eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν κατάλαβα... Τι σημαίνει αυτό; Ποιος είναι ο Καρανίκας;
Η φώτο του συζύγου της Έρης, ο στρατηγικός σύμβουλος του Μαξίμου που βλέπει Μενεγάκη και εμπνέεται...
Δεν κατάλαβα... Τι σημαίνει αυτό; Ποιος είναι ο Καρανίκας;
Η φώτο του συζύγου της Έρης, ο στρατηγικός σύμβουλος του Μαξίμου που βλέπει Μενεγάκη και εμπνέεται...![]()
Επιτέλους νύφη!
αν σε απορρίψει, πες μου να στειλω εγω μετα![]()
![]()
Αναρτήθηκε κριτική του κ. popov!!!![]()
Ακολουθούν οι ευχές του νήματος προς μέλος του που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και συμμετέχει σε επαγγελματικά συνέδρια!
![]()
Βεβαίως ο νηματοθέτης διατύπωσε μία ένσταση στην εν λόγω κριτική, με το σχόλιο που απέστειλε.
Αποκαλεί τον εαυτό του wretch. Και όπως είπα και στο αποσταλέν σχόλιο... Μπορεί να είμεθα παππούληδες και μικροτσούτσουνοι αλλά wretches δεν είμεθα ούτε θα γίνουμε κάποτε!![]()
αυτος είναι πιτσιρικας, 3 γύρους εβγαλε
εγω μονο με τζατζικι για να γλυστραει![]()
αστα αυτα. αυτα τα λες οπως ειπε ο αγιος για τις αναγκες του νηματος. κατι θα ξερει αυτος. καλα για το πιστος συζυγος που ειπε για τον βασιλοφρονα δεν θα μιλησω ακομα. θα τον περασω πρωτα απο βασανιστηρια με καυτα αυγα στις μασχαλες και βγαλσιμο νυχιων και θα μαθω τι εννοαει ο αγιος.αυτος είναι πιτσιρικας, 3 γύρους εβγαλε
εγω μονο με τζατζικι για να γλυστραει![]()
αστα αυτα. αυτα τα λες οπως ειπε ο αγιος για τις αναγκες του νηματος. κατι θα ξερει αυτος. καλα για το πιστος συζυγος που ειπε για τον βασιλοφρονα δεν θα μιλησω ακομα. θα τον περασω πρωτα απο βασανιστηρια με καυτα αυγα στις μασχαλες και βγαλσιμο νυχιων και θα μαθω τι εννοαει ο αγιος.(βασιλοφρωνα ετοιμασου
)
μονο εγω ειμαι βραχος τον τελευταιο καιρο τυπεΤώρα το συνειδητοποιήσατε, κυρία;
Το έχουμε πει και παλαιότερα.
Σας τα φόρεσε εδώ και καιρό όπως και ο κ. το πουλί τα έχει φορέσει στην προσφυγοπούλα...
Περαστικά!
Τελικά μήπως η ιστορία ότι έχετε 15 πρώην [ που τόσο με εντυπωσίασε ] είναι παραμυθάκι;
Από τότε που σας θυμάμαι εδώ μέσα, όλες σας σουτάρουν.
Μόνο το δύστυχο, η κα. Wilde Rose, σας αποδέχθηκε.
Αλλά σας τα φόρεσε και αυτή με τον καινούριο που βρήκε εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτον. Σας καλώ να ανακαλέσετε τη φραση "το δύστυχο η wilde rose". Αν θελετε να χτυπησετε καποιον χτυπηστε εμενα.
Δευτερον. Σας καλω να παύσετε τη διασπορα ψευδων ειδησεων περι κερατωματος στη Θεσσαλονικη.
Ουδεμία ανησυχια τύπε
μονο εγω ειμαι βραχος τον τελευταιο καιρο τυπε![]()
υπονοεις κατι για το χαλυβδινο πεος μου?Βράχος;
Η ταρανδοποίηση απαιτεί να έχει γίνει σεξ.
Σεις το καταφέρατε τελικά;