Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
ειμαστε σε αναμονη κυριοι ..προς το παρον ομως επικρατει απνοια...εντος ολιγων λεπτων ομως μπορει να ξεσπασει μπουρινι .θυελλα .η ενα απλο πρωτοβροχι...stay tuned :orchestra: :orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
παπι η σαρανταρα θελει λεει να τα βρειτε θα σου κανει δωρο φρι φακ δηλαδη θα τον φας τσαμπα  :grin:
σεβομαι την λιγουρα της να παει με ένα νιατο σαν εμενα, αλλα της εχω ξεκαθαρισει πολλες φορες ότι δεν με ενδιαφερει ερωτικα  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
σεβομαι την λιγουρα της να παει με ένα νιατο σαν εμενα, αλλα της εχω ξεκαθαρισει πολλες φορες ότι δεν με ενδιαφερει ερωτικα  :hi:
γιατι τυπε επειδησε εγραψε ο αλλος στην κριτικη οτι της λειπουν τρια δοντια? πως κανεις και συ ετσι πολυ αρνητικο σε βρισκω μωρ αδερφακι μου  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
γιατι τυπε επειδησε εγραψε ο αλλος στην κριτικη οτι της λειπουν τρια δοντια? πως κανεις και συ ετσι πολυ αρνητικο σε βρισκω μωρ αδερφακι μου  :grin:
δεν μ αρεκει το σωμα της ετσι όπως το μπανισα στις φωτο..είναι λιγο ψιλοατσουμπαλη και είναι και καποιας ηλικιας εδώ που τα λεμε... δεν είναι  στα κυβικα μου  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
δεν μ αρεκει το σωμα της ετσι όπως το μπανισα στις φωτο..είναι λιγο ψιλοατσουμπαλη και είναι και καποιας ηλικιας εδώ που τα λεμε... δεν είναι  στα κυβικα μου  :hi:
ναι τυπε οπως τα λες ειναι αλλα μπορει να βγαζει γουστα στο κρεβατι ανωμαλιες πως τα λενε  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
ναι τυπε οπως τα λες ειναι αλλα μπορει να βγαζει γουστα στο κρεβατι ανωμαλιες πως τα λενε  :grin:
αν εννοεις φιστινγκ και τετοια πραματα του διαβολου, να μου λειπει το βυσσινο τυπε.... :S
τωρα αν δινει κουλουρι (χωρις μερεντα εννοείται!!!!) ή τα αρπαζει στην μαπα, νταξει είναι κομπλε, αλλα και παλι δεν θα κατεθετα τον οβολο μου...με ολο το σεβας δηλαδής, αλλα αυτή είναι η γνωμη μου  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
αν εννοεις φιστινγκ και τετοια πραματα του διαβολου, να μου λειπει το βυσσινο τυπε.... :S
τωρα αν δινει κουλουρι (χωρις μερεντα εννοείται!!!!) ή τα αρπαζει στην μαπα, νταξει είναι κομπλε, αλλα και παλι δεν θα κατεθετα τον οβολο μου...με ολο το σεβας δηλαδής, αλλα αυτή είναι η γνωμη μου  :hi:
τυπε τι απαξιωση ειναι αυτη  :S

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
σεβομαι την λιγουρα της να παει με ένα νιατο σαν εμενα, αλλα της εχω ξεκαθαρισει πολλες φορες ότι δεν με ενδιαφερει ερωτικα  :hi:

ενημερωση προς ναυτιλομενους,,,μια μιλφ εχει πελατολογιο κυριως στα πιτσιρικια απο 25....27...αντε βαρια βαρια μεχρι 32....Αυτη η ηλικιακη ομαδα καλυπτει το 40%της πελατειας....οποτε μη μου ξεκαθαριζετε το ηδη ξεκαθαρισμενο κι απο μερους μου...κι αμα θες να συνεχιστει η εκεχειρια  γι αυτο και τη βαφτισα εκεχειρια κι οχι ανακωχη δε θα με λες λιγουρι γτ δε παιζει κατι τετοιο....

οσο για σας κ.μπραμπ να σας ενημερωσω οτι προσφατα εβαλα 2 εμφυτευματα  που για να τοποθετηθουν σωστα επρεπε να αναμενω ενα εξαμηνο....Τωρα λοιπον δε μου λειπει τιποτα που να σας κανει να αναφερεστε υποτιμητικα προς το ατομο μου...Ατυχηματα συμβαινουν στη ζωη μας και μπορουν να επηρεασουν την αρτιμελεια ολων μας....ολα τα αλλα αντιμετωπιζονται ...φραγκα και χρονο θελουνε...Μονο νη αναπηρεια στο μυαλο δε διορθωνεται αγαπητε μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
παπι η σαρανταρα θελει λεει να τα βρειτε θα σου κανει δωρο φρι φακ δηλαδη θα τον φας τσαμπα  :grin:

:new_shocked:

Τι υπαινίσσεσθε δηλαδή;

Ότι ο κ. Εσκουλίμπερος (που συνευρέθει μαζί της) "την πατώνει την καθετή" ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
ενημερωση προς ναυτιλομενους,,,μια μιλφ εχει πελατολογιο κυριως στα πιτσιρικια απο 25....27...αντε βαρια βαρια μεχρι 32....Αυτη η ηλικιακη ομαδα καλυπτει το 40%της πελατειας....οποτε μη μου ξεκαθαριζετε το ηδη ξεκαθαρισμενο κι απο μερους μου...κι αμα θες να συνεχιστει η εκεχειρια  γι αυτο και τη βαφτισα εκεχειρια κι οχι ανακωχη δε θα με λες λιγουρι γτ δε παιζει κατι τετοιο....
συμφωνω σε αυτό που λες...και γω θα τα εσταζα για μια μιλφαρα...αλλα απλα δεν μου αρεκεις..είμαι δυνατο τεμαχιο, οποτε εχω το δικαίωμα της επιλογης  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

οσο για σας κ.μπραμπ να σας ενημερωσω οτι προσφατα εβαλα 2 εμφυτευματα  που για να τοποθετηθουν σωστα επρεπε να αναμενω ενα εξαμηνο....Τωρα λοιπον δε μου λειπει τιποτα που να σας κανει να αναφερεστε υποτιμητικα προς το ατομο μου...Ατυχηματα συμβαινουν στη ζωη μας και μπορουν να επηρεασουν την αρτιμελεια ολων μας....ολα τα αλλα αντιμετωπιζονται ...φραγκα και χρονο θελουνε...Μονο νη αναπηρεια στο μυαλο δε διορθωνεται αγαπητε μου

Σίγουρα ισχύουν αυτά για τις milf. Εσείς όμως σκάτε προς το gilf.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

ο λακης θα σε ειχε φτιαξει αμεσως θα σου εβαζε και κει που δεν θα χρειαζοσουνα  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
:new_shocked:

Τι υπαινίσσεσθε δηλαδή;

Ότι ο κ. Εσκουλίμπερος (που συνευρέθει μαζί της) "την πατώνει την καθετή" ;
γερο αυτος μπορει να πληρωσε οχι για να γαμησει αλλα για να μην τον φαει  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
συμφωνω σε αυτό που λες...και γω θα τα εσταζα για μια μιλφαρα...αλλα απλα δεν μου αρεκεις..είμαι δυνατο τεμαχιο, οποτε εχω το δικαίωμα της επιλογης  :hi:

ασχοληθηκα γω ποτε με την παρτη σου?η μηπως ξεμεινα απο γαμιαδες....κι αυτο ειναι κ το τελευταιο μυνημα που γραφω επ αυτου του θεματος...εγινε αηδια το θεμα...

κι επειδη απο χθες ρεπαρω...φευγω για κομμωτηριο ..νυχακια κ μετα για καφε με τον εργασιομανη κολητο στη Νεα Κρηνη....παρακαλω συνεχιστε τα παρτουζωματα και τις αηθεις επιθεσεις....I M GOING TO THE REAL WORLD.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
κοιτα αμα ειναι να σπας τοσο ευκολα δεν κανουμε τιποτα εδω θελουμε σκληροπυρηνικους παικτες  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της αυτή η σαρανταρα...ουτε μια πολιτισμενη κουβεντα δεν μπορούμε να κανουμε...μας στερει την ελευθερια της εκφρασης και γνωμης...είναι καθαρη φιμωση αυτό σε μια χωρα που γεννησε την δημοκρατια... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom