Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
σε στηριζα καποτε,αλλα απεδειχθης συκοφαντης και διαβολεαςΕυχαριστώ!
Με θαυμάζετε;
σε στηριζα καποτε,αλλα απεδειχθης συκοφαντης και διαβολεαςΕυχαριστώ!
Με θαυμάζετε;
σε στηριζα καποτε,αλλα απεδειχθης συκοφαντης και διαβολεας![]()
ρε τον αθεοφοβο με τρεις?
κι εμεις γυναικα κάθε Χριστούγεννα και Πασχα![]()
![]()
![]()
Τα κουτσομπολιά που λέγαμε ...
![]()
![]()
![]()
![]()
η βαρυτητα των ποσταρισματων που ενστερνιζεσαι αβλεπι ειναι ιδια με την εγγυροτητα στις δημοσιες δηλωσεις πολιτικων προς τους ψηφοφορους πελατες.
θα ηθελα να μου πεις την τελευταια φορα που ειπες στον μαλακα πελατη σου που πληρωνει καλα την πραγματικη γνωμη που εχεις για αυτον στα μουτρα του. σε σχεση με αυτα που λες στους φιλους σου μετα τη δουλεια.
ναι τα backstage κουτσομπολια εχουν πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα απο τις δημοσιες υστεροβουλες δηλωσεις προς πιρφορους.
απο τοποθετησεις βλεπω πας απο το κακο στο χειροτερο. αστο καλυτερα μην βοηθας χαλια τα κανεις.
Είχε, πιστεύετε, κάποιο λόγο η Nagia να έρθει και να μας πει φούμαρα για τον κ. popov;
Εγώ, προσωπικά, πιστεύω κάθε λέξη που η Nagia είπε για τον κ. popov!
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
Είχε, πιστεύετε, κάποιο λόγο η Nagia να έρθει και να μας πει φούμαρα για τον κ. popov;
μαλλον τρολαρεις αλλα θα σου απαντησω και αυτο. ευα-γιανεβαν. enough said.
Είπε και κάτι άλλο η Νάγια.
Στην άλλη ζωή δεν έχει! Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα. Μόνο το μαύρο χώμα!
Καλή απόλαυση!Υπάγω εις τον οίκον μου και ύστερον εις κολυμβητικήν δεξαμενήν διά την απαιτούμενην χαλάρωσιν!![]()
γκαμαει ο ποποφ παιδια γκαμαειΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει. :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...
Ο κ. popov δεν έχει καμία σχέση με τον κ. gianevan. Μα καμία!
Αλλά δεν έχω λόγο να προσπαθώ να σας πείσω γι΄ αυτό. Μου αρκεί που εγώ το ξέρω και που ο κ. popov με τιμά με την φιλία του.
πως ηρθε απο μονη της απ το πουθενα ειναι το θεμα...Είχε, πιστεύετε, κάποιο λόγο η Nagia να έρθει και να μας πει φούμαρα για τον κ. popov;
καλο πνιγμο τυπεΥπάγω εις τον οίκον μου και ύστερον εις κολυμβητικήν δεξαμενήν διά την απαιτούμενην χαλάρωσιν!![]()