Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ναι ρε συ ,...και τελικα οταν κατεβηκα απο τουμπα κι ημουνα στην αγγελακη με κατευθυνση προς καμαρα που ηταν κι ο προορισμος μου ..μου ελεγε οτι πρεπει να κανω αναστροφη 180 μοιρων ..με εδιωχνε προς τερμα βουλγαρη δηλαδη ...εκει ηταν που ειπα κλειστο Αφροδιτη και βαλτο στο ντουλαπι το mls και σε λεω και με λες...γιατι δεν κανει να το πεταξεις απ το παραθυρο...το πληρωσες
μονο τουμπα ειχε τσαπου σημερα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
προς το παρον φοραει η Ερη το στραπον κι ειναι και γαιδουρισιο ...εγω σημερα θα κανω το μπανιστιρτζη....θελω να δω ποιον θα γαμησει στην πορεια...ο ενας ειναι με το διαστολεα στον κωλο.....να δουμε ο αλλος τι θα παθει

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κ ο μπαρδαμου αξιζει εναν διαστολεα κωλου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
προς το παρον φοραει η Ερη το στραπον κι ειναι και γαιδουρισιο ...εγω σημερα θα κανω το μπανιστιρτζη....θελω να δω ποιον θα γαμησει στην πορεια...ο ενας ειναι με το διαστολεα στον κωλο.....να δουμε ο αλλος τι θα παθει
ο διαστολεας κωλους τι είναι ? Υπάρχει τέτοιο εργαλείο ?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
:o :o :o :o :o :o

Ανοξείδωτο πρωκτοσκοπιο

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ έλα ρε φίλε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αναμένουμε λίαν συντόμως και νέα κριτική από το "ανεψούδι" του ...

Δυστυχώς αγαπητέ μου φίλε, αυτό που φοβόμουν (και σωστά διαβλέψατε) τελικά έγινε.
Το τσογλάνι το ανηψούδι μου, αυτή τη φορά, όχι μόνο ανέβασε κριτική χακάροντας ξανά το προφίλ μου,
αλλά φρόντισε να είναι και διαβασμένο για τα εσωτερικά μας, ώστε να θολώσει περισσότερο τα νερά
και να στρέψει δικαίως το μαίνος το Νηματοθέτη, εναντίον ενός φιλήσυχου και ακίνδυνου γέροντα
όπως ο υποφαινόμενος. Διαβάστε εδώ, τι σκέφτηκε να γράψει το σατανικό κωλόπαιδο:

[...] Κυριολεκτικά, είναι ο ορισμός του «vivacious girl», όπως θα έλεγε χαρακτηριστικά και κάποια Αγγλίδα τροφός. [...]

Το έχει φοβηθεί το μάτι μου. Ποιός ξέρει, αυτή την ώρα, με ποιές θα ροκανίζει τα χρήματα που μου τράβηξε από τους
χακαρισμένους λογαριασμούς και τι άλλα πορνοδιαστροφικά ανοσιουργήματα θα συντάσσει.... :-

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
εισαι νιατο ακομα στην πορεία θα μάθεις οτι η γεροντοκόρη ειναι για να εισπράτει τα φλοκια μας οταν βαριόμαστε οταν δεν εχουμε με κατι  να παίξουμε μαλλον υπερεκτιμησες τις δυνάμεις της  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
πρώτον μια χαρά κατάλαβες και χωρίς στιξη. Αν μιλούσα με τον ποποφ η βοργια θα ντρεπομουν. Με ανθρώπους που μετράνε πουτσες στο μπουρδελα είμαι χύμα.
Δεύτερον όταν γαμω και δερνω δεν πίνω
Και τέλος σιγά μην έχουμε φτιάξει και το βασίλειο του Μονακό στο μπουρδελα. Με τον ποποφ δε ούτε μιλάμε καλά καλά θα συζητήσουμε και για σένα. Αυτά ο αλεξ και η ροζυ. Ίσως συνηθισες από εκεί  :2funny:

Πρώτον. Κατάλαβα, γιατί είμαι νηφάλιος. Εσείς είστε που όντας κουρούμπελο δεν καταλάβατε τίποτα από ό,τι έγραψα. Τώρα, αν έχετε την εντύπωση πως η διαμάχη Λόπεθ-Ποποφ είναι μια ρητορική μονομαχία που γίνεται με ευγένεια και ιπποσύνη και δεν έχει καμία σχέση με πουτσομέτρημα... τι να πώ;  Σας οικτίρω.   :)

Δεύτερον. Μην πινετε γιατί μέσα στην παραζάλη σας φαντασιώνεστε ότι γαμείτε και δέρνετε, και μετά όταν είστε νηφάλια οι σφαλιάρες που δέχεστε από τις αντικρουόμενες αναρτήσεις σας που βγαίνουν στην φόρα πέφτουν κατά ριπάς.  :)

Τρίτον. Το αν μιλάτε, βλέπεστε ή γαμιόσαστε με τον Ποποφ, είναι δικός σας λογαριασμός. Προσωπικά αναφέρθηκα σε κάτι που μου έχετε επιβεβαιώσει σε π.μ. που έχουμε ανταλλάξει, και αν θέλετε το βγάζω φόρα πατρίδα, (αφού πρωτού βέβαια μου δώσετε την άδειά σας).  :)

Τέλος, υποψιάζομαι ότι ο Μεγαλειότατος και η Ρόζυ σας λείπουν πολύ περισσότερο από ό,τι σε εμένα, και αυτό, γιατί εσείς είστε η μόνη που συνεχίζει ευκαίρως-ακαίρως να τους μελετά συνεχώς. Ακόμα κι ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης (που  ολοι γνωρίζουμε ότι το κόλλημα που είχε μαζί τους ήταν σχεδόν παθολογικό) απεξαρτήθηκε. Εσείς; Πότε με το καλό λέτε να απεξαρτηθείτε;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
εχω μια απορια..θα μου τη λυσεις?αφου εδω μεσα ειναι γεματο απο Πρωτοκολάριους, Γαμίκουλες,  Γελωτοποιους, Ανακριτες, Εισαγγελεις, Αυλικους κλπ κι ειναι ολοι για γελια.....εσεις  που ξοδευετε αρκετο χρονο εδω μεσα και μαλιστα καυγαδιζετε και συγχιζεστε ...αραγε δεν περνατε και καλα....πειτε μου λοιπον εσεις πως θα βαφτιζατε τον εαυτο σας δωστε μας ενα χαρακτιρισμο για να κρινουμε κι εμεις οι υπολοιποι αν ειστε για γελια η για κλαματα η αν θα επρεπε να σας σηκωσουμε στα χερια και να φωναζουμε αξιος αξιος ζητω  ο βασιλευς!!

Δείτε κυρία μου,

Το ότι περνάω καλά και το διασκεδάζω είναι σίγουρο. Άλλωστε ποιός δεν διασκεδάζει πηγαίνοντας βόλτα σε έναν ζωολογικό κήπο ή σε ένα τσίρκο;

Όσον αφορά τώρα το δεύτερο σκέλος του ερωτήματός σας, σας απαντώ, ότι το να δεχθώ να ενταχτώ στα "είδη" που φιλοξενεί ο ζωολογικός κήπος, ή να αναλάβω "νούμερο" στο τσίρκο, ισοδυναμεί με το να δεχθω κι εγώ την ψευδαίσθηση .ότι βρήκα τον θεσμικό μου ρόλο σε αυτό το ιδιότυπο μόρφωμα, πράγμα που εκ των προτέρων έχω χαρακτηρίσει γελοίο.

Τώρα αν θέλετε ντε και καλά, να δώσω ένα χαρακτηρισμό στο νικ μου, ανατρέξτε στο προφίλ που  έφτιαξε κάποτε γι αυτό ο κ. Νηματοθέτης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
Καλημέρα, νιάτα!  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλημέρα στον πρωινό φύλακα του νήματος  :hi:

καλημερα Βλαντης ..καλημερα zebu...εχε χαρη που ξεβουλωνα το νεροχυτη της κουζινας αλλιως θα ημουνα εγω ο πρωινος φυλακας..Ενα πραμα που δεν αντεχω βρε παιδια ειναι να εχει κανει δουλεια αντρικο χερι ..πχ να εχει σφιξει σπειρωμα..δε ξεβιδωνει με τιποτα...το παρατησα να πιω ηρεμη τον καφε μου και θα συνεχισω πιο μετα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
καλημερα Βλαντης ..καλημερα zebu...εχε χαρη που ξεβουλωνα το νεροχυτη της κουζινας αλλιως θα ημουνα εγω ο πρωινος φυλακας..Ενα πραμα που δεν αντεχω βρε παιδια ειναι να εχει κανει δουλεια αντρικο χερι ..πχ να εχει σφιξει σπειρωμα..δε ξεβιδωνει με τιποτα...το παρατησα να πιω ηρεμη τον καφε μου και θα συνεχισω πιο μετα
Καλημέρα σας κυρία μου!  :hi: Βάλτε άντρα να κάνει την δουλειά.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Δείτε κυρία μου,

Το ότι περνάω καλά και το διασκεδάζω είναι σίγουρο. Άλλωστε ποιός δεν διασκεδάζει πηγαίνοντας βόλτα σε έναν ζωολογικό κήπο ή σε ένα τσίρκο;

Όσον αφορά τώρα το δεύτερο σκέλος του ερωτήματός σας, σας απαντώ, ότι το να δεχθώ να ενταχτώ στα "είδη" που φιλοξενεί ο ζωολογικός κήπος, ή να αναλάβω "νούμερο" στο τσίρκο, ισοδυναμεί με το να δεχθω κι εγώ την ψευδαίσθηση .ότι βρήκα τον θεσμικό μου ρόλο σε αυτό το ιδιότυπο μόρφωμα, πράγμα που εκ των προτέρων έχω χαρακτηρίσει γελοίο.

Τώρα αν θέλετε ντε και καλά, να δώσω ένα χαρακτηρισμό στο νικ μου, ανατρέξτε στο προφίλ που  έφτιαξε κάποτε γι αυτό ο κ. Νηματοθέτης.

ποσο δικιο εχετε ..βεβαια η διασκεδαση σε ενα ζωολογικο κηπο κρινεται απο το αν βρισκεται κανεις μεσα η εξω απο τα καγκελα....πχ ο ελεφαντας κι ο ιποποταμος η η καημενη η αρκουδα δε διασκεδαζουν

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα αγαπητή σαραντάρα. Μόνο γι αυτά είμαστε άξιοι οι άνδρες ... Εν πάσει περιπτώση, δε θέλει ανδρικό χέρι, σωληνοκάβουρα θέλει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
χρυσος κανονας...αμα μπασεις αντρα μεσα στο σπιτι πρεπει να φυγεις ΕΣΥ μετα μεσα απ αυτο.....
Δεν είπα να τον βάλετε στην κουζίνα, να βάλει πλυντήριο, να σιδερώσει, να απλώσει τα ρούχα, να ξεσκονίσει. Εκεί και βέβαια την πατήσατε! Να καρφώσει καμιά πρόκα στο τοίχο, να ξεβιδώσει (καλή ώρα) να κατεβάσει κάτι από τα πάνω ράφια (δεν εγγυόμαι ότι δεν θα έρθουν τα πάνω κάτω βέβαια)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλημέρα αγαπητή σαραντάρα. Μόνο γι αυτά είμαστε άξιοι οι άνδρες ... Εν πάσει περιπτώση, δε θέλει ανδρικό χέρι, σωληνοκάβουρα θέλει.

ποιο βρε θελει σωληνοκαβουρα το πλαστικο ?πλαστικα ειναι τα μερη που θελω να ξεβιδωσω....και μαλλον εχουν στραβοπιασει κι εχουν γινει μπετον αρμε....το θεωρω γελοιο τωρα γι αυτο να φερω υδραυλικο..μια ζωη μονη μου τα φτιαχνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom