Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Είσαι θεούλις. Κάνε μια εργασία διπλωματική και στο τέλος βάλε αναφορές  σε βιβλιογραφία του μπου. Τα έχεις και σελιδοποιημένα; :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Μπά!!!

Απλώς η μνήμη μου και η κρίση μου, δεν είναι επιλεκτικές όπως οι δικές σας.  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σε βαρεθηκα εσενα που ειναι η φαφουτα να γελασουμε?  :grin:
τυπε προσεχε γιατι αυτα τα εχω πει εγω πρωτος στην καυτερη παραγινωμενη και εγινε εξαλλη και ειπε οτι θα μου κανει λοβοτομη  :-

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
σε βαρεθηκα εσενα που ειναι η φαφουτα να γελασουμε?  :grin:

Πήγε για καφέ με τον εργασιομανή  κολλητό της.

ασχοληθηκα γω ποτε με την παρτη σου?η μηπως ξεμεινα απο γαμιαδες....κι αυτο ειναι κ το τελευταιο μυνημα που γραφω επ αυτου του θεματος...εγινε αηδια το θεμα...

κι επειδη απο χθες ρεπαρω...φευγω για κομμωτηριο ..νυχακια κ μετα για καφε με τον εργασιομανη κολητο στη Νεα Κρηνη....παρακαλω συνεχιστε τα παρτουζωματα και τις αηθεις επιθεσεις....I M GOING TO THE REAL WORLD.....

Τώρα πως γίνεται κάποιος να είναι εργασιομανής και ταυτόχρονα να ρεμπελεύει στα καφενεία τις εργασιακές ώρες αιχμής, αυτό είναι κάτι που μόνο η ίδια μπορεί να εξηγήσει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κοντολογίς, αυτά που καταλόγισα ισχύουν.

Ευχαριστώ θερμά για την επαλήθευση. Πολύ ευγενικό από μέρους σας.  :)
Κοντολογίς αν εσένα σου προκαλεί χαρά να θεωρείς ότι ισχύει η άποψή σου όσο κουκου και να είναι εγώ δεν είμαι ο ψυχολόγος σου και δεν μπορώ να σε συμβουλέψω πως να πορευτείς. Όμως σαν διαδικτυακή σου "φίλη" θα σου προτείνω να το προσέξεις.. :cool2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπά!!!

Απλώς η μνήμη μου και η κρίση μου, δεν είναι επιλεκτικές όπως οι δικές σας.  :)
Η δικη σου κατά τις ρήσεις της κας Ροζυ παλαιόθεν είναι πίσω λέγω αλλά και κλαίγομαι και μπροστά στα θρεντ το παιζω κινεζος. ισχύει; :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.090
Πόντοι
2.606
τυπε προσεχε γιατι αυτα τα εχω πει εγω πρωτος στην καυτερη παραγινωμενη και εγινε εξαλλη και ειπε οτι θα μου κανει λοβοτομη  :-
τυπε αυτο θελουμε κι εμεις να γινονται εξαλλες να γελαμε το ψωμι μας ειναι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Η δικη σου κατά τις ρήσεις της κας Ροζυ παλαιόθεν είναι πίσω λέγω αλλά και κλαίγομαι και μπροστά στα θρεντ το παιζω κινεζος. ισχύει; :grin:

Εάν αυτό ίσχυε, η δ. Ροζαλία ( ή καποιος άλλος "καλοθελητής") θα το είχαν αποδείξει. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί εξ ημών δεν σέβονται το απόρρητο των π.μ. καθώς και των προσωπικών δεδομένων, και τα πασάρουν όπου νά ΄ναι. Συνεπώς, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε βγεί προ πολλού στη φόρα.  :)

Υ.Γ.
Κατά τα άλλα, όλοι κάπως το παίζουμε "για τις ανάγκες του νήματος". Ο κ. Νικοτρίβης μικροτσούτσουνος, ο κ. Παραπατάω μελάτος, ο Κάιζερ παππούλης, ο κ. Αερόστατος βουλιμικός, ο κ. Βασιλόφρων πιστός σύζυγος, κλπ.  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.090
Πόντοι
2.606
URL]] ;D

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Χαρές ο Καρανίκας, θα συνεχίσουν να έχουν νόημα τα μεσημέρια του... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom