Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Ε βέβαια να έρθει πελάτης στο μαγαζί του αγίου του μπραμπ η του ραοπαπι και να τους πει πως εισαι ετσι και εχεις αυτο το μαγαζι, γιατι το εχεις σαν κωλοχανείο διότι η αισθητική μου εμένα είναι ρε αδελφέ του παλατιού του μπακινχαμ και δεν γουστάρω το στυλακι σας και η δουλεια σας ειναι για το πουτσο. Λογικό και εκείνοι θα μεινυν αγέρωχοι ειδικα αν αυτο λέγεται μπροστα και σε αλλους πελατες. Ειναι κουλ τυπακια τα παιδια λαρτζ. :2funny:
εγω τι ακριβως  της ειπα μωρη καμπια και μου την λες κιολας?????ειπα ότι δεν είναι του γουστου μου...κακο είναι δηλαδή?? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω τι ακριβως  της ειπα μωρη καμπια και μου την λες κιολας?????ειπα ότι δεν είναι του γουστου μου...κακο είναι δηλαδή?? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
με εσενα ποτε ασχολήθηκε ρε παπαρι η σαρανταρα ; που βγαινεις καθε τοσο και μας λες οτι δεν σου αρεσει και οτι εισαι ωραιο γκομενακι; στα @@ του θειου μου του μητσου τι εισαι και αν σου αρεσει; σε πιεσαμε να την πηδηξεις; δες ρε ενα μαλακα πρωι πρωι  :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με εσενα ποτε ασχολήθηκε ρε παπαρι η σαρανταρα ; που βγαινεις καθε τοσο και μας λες οτι δεν σου αρεσει και οτι εισαι ωραιο γκομενακι; στα @@ του θειου μου του μητσου τι εισαι και αν σου αρεσει; σε πιεσαμε να την πηδηξεις; δες ρε ενα μαλακα πρωι πρωι  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εισαι σωστος να της την λες για τετοια θεματα...εδώ εισαι φαουλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
εγω με τον μπραδερινι τον μπραμπ μιλουσα και πεταχτηκε η σαρανταρα και μετα και εσυ σαν την πορδη... :-

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Ε βέβαια να έρθει πελάτης στο μαγαζί του αγίου του μπραμπ η του ραοπαπι και να τους πει πως εισαι ετσι και εχεις αυτο το μαγαζι, γιατι το εχεις σαν κωλοχανείο διότι η αισθητική μου εμένα είναι ρε αδελφέ του παλατιού του μπακινχαμ και δεν γουστάρω το στυλακι σας και η δουλεια σας ειναι για το πουτσο. Λογικό και εκείνοι θα μεινυν αγέρωχοι ειδικα αν αυτο λέγεται μπροστα και σε αλλους πελατες. Ειναι κουλ τυπακια τα παιδια λαρτζ. :2funny:
καλως την αυτοκλητο συνηγορο υπερασπισης το κακο για αυτην ειναι οτι εισαι αποτυχημενη ως τετοια  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
...ειπε η τυπισσα που εχει μονιμο στασιδι στο μπουρδελα τελεια κομ...
Τι σχέση εχει αυτό πουλί μου; Δεν σε έχω για τέτοια φάση άνθρωπο και μου κάνει εντύπωση η αντίδρασή σου. Εγώ μπορεί να είμαι λάθος σε όλα και να έχω στασίδι στο μπου και ότι αυτό συνεπάγεται για σένα ή υποννοεί. Το θέμα είναι όμως έχω άδικο; είναι συμπεριφορά αντρίκια ;  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Γιαυτο τα κάνεις; για να τα παιρνω ανάποδες;

Πάντως πέσατε διάνα στο ψυχογράφημα της.  :)

Πολύ "cool"  και "ξηγημένο" τυπάκι. Το αντιμετώπισε με στωικότητα και ευγένεια.  :)

Απόδειξη ότι δεν έριξε ούτε μια γαμωμάνα.

Να τα γράφουμε αυτά!!!  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Τι σχέση εχει αυτό πουλί μου; Δεν σε έχω για τέτοια φάση άνθρωπο και μου κάνει εντύπωση η αντίδρασή σου. Εγώ μπορεί να είμαι λάθος σε όλα και να έχω στασίδι στο μπου και ότι αυτό συνεπάγεται για σένα ή υποννοεί. Το θέμα είναι όμως έχω άδικο; είναι συμπεριφορά αντρίκια ;  
τι συμπεριφορα αντρικια ρε σβολι την προσωπικοτητα της θιξαμε?  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω με τον μπραδερινι τον μπραμπ μιλουσα και πεταχτηκε η σαρανταρα και μετα και εσυ σαν την πορδη... :-
θα αρχισω να μιλάω τότε και εγω σε λίγο για δικά σου θέματα και να σε θάβω σχετικά με την ζωή σου. Αν πεταχτείς θα σου δώσω και παλί τα @@ του θειου μου του μπάμπη γιατι μάλλον φαίνεται να σου αρέσουν. :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάντως πέσατε διάνα στο ψυχογράφημα της.  :)

Πολύ "cool"  και "ξηγημένο" τυπάκι. Το αντιμετώπισε με στωικότητα και ευγένεια.  :)

Απόδειξη ότι δεν έριξε ούτε μια γαμωμάνα.

Να τα γράφουμε αυτά!!!  :)
κανονικα θα επρεπε να στα κοψει..  :thefinge: και επειδή η ίδια σας εγραψε θα σας πηδηξω εγω σημερα στη θεση της γιατι εχω όρεξη  :wanker:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
1) η απαντηση μου ηταν ειρωνικη στο ποστ σου που προηγηθηκε και αναφεροταν σε μενα ειρωνικα ως αντρα με Α κεφαλαιο
2) η συμπεριφορα αυτη δεν ειναι αντρικια η γυναικουλιστικη. ειναι η ΜΟΝΗ σωστη συμπεριφορα απεναντι σε καθε βρωμομουνο που μπαινει εδω μεσα με μπεγλερι και το παιζει ιστορια
ετσι αντιμετωπιστηκε και το μυστικο, ετσι και η μαριαννα, ετσι και η αλλη που δε θυμαμαι το νικ και την κανιβαλισαμε οτι ειναι τραβελος και ουτω καθεξης
εδω τα μουνια εχουν 2 επιλογες: η θα προσκυνανε και θα φτιαχνουν σαντουιτς στα διαλειμματα η θα τραμπουκιζονται  :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
θα αρχισω να μιλάω τότε και εγω σε λίγο για δικά σου θέματα και να σε θάβω σχετικά με την ζωή σου. Αν πεταχτείς θα σου δώσω και παλί τα @@ του θειου μου του μπάμπη γιατι μάλλον φαίνεται να σου αρέσουν. :tooth:
ειπα ότι δεν μου αρεσει εμφανισιακά και δεν θα την πληρωνα για να την πηδηξω.....και εξηγησα και τους λογους γι αυτό...ουτε καν για τα δοντια της αναφερθηκα και την ειπα και στο μπραμπ γι αυτό...
ξερω ότι εχεις δαγκωσει την λαμαρινα με μενα και προσπαθεις να μου την λες συνεχεια, αλλα ο μπεσαλής ο ανθρωπας δεν εχει τιποτα να φοβηθεί και να κρυψει  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
κανονικα θα επρεπε να στα κοψει..  :thefinge: και επειδή η ίδια σας εγραψε θα σας πηδηξω εγω σημερα στη θεση της γιατι εχω όρεξη  :wanker:
μπας και μας περασες για αυτους τους μαλθακους που σε καβαλανε? κανονισε μην ερθεις να μας πηδηξεις με τον κωλο γιατι χαρες δεν κανουμε  :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
1) η απαντηση μου ηταν ειρωνικη στο ποστ σου που προηγηθηκε και αναφεροταν σε μενα ειρωνικα ως αντρα με Α κεφαλαιο
2) η συμπεριφορα αυτη δεν ειναι αντρικια η γυναικουλιστικη. ειναι η ΜΟΝΗ σωστη συμπεριφορα απεναντι σε καθε βρωμομουνο που μπαινει εδω μεσα με μπεγλερι και το παιζει ιστορια
ετσι αντιμετωπιστηκε και το μυστικο, ετσι και η μαριαννα, ετσι και η αλλη που δε θυμαμαι το νικ και την κανιβαλισαμε οτι ειναι τραβελος και ουτω καθεξης
εδω τα μουνια εχουν 2 επιλογες: η θα προσκυνανε και θα φτιαχνουν σαντουιτς στα διαλειμματα η θα τραμπουκιζονται  :-
η μαριαννα δεν μου δινει καν σημασια.... :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εδω τα μουνια εχουν 2 επιλογες: η θα προσκυνανε και θα φτιαχνουν σαντουιτς στα διαλειμματα η θα τραμπουκιζονται  :-
αφού νοιώθεις άντρας με το να τραμπουκιζεις νικ γυναικεια και ειναι ο μοναδικος τροπος να δειξεις αντρισμο μην στο χαλασω  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αφού νοιώθεις άντρας με το να τραμπουκιζεις νικ γυναικεια και ειναι ο μοναδικος τροπος να δειξεις αντρισμο μην στο χαλασω  :2funny:
αν δε σ'αρεσει στο μεγκα παιζει καρα σεβντα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
ειπα ότι δεν μου αρεσει εμφανισιακά και δεν θα την πληρωνα για να την πηδηξω.....και εξηγησα και τους λογους γι αυτό...ουτε καν για τα δοντια της αναφερθηκα και την ειπα και στο μπραμπ γι αυτό...
ξερω ότι εχεις δαγκωσει την λαμαρινα με μενα και προσπαθεις να μου την λες συνεχεια, αλλα ο μπεσαλής ο ανθρωπας δεν εχει τιποτα να φοβηθεί και να κρυψει  :hi:
γιατι μου την ειπες? εγω το κατεβασα απ το μυαλο μου? ο αλλος το γραψε φορα παρτιδα στην κριτικη του για δαυτηνε και γω την ρωτησα αν αληθευει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom