Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ρε τον αθεοφοβο με τρεις?

κι εμεις γυναικα κάθε Χριστούγεννα και Πασχα  :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα κουτσομπολιά που λέγαμε ...

η βαρυτητα των ποσταρισματων που ενστερνιζεσαι αβλεπι ειναι ιδια με την εγγυροτητα στις δημοσιες δηλωσεις πολιτικων προς τους ψηφοφορους πελατες.
θα ηθελα να μου πεις την τελευταια φορα που ειπες στον μαλακα πελατη σου που πληρωνει καλα την πραγματικη γνωμη που εχεις για αυτον στα μουτρα του. σε σχεση με αυτα που λες στους φιλους σου μετα τη δουλεια.
ναι τα backstage κουτσομπολια εχουν πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα απο τις δημοσιες υστεροβουλες δηλωσεις προς πιρφορους.
απο τοποθετησεις βλεπω πας απο το κακο στο χειροτερο. αστο καλυτερα μην βοηθας χαλια τα κανεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
η βαρυτητα των ποσταρισματων που ενστερνιζεσαι αβλεπι ειναι ιδια με την εγγυροτητα στις δημοσιες δηλωσεις πολιτικων προς τους ψηφοφορους πελατες.
θα ηθελα να μου πεις την τελευταια φορα που ειπες στον μαλακα πελατη σου που πληρωνει καλα την πραγματικη γνωμη που εχεις για αυτον στα μουτρα του. σε σχεση με αυτα που λες στους φιλους σου μετα τη δουλεια.
ναι τα backstage κουτσομπολια εχουν πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα απο τις δημοσιες υστεροβουλες δηλωσεις προς πιρφορους.
απο τοποθετησεις βλεπω πας απο το κακο στο χειροτερο. αστο καλυτερα μην βοηθας χαλια τα κανεις.

Είχε, πιστεύετε, κάποιο λόγο η Nagia να έρθει και να μας πει φούμαρα για τον κ. popov;
Εγώ, προσωπικά, πιστεύω κάθε λέξη που η Nagia είπε για τον κ. popov!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.936
Πόντοι
28.246
Είπε και κάτι άλλο η Νάγια.

να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..

Στην άλλη ζωή δεν έχει! Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα. Μόνο το μαύρο χώμα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είχε, πιστεύετε, κάποιο λόγο η Nagia να έρθει και να μας πει φούμαρα για τον κ. popov;

μαλλον τρολαρεις αλλα θα σου απαντησω και αυτο. ευα-γιανεβαν. enough said.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
μαλλον τρολαρεις αλλα θα σου απαντησω και αυτο. ευα-γιανεβαν. enough said.

Ο κ. popov δεν έχει καμία σχέση με τον κ. gianevan. Μα καμία!
Αλλά δεν έχω λόγο να προσπαθώ να σας πείσω γι΄ αυτό. Μου αρκεί που εγώ το ξέρω και που ο κ. popov με τιμά με την φιλία του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είπε και κάτι άλλο η Νάγια.

Στην άλλη ζωή δεν έχει! Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα. Μόνο το μαύρο χώμα!

ε ναι ξηλωθειτε ελευθερα δεν θα τα παρετε στον ταφο τα χουφταλα, δωστε τα στην ναγια.
φυσικα και θα εκλεινε με αναφορα στο αγαπημενο της ηλικιακο ταργκετ γκρουπ και στην τσεπη της.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Υπάγω εις τον οίκον μου και ύστερον εις κολυμβητικήν δεξαμενήν διά την απαιτούμενην χαλάρωσιν!  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει.  :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...
γκαμαει ο ποποφ παιδια γκαμαει  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο κ. popov δεν έχει καμία σχέση με τον κ. gianevan. Μα καμία!
Αλλά δεν έχω λόγο να προσπαθώ να σας πείσω γι΄ αυτό. Μου αρκεί που εγώ το ξέρω και που ο κ. popov με τιμά με την φιλία του.

εκτιμω τις φιλιες οπως εκτιμω και τα δυνατα επιχειρηματα. στην περιπτωση που δεν μπορουν να συνυπαρξουν και τα δυο ειναι καλυτερο η σιωπη  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
πως ηρθε απο μονη της απ το πουθενα ειναι το θεμα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom