pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σοβαρος ανθρωπος σε μια πανορμου και ασχολειται με κιτρινιες
Εγώ σήμερα λέω να ασχοληθώ με το ότι ο βασιλοφρων ήταν με τρεις μαζί σε τζακούζι...
Εν πρώτοις, βάλτε και κάνα σημείο στίξης γιατί δυσκολεύομαι να βγάλω νόημα.
Εν δευτέροις, γνωρίζω ότι κάποιος-οι, προστρέχουν σαν τα σκυλάκια να σας παρέχουν αφειδώς πληροφορίες (είτε από φόβο, είτε από υστεροβουλία), και να λύσουν τις οιεσδήποτε σας απορίες - περιέργειες ακόμα κι αν αυτές είναι αδιάκριτες. Μη λησμονείτε όμως ότι αυτή η μέθοδος σας οδηγεί στην αυταπάτη ότι τα γνωρίζετε όλα, ενώ στην ουσία γνωρίζετε μόνο αυτό που θέλουν αυτοί να γνωρίζετε.
Εν τρίτοις, εγώ μπορεί να είμαι μεν για κλωτσιές, αλλά εσείς, όμου με όλους τους άλλους που έχουν πάρει τόσο σοβαρά τις περσόνες τους, ώστε όχι μόνον να δημιουργήσουν μια μικρογραφία "πριγκηπάτου", αλλά και να βρίσκουν και θεσμικό ρόλο σε αυτήν (Πρίγκηψ, Πρωτοκολάριος, Γαμίκουλας, Γελωτοποιός, Ανακριτής, Εισαγγελεύς, Αυλικός κλπ) είστε για γέλια.
Τέλος, φροντίστε να διαβάζετε τις αναρτήσεις καθώς και να απαντάτε σε αυτές όντας νηφάλια. Όταν έχετε πιεί (όπως τώρα, καλή ώρα) γράφετε ό,τι σας κατέβει στο σκοτισμένο σας μαυαλό.![]()
ειναι θερμοκεφαλος ο αγιος λες τυπε;τι εγινε
βρηκε ο αγιος νεα κοντρα παλι???
αυτος νομιζω ζει για να μαλωνει
Το ότι η δίδα Νάγια πλέκει εν τέλει εγκώμιο για κουαρτέτο (3 Θηλυκά + 1 αρσενικό), ένω στην αρχή αναφέρεται ξεκάθαρα σε τρίο (2 θηλυκά + 1 αρσενικό, πιθανολογώ), είναι κάτι που με παραξένεψε, αλλά δεν θα σταθώ εκεί, ούτε θα δώσω έκταση, γιατί το θεωρώ ήσσονος σημασίας.
Το ότι κάνει όμως την παρθενική (αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου) εμφάνισή της στο νήμα όχι κάποια τυχαία στιγμή, αλλά την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια αψιμαχία, και δεδομένου ότι το ύφος αλλά και το περιεχόμενο της αναρτήσεώς της, δεν παραπέμπει σε μια για οιοδήποτε λόγο αυθόρμητη εμφάνιση, αλλά είναι ουσιαστικά μια ξεκάθαρη παρέμβαση υπέρ της μίας πλευράς, με προδιαθέτει στο να εικοτολογήσω στο ότι πρόκειται για κάτι το οποίο έχει πληροφορηθεί από την πλευρά την οποία και υποστήριξε, καθώς και στο ότι έχει καθήσει να συζητήσει διεξοδικά το θέμα μαζί με αυτήν την πλευρά. Συνεπώς, σε όλο αυτό υφέρπει κάτι το συζητημένο (για να μην γράψω προσυνεννοημένο ή στημένο και παρεξηγηθώ).
Γενικώς έχω πολλές απορίες (όπως π.χ. το γιατί πρέπει, ή σε τι ωφελεί, να γνωρίζει η οιαδήποτε εκδιδομένη με την οποία έτυχε να συνευρεθούμε, με ποιό νικ μπαίνουμε και γράφουμε στον παρόντα), καθώς και πολλές αντιρρήσεις -το να συζητάς π.χ. με μια εκδιδομένη για τα "μπινελίκια" που ανταλλάσεις με τον Ζέλικο ή τον Λόπεθ, και αυτή να μπαίνει στο Βοu για να κάνει τον καταλύτη, είναι κάτι που με ξεπερνά- τις οποίες όμως δεν θα παραθέσω ενδελεχώς, γιατί φρονώ ότι δεν είναι ούτε η περίσταση κατάλληλη, αλλά ούτε και η στιγμή.
Πλην όμως θα ήθελα να αναφέρω ότι : Είτε αυτή η παρέμβαση έγινε αυθόρμητα και αυτόκλητα από την δίδα Νάγια, είτε αυτή έγινε κατόπιν παραινέσεως κάποιου άλλου (ίσως και τρίτου ενδεχομένως), ήταν μια εξαιρετικά αφελής (αν όχι) κακή ιδέα. Και αυτό, γιατί περισσότερο σκοτίζει, παρά φωτίζει, μια ούτως ή άλλως φαιδρή κατάσταση, αλλά πολύ περισσότερο γιατί δίνει υπόσταση σε κάτι το πλασματικό και ντύνει με μανδύα σοβαρότητος κάτι το γελοίο.
Γεια σου καυτη σαρανταρα όλα γουδ ?στο πριγκηπάτο όλα καλά ? Αχαχαχαχαχαχα
ε συμβαίνουν αυτά.αυτη η "στριψε αριστερά" τζι μπι τέτοια τα φταίειασε λατρεια ..τα κανα λιγο σκατα σημερα...μου βγηκε ραντεβου για ενα δρομο που ειχε το ιδιο ονομα και μεσα θεσσαλονικη κεντρο και τουμπα....κοντεψα να σπασω το gps απο τα νετυρα μου αλλα ευτυχως πετυχα σωστο ανθρωπο και δεν ειχα θεμα....φταιει ο τυπος του gps που σου ζηταει πρωτα νομο ...στην προκειμενη θεσσαλονικης ειναι και η τουμπα και το κεντρο
αλουμινας ηταν;ασε λατρεια ..τα κανα λιγο σκατα σημερα...μου βγηκε ραντεβου για ενα δρομο που ειχε το ιδιο ονομα και μεσα θεσσαλονικη κεντρο και τουμπα....κοντεψα να σπασω το gps απο τα νετυρα μου αλλα ευτυχως πετυχα σωστο ανθρωπο και δεν ειχα θεμα....φταιει ο τυπος του gps που σου ζηταει πρωτα νομο ...στην προκειμενη θεσσαλονικης ειναι και η τουμπα και το κεντρο
παλια ηταν αυταΣε ποιο τζακούζι ? Οι τρεις τι ήτο ? Πότε έγινε αυτό ? Και τι συνέβη με τις τρεις
δεν τον βριζωΕσύ νωντα βρίζεις τον νηματοθέτη σε διάφορα θρεντ οπότε λογικά δεν ανήκεις στο βασίλειο μας κ επομένως θα πάρεις τα αρχιδια του βασιλιά κ δεν θα μάθεις πόσο την εχει ο ποποφ αχαχαχαχαχαχα
σε στηριζωδεν τον βριζω
Τον συμβουλευω να παει να τον δει κανας γιατρος
Και τον στηριζα για πρωταθλητη μαλακιας 2016
ε συμβαίνουν αυτά.αυτη η "στριψε αριστερά" τζι μπι τέτοια τα φταίει![]()
εύγε νεε μου σε αυτό θα σύμφωνησω πρώτον γιατί του έχει ανέβει η ουρια και δεύτερον γιατί η μαλακια έχει θεσμοθετηθει στο νημα μας από το ραοπαπι ως μέγιστη αρετήδεν τον βριζω
Τον συμβουλευω να παει να τον δει κανας γιατρος
Και τον στηριζα για πρωταθλητη μαλακιας 2016
καυτη 40αρα ξεσκισε τους
αυτό το τοπληρωσες με έχει σώσει από τι να σπασω υπολογιστή τηλέφωνο τρία σερβιτσια και το κεφάλι του συζυγου αχαχαχαχαχαχαναι ρε συ ,...και τελικα οταν κατεβηκα απο τουμπα κι ημουνα στην αγγελακη με κατευθυνση προς καμαρα που ηταν κι ο προορισμος μου ..μου ελεγε οτι πρεπει να κανω αναστροφη 180 μοιρων ..με εδιωχνε προς τερμα βουλγαρη δηλαδη ...εκει ηταν που ειπα κλειστο Αφροδιτη και βαλτο στο ντουλαπι το mls και σε λεω και με λες...γιατι δεν κανει να το πεταξεις απ το παραθυρο...το πληρωσες
σπαστο φτηνοπραμα ειναιαυτό το τοπληρωσες με έχει σώσει από τι να σπασω υπολογιστή τηλέφωνο τρία σερβιτσια και το κεφάλι του συζυγου αχαχαχαχαχαχα