Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
happy-new-month.jpg

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
αχαχαχαχαχαχαχαχ μιλάει σοβαρά με λοπεζ; Αχαχαχαχαχαχα καλύτερα μίλα σοβαρά με πικερ
Καλημέρα Έρι,

Ο Πίκερ ερωτοτροπεί όμως, σε τακτά χρονικά διαστήματα ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Καλημέρα καλο μηνα σε ολους και σε ολες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ομιλώντας σοβαρά, σας γνωρίζω ότι ο κ. popov μόνο ψέμματα δεν λέει.
Το να απαριθμήσω τα έργα και τις ημέρες του στον αγοραίο έρωτα είναι κάτι που δεν μου επιτρέπεται να κάνω, αφού ο ίδιος επιλέγει την σιωπή για την πλειοψηφία των κινήσεών του για συγκεκριμένους λόγους, που μου έχει εξηγήσει και τους οποίους κατανοώ απόλυτα.
Ξέρετε δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αγοραίος έρωτας ... Και από την άλλη ... ο αγοραίος έρωτας που υπάρχει εις την αλλοδαπήν, πόσους από εμάς ενδιαφέρει και πληροφορίες γι΄ αυτόν πόσους από εμάς θα βοηθούσαν...;  ;)
Υ.Γ. Εξαιρούνται οι ενημερώσεις του κ. Yorkie για τις πορνοστάρ αλλά ο κ. Yorkie κινείται σε άλλα πολύ υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με όλους εμάς τους υπόλοιπους και μπορούμε μόνο να τον θαυμάζουμε.

ομιλωντας σοβαρα, δεν μου γνωριζεις τιποτα γιατι γνωριζεις μονο αυτα που σου λεει δεν εχεις προσωπικη γνωση για να εγγυηθεις, οχι ετσι μου ειπε κτλ.
αρα γιατι να λαβουμε τι λεει αυτος και οχι τι λενε τα κοτσομπολια  ;) με τα λογια χτιζω ανωγεια και κατωγεια
2ον ο ιδιος επιχειρηματολογει εναντιον μου βασει των μηδενικων κριτικων που εχω αρα αυτοξεφτιλιζεται με δυομισι κριτικες και ακυρωνεται αυτοματα το επιχειρημα οτι επιλεγει την σιωπη για συγκεκριμμενους λογους  :jerking: ο παρλακιας.
κρινοντας λοιπον αντικειμενικα ολα τα δεδομενα που εχουμε στο τραπεζι, ειναι οφθαλμοφανες που γερνει η πλαστιγκα της αληθειας.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
ομιλωντας σοβαρα, δεν μου γνωριζεις τιποτα γιατι γνωριζεις μονο αυτα που σου λεει δεν εχεις προσωπικη γνωση για να εγγυηθεις, οχι ετσι μου ειπε κτλ.
αρα γιατι να λαβουμε τι λεει αυτος και οχι τι λενε τα κοτσομπολια  ;) με τα λογια χτιζω ανωγεια και κατωγεια
2ον ο ιδιος επιχειρηματολογει εναντιον μου βασει των μηδενικων κριτικων που εχω αρα αυτοξεφτιλιζεται με δυομισι κριτικες και ακυρωνεται αυτοματα το επιχειρημα οτι επιλεγει την σιωπη για συγκεκριμμενους λογους  :jerking: ο παρλακιας.
κρινοντας λοιπον αντικειμενικα ολα τα δεδομενα που εχουμε στο τραπεζι, ειναι οφθαλμοφανες που γερνει η πλαστιγκα της αληθειας.
Ομιλώντας σοβαρά, διαβάζω, διαβάζω και άκρη δε βγάζω!

Αυτοεξευτελίζεται αυτός με τις δυόμισι κριτικές αλλά δεν εξευτελίζεται αυτός που δεν έχει καμία κριτική, αλλά έχει γνώμη (και πάντα αρνητική) επί παντός επιστητού.

Να μην λάβουμε υπόψη τα λόγια, που χτίζουν ανώγεια και κατώγεια, αλλά να λάβουμε υπόψη τα κουτσομπολιά, που είναι αδιάψευστο κριτήριο! Τα μόνα αληθινά κουτσομπολιά που θα μπορούσες να έχεις στη διάθεση σου, είναι από κοπέλα που την έχεις περάσει γενεές δεκατέσσερεις, άρα μάλλον κουτσομπολιά από δεύτερο χέρι θα έχεις ακούσει, αν έχεις ακούσει. Από κουτσομπολιά από πρώτο χέρι όμως έχω ακούσει το αντίθετο. 

Τώρα για το οφθαλμοφανές και για την πλάστιγγα της αλήθειας με τα κουτσομπολιά, τα λόγια και τα ανώγεια, τι να πω ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλὸ μῆνα εὔχομαι στοὺς φίλους καὶ φίλες τοῦ νήματος. :hi:

Ἔμαθα ὅτι ἔγινε νήξη στό ὄνομά μου ἀπὸ τὸν κ. popov. Βέβαια, τὸ κοίταξα μετὰ ὡς ἐπισκέπτης.
Καλά εἶμαι ἀπὸ ὑγεία. Γιὰ ἄλλους λόγους ἀπουσίαζα.

Θὰ ἤθελα νὰ ἀπευθύνω ξεχωριστὸ χαιρετισμὸ στοὺς ἀξιοτίμους κ.κ. Vlandis, blizardeye καὶ NICK TRIVE!
Τον αγαπητό μας φίλο! Ευχάριστη η επάνοδος, περισσότερο δε αν είναι μόνιμη  :hi:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
τι γινετε ρε μποιζ?
εχω χασει μπαλα και γηπεδο  :think:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

nagia

Call-Girl
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
6
ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει.  :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει.  :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...
Τα κουτσομπολιά που λέγαμε ...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
τοσα χρονια,οι ιδιες μαλακιες σ αυτο το σαιτ  :helpplea: