blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Σωστά. Καλό μήνα κιόλας.Καλό μήνα σε όλους
Καλημέρα Έρι,αχαχαχαχαχαχαχαχ μιλάει σοβαρά με λοπεζ; Αχαχαχαχαχαχα καλύτερα μίλα σοβαρά με πικερ
Ομιλώντας σοβαρά, σας γνωρίζω ότι ο κ. popov μόνο ψέμματα δεν λέει.
Το να απαριθμήσω τα έργα και τις ημέρες του στον αγοραίο έρωτα είναι κάτι που δεν μου επιτρέπεται να κάνω, αφού ο ίδιος επιλέγει την σιωπή για την πλειοψηφία των κινήσεών του για συγκεκριμένους λόγους, που μου έχει εξηγήσει και τους οποίους κατανοώ απόλυτα.
Ξέρετε δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αγοραίος έρωτας ... Και από την άλλη ... ο αγοραίος έρωτας που υπάρχει εις την αλλοδαπήν, πόσους από εμάς ενδιαφέρει και πληροφορίες γι΄ αυτόν πόσους από εμάς θα βοηθούσαν...; ;)
Υ.Γ. Εξαιρούνται οι ενημερώσεις του κ. Yorkie για τις πορνοστάρ αλλά ο κ. Yorkie κινείται σε άλλα πολύ υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με όλους εμάς τους υπόλοιπους και μπορούμε μόνο να τον θαυμάζουμε.
Ομιλώντας σοβαρά, διαβάζω, διαβάζω και άκρη δε βγάζω!ομιλωντας σοβαρα, δεν μου γνωριζεις τιποτα γιατι γνωριζεις μονο αυτα που σου λεει δεν εχεις προσωπικη γνωση για να εγγυηθεις, οχι ετσι μου ειπε κτλ.
αρα γιατι να λαβουμε τι λεει αυτος και οχι τι λενε τα κοτσομπολια ;) με τα λογια χτιζω ανωγεια και κατωγεια
2ον ο ιδιος επιχειρηματολογει εναντιον μου βασει των μηδενικων κριτικων που εχω αρα αυτοξεφτιλιζεται με δυομισι κριτικες και ακυρωνεται αυτοματα το επιχειρημα οτι επιλεγει την σιωπη για συγκεκριμμενους λογουςο παρλακιας.
κρινοντας λοιπον αντικειμενικα ολα τα δεδομενα που εχουμε στο τραπεζι, ειναι οφθαλμοφανες που γερνει η πλαστιγκα της αληθειας.
Τον αγαπητό μας φίλο! Ευχάριστη η επάνοδος, περισσότερο δε αν είναι μόνιμηΚαλὸ μῆνα εὔχομαι στοὺς φίλους καὶ φίλες τοῦ νήματος.
Ἔμαθα ὅτι ἔγινε νήξη στό ὄνομά μου ἀπὸ τὸν κ. popov. Βέβαια, τὸ κοίταξα μετὰ ὡς ἐπισκέπτης.
Καλά εἶμαι ἀπὸ ὑγεία. Γιὰ ἄλλους λόγους ἀπουσίαζα.
Θὰ ἤθελα νὰ ἀπευθύνω ξεχωριστὸ χαιρετισμὸ στοὺς ἀξιοτίμους κ.κ. Vlandis, blizardeye καὶ NICK TRIVE!
Εδώ χάνονται μπάλα, γήπεδο, παίκτες, αυγά και πασχάλια! Η δυναμική του νήματος βλέπεις.τι γινετε ρε μποιζ?
εχω χασει μπαλα και γηπεδο![]()
εχω μεινει πισω ρε μαν.Εδώ χάνονται μπάλα, γήπεδο, παίκτες, αυγά και πασχάλια! Η δυναμική του νήματος βλέπεις.
μαλλον φταιει που εγινες καλο παιδι τυπεεχω μεινει πισω ρε μαν.
σημερα κλανω,αυριο μυριζει![]()
λες? :oμαλλον φταιει που εγινες καλο παιδι τυπε![]()
ξαναγινε αλητηςλες? :o
κανε ψαλιδι θα γινει ζημιαξαναγινε αλητης![]()
Τα κουτσομπολιά που λέγαμε ...ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει. :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...