευγενικα και σαν ανθρωποι στην καθε γυναικα οτι δουλεια και να κανει αυτη κι οποια σχεση και να εχει μαζι σας ειτε ειναι πορνη ειτε γειτονισσα σας ειτε η πεθερα σας (που λεει ο λογος)και θα δειτε οτι εχετε να κερδισετε πολλα και ως αντρες και ως ανθρωποι...

κι αν καταφερετε και το περασετε αυτο και στην επομενη γενεια ολα θα ειναι καλιτερα στο μελλον

Κυρία μου  :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αυτο που τις βγαζουμε εξω και τις μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη εδω μεσα,ειναι απο τα πιο αστεια πραγματα που μου εχουν συμβει..

θα συμφωνήσω για 2 λόγους:

1ον γιατί οι διαμάχες αυτές έρχονται από άλλα νήματα και ποσώς ενδιαφέρουν το παρόν νήμα, ας λύνονται εκεί,

και

2ον γιατί οποιαδήποτε μέτρηση δε με συμφέρει, που πάω με το 8ποντο ο καραμήτρος?  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
θα συμφωνήσω για 2 λόγους:

1ον γιατί οι διαμάχες αυτές έρχονται από άλλα νήματα και ποσώς ενδιαφέρουν το παρόν νήμα, ας λύνονται εκεί,

και

2ον γιατί οποιαδήποτε μέτρηση δε με συμφέρει, που πάω με το 8ποντο ο καραμήτρος:2funny:

Αστα αυτά, φήμες μιλάνε για 8 πόντους πάχος... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στο ειπα κι εχθές αλλα δεν το πιασες. Εκτίθεσαι με αυτά που γραφεις, ανεπανόρθωτα.

Και δεν θα μιλησω για τις Επιδόσεις του  Κ. POPOV, αυτές δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε, αν και μπορω να διαψεύσω τα δήθεν ακούσματά σου γτ άλλα εχω ακούσει εγώ που γνωρίζω τις κοπέλες. Ας δεχθώ πως μπορεί οι κοπέλες να λένε ψέμματα για πελάτες τους.

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Για την ηλικία του πάλι οι κοπέλες σου εχουν πει? Πρόσεξε τι θα απαντησεις γτ τον έχω γνωρίσει προσωπικά και δεν σε παίρνει για μαλακίες........

:grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom