Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ειπα ότι δεν μου αρεσει εμφανισιακά και δεν θα την πληρωνα για να την πηδηξω.....και εξηγησα και τους λογους γι αυτό...ουτε καν για τα δοντια της αναφερθηκα και την ειπα και στο μπραμπ γι αυτό...
ξερω ότι εχεις δαγκωσει την λαμαρινα με μενα και προσπαθεις να μου την λες συνεχεια, αλλα ο μπεσαλής ο ανθρωπας δεν εχει τιποτα να φοβηθεί και να κρυψει  :hi:
μπεσαλη παπαρα και συ και οποιος αλλος νομιζει οτι τον βρίζω επειδη τον γουστάρω έχετε μπερδέψει την μελάτη σας πουτσα με την βουρτσα.  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
κανονικα θα επρεπε να στα κοψει..  :thefinge: και επειδή η ίδια σας εγραψε θα σας πηδηξω εγω σημερα στη θεση της γιατι εχω όρεξη  :wanker:

Βασικά αυτό που σας πονά περισσότερο είναι ότι αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και ακόμα περισσότερο κατώτερη από αυτό επαίρετω πως είναι, πράγμα που εσείς με την σειρά σας χειροκροτούσατε και αβαντάρατε.   :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.090
Πόντοι
2.606
δεν βλέπω τηλεόραση δες το εσυ να το συζητήσετε με το ραοπαπι με το μελατο του και τον μπραμπ μαζι που ειστε φουλ αντρες  :grin:
δεν βλεπεις τηλεοραση γιατι εισαι απασχολημενη να βλεπεις την ζωη να περνα απ το παραθυρο μπροστα σου και να χανεται  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βασικά αυτό που σας πονά περισσότερο είναι ότι αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και ακόμα περισσότερο κατώτερη από αυτό επαίρετω πως είναι, πράγμα που εσείς με την σειρά σας χειροκροτούσατε και αβαντάρατε.   :)
ε;  :think: Ρε πας καλα;  :2funny: 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
εσυ δεν μπορεις να υπερασπισεις τον εαυτο σου κι ηθελες να υπερασπισεις κι αλλους αι σα περα μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενε

Ε ναι!

Θα της συνιστούσα,  να περιορισθεί στο να μας πληροφορεί για το τι μαγείρεψε, στο να καυλαντίζει με τους   "εκλεκτούς"  και τους εν δυνάμει "εκλεκτους", και στο να μας διηγείται ιστορίες για τον γάτο της. Μόνο γι αυτά είναι ικανή.  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Ε ναι!

Θα της συνιστούσα,  να περιορισθεί στο να μας πληροφορεί για το τι μαγείρεψε, στο να καυλαντίζει με τους   "εκλεκτούς"  και τους εν δυνάμει "εκλεκτους", και στο να μας διηγείται ιστορίες για τον γάτο της. Μόνο γι αυτά είναι ικανή.  :)
μην την ξεσυνερίζεστε..μπορει να της ηρθε περιοδος σημερα... ή εμμηνοπαυση..... :dunno:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τραβα να πιασεις καμμια τσιπουρα τωρα συ κι ασε τα μουνομελη και τα μουνομελα....κι οταν τα πιασεις(τα ψαρια)θα σε βαλω γω να τα φωτογραφισεις με οτι αντικειμενο σου ζητησω...για να μη σου την πεφτουν μετα κλεν οτι εκλεψες τις φωτο
δεν παω για ψαρεμα αυτόν τον καιρο δεν προλαβαινω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
μην την ξεσυνερίζεστε..μπορει να της ηρθε περιοδος σημερα... ή εμμηνοπαυση..... :dunno:

(Troll mode:  OFF)

Καμία σχέση.

Απλώς αρέσκεται στο να λησμονεί τις τραμπούκες που έπραξε και πράττει η ίδια, και να κατακρίνει τις τραμπούκες των άλλων.

Και για του  λόγου μου το αληθές, αν ανατρέξετε στα πρώτα μηνύματα μου, θα διαπιστώσετε ότι ομού με την φίλη της την Άλληντίζα, μου έκαναν το "μπούλινγκ" της αρκούδας όταν ήμουν "νιούφης" στο  Bou.

Η μια έκοβε κι η άλλη έραβε. Μάλιστα η Άλληντίζα λοιδωρόντας με, μου είχε κάνει και το "προφίλ", και η κ. Βασιλόφρωνα σιγοντάριζε και χειροκροτούσε.  :)

(Troll mode:  ON)

Να τα γράφουμε αυτά!  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ δεν μπορεις να υπερασπισεις τον εαυτο σου κι ηθελες να υπερασπισεις κι αλλους αι σα περα μικροι μεγαλοι στον ιδιο καφενε
Να υπερασπίσω; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ο δικαστης μπραμπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα γουστο έχεις ωρες ωρες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε ναι!

Θα της συνιστούσα,  να περιορισθεί στο να μας πληροφορεί για το τι μαγείρεψε, στο να καυλαντίζει με τους   "εκλεκτούς"  και τους εν δυνάμει "εκλεκτους", και στο να μας διηγείται ιστορίες για τον γάτο της. Μόνο γι αυτά είναι ικανή.  :)
:tooth: η ζήλια σου αχ η ζηλια σου  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τουλάχιστον δεν είμαι μελάτη και ρεζίλι του αντρικου φύλου  και των σκυλιονανε κατ επεκταση  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τουλάχιστον δεν είμαι μελάτη και ρεζίλι του αντρικου φύλου  και των σκυλιονανε κατ επεκταση  :2funny:
τυπισσα μην εισαι αδικη
πολλοι αντραδες αντιμετωπιζουν προβληματα στυσης
ιδιως μεσα στο αγχος της κρισης  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
(Troll mode:  OFF)

Καμία σχέση.

Απλώς αρέσκεται στο να λησμονεί τις τραμπούκες που έπραξε και πράττει η ίδια, και να κατακρίνει τις τραμπούκες των άλλων.

Και για του  λόγου μου το αληθές, αν ανατρέξετε στα πρώτα μηνύματα μου, θα διαπιστώσετε ότι ομού με την φίλη της την Άλληντίζα, μου έκαναν το "μπούλινγκ" της αρκούδας όταν ήμουν "νιούφης" στο  Bou.

Η μια έκοβε κι η άλλη έραβε. Μάλιστα η Άλληντίζα λοιδωρόντας με, μου είχε κάνει και το "προφίλ", και η κ. Βασιλόφρωνα σιγοντάριζε και χειροκροτούσε.  :)

(Troll mode:  ON)

Να τα γράφουμε αυτά!  :)
Είσαι θεούλις. Κάνε μια εργασία διπλωματική και στο τέλος βάλε αναφορές  σε βιβλιογραφία του μπου. Τα έχεις και σελιδοποιημένα; :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπισσα μην εισαι αδικη
πολλοι αντραδες αντιμετωπιζουν προβληματα στυσης
ιδιως μεσα στο αγχος της κρισης  :-
Τυπε θα το παίξω Γεροβασίλη. Δεσμεύομαι απο τις αποφάσεις του ΣτΕ και τις αντιμετωπίζω με σεβασμό αλλά δεν είμαι υποχρεωμένη να τις ακολουθήσω (και τις γραφω )  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.090
Πόντοι
2.606
σε βαρεθηκα εσενα που ειναι η φαφουτα να γελασουμε?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories