The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.387
- Πόντοι
- 25.467
η ζήλια σου αχ η ζηλια σου :-*
Κοντολογίς, αυτά που καταλόγισα ισχύουν.
Ευχαριστώ θερμά για την επαλήθευση. Πολύ ευγενικό από μέρους σας.
η ζήλια σου αχ η ζηλια σου :-*
Είσαι θεούλις. Κάνε μια εργασία διπλωματική και στο τέλος βάλε αναφορές σε βιβλιογραφία του μπου. Τα έχεις και σελιδοποιημένα;![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε προσεχε γιατι αυτα τα εχω πει εγω πρωτος στην καυτερη παραγινωμενη και εγινε εξαλλη και ειπε οτι θα μου κανει λοβοτομη :-σε βαρεθηκα εσενα που ειναι η φαφουτα να γελασουμε?![]()
σε βαρεθηκα εσενα που ειναι η φαφουτα να γελασουμε?![]()
ασχοληθηκα γω ποτε με την παρτη σου?η μηπως ξεμεινα απο γαμιαδες....κι αυτο ειναι κ το τελευταιο μυνημα που γραφω επ αυτου του θεματος...εγινε αηδια το θεμα...
κι επειδη απο χθες ρεπαρω...φευγω για κομμωτηριο ..νυχακια κ μετα για καφε με τον εργασιομανη κολητο στη Νεα Κρηνη....παρακαλω συνεχιστε τα παρτουζωματα και τις αηθεις επιθεσεις....I M GOING TO THE REAL WORLD.....
Κοντολογίς αν εσένα σου προκαλεί χαρά να θεωρείς ότι ισχύει η άποψή σου όσο κουκου και να είναι εγώ δεν είμαι ο ψυχολόγος σου και δεν μπορώ να σε συμβουλέψω πως να πορευτείς. Όμως σαν διαδικτυακή σου "φίλη" θα σου προτείνω να το προσέξεις..Κοντολογίς, αυτά που καταλόγισα ισχύουν.
Ευχαριστώ θερμά για την επαλήθευση. Πολύ ευγενικό από μέρους σας.![]()
λατρεμένε ντοπα;
Η δικη σου κατά τις ρήσεις της κας Ροζυ παλαιόθεν είναι πίσω λέγω αλλά και κλαίγομαι και μπροστά στα θρεντ το παιζω κινεζος. ισχύει;Μπά!!!
Απλώς η μνήμη μου και η κρίση μου, δεν είναι επιλεκτικές όπως οι δικές σας.![]()
τυπε αυτο θελουμε κι εμεις να γινονται εξαλλες να γελαμε το ψωμι μας ειναιτυπε προσεχε γιατι αυτα τα εχω πει εγω πρωτος στην καυτερη παραγινωμενη και εγινε εξαλλη και ειπε οτι θα μου κανει λοβοτομη :-
Η δικη σου κατά τις ρήσεις της κας Ροζυ παλαιόθεν είναι πίσω λέγω αλλά και κλαίγομαι και μπροστά στα θρεντ το παιζω κινεζος. ισχύει;![]()
Χαρές ο Καρανίκας, θα συνεχίσουν να έχουν νόημα τα μεσημέρια του...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()