Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θελω να σκοτωσω δημοσιους υπαλληλους. Ονειρευομαι δημοσιες εκτελεσεις. Σειρες ΔΥ δεμενων πισθαγκωνα, στα γονατα μπροστα απο κομμενους κορμους δεντρων. Στο λαιμο κρεμασμενη πινακιδα τοπος καταγωγης ονομα βουλευτη που τους διορισε. Και εγω σε ρολο δημιου με το τσεκουρι στα χερια να αποκεφαλιζω τον εναν μετα τον αλλο ΧΡΑΠ! ΧΡΑΠ! ΧΡΑΠ!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Θελω να σκοτωσω δημοσιους υπαλληλους. Ονειρευομαι δημοσιες εκτελεσεις. Σειρες ΔΥ δεμενων πισθαγκωνα, στα γονατα μπροστα απο κομμενους κορμους δεντρων. Στο λαιμο κρεμασμενη πινακιδα τοπος καταγωγης ονομα βουλευτη που τους διορισε. Και εγω σε ρολο δημιου με το τσεκουρι στα χερια να αποκεφαλιζω τον εναν μετα τον αλλο ΧΡΑΠ! ΧΡΑΠ! ΧΡΑΠ!
την εχω και εγω αυτη την φαντασιωση δημιου ωρες ωρες τυπε,τα θυματα αδιαφορο,μπορει να ειναι οτι ναναι

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ονειρο ζω μη με ξυπνατε !!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

[move]
moon-walk.gif
[/move[/URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μετά τα παραπάνω και ειδικότερα τα 'κουτσομπολιά', το νήμα γίνεται ανάδοχος και βαφτίζει και ονομάζει τον κ. popov ως [size=30pt]tavrov [ προφέρεται ταυρώφ ]![/size]

URL]]

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Τα κουτσομπολιά που λέγαμε ...

δε ξερω για τα κουτσομπολια ,,ποτε δεν ημουνα φιλη ολων αυτων  των τακτικων...το τι κανει ο καθ ενας στην ιδιωτικη και προσωπικη του ζωη μου ειναι αδιαφορο απο τη στιγμη που δεν με θιγει σαν ανθρωπο ...απλα καποιες φορες απο τα γραπτα ενος ανθρωπου καταλαβαινεις το ποιον του ...κι ο μεσιε popovουλης μας δειχνει οτι ειναι ενα ευγενικος και σωστος αντρας,κι ας μη τον εχω συναντησει ποτε,..μπραβο στη Ναγια για το ωραιο ποσταρισμα...και προς γνωση και συμμορφωση φερθειτε ευγενικα και σαν ανθρωποι στην καθε γυναικα οτι δουλεια και να κανει αυτη κι οποια σχεση και να εχει μαζι σας ειτε ειναι πορνη ειτε γειτονισσα σας ειτε η πεθερα σας (που λεει ο λογος)και θα δειτε οτι εχετε να κερδισετε πολλα και ως αντρες και ως ανθρωποι...

κι αν καταφερετε και το περασετε αυτο και στην επομενη γενεια ολα θα ειναι καλιτερα στο μελλον

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δηλαδή fffm o κ. tavrov;;;!!!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Μετά από τόσες ώρες δουλειάς ...  :grin:

εισαι κουρασμενο εεε?κριμα γτ κι εγω ηθελα να σου πω κατι στο αυτακι ομως να μην ακουσουν οι αλλοι ...ειναι και κουτσομποληδες βλεπεις

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι