Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
Ωρα εχει να πεταχτει σαν πορδη ο γαργαντουα ο ντοπας..

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
14718853_618649101675611_2724643824552913456_n.png

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Μην βγάζετε βιαστικά ή επιλεκτικά συμπεράσματα δια κοπτοραπτικής, με γνώμονα μια αρχική απορία.
Στα σχόλιά μου, είδατε πουθενά να αμφισβητώ το ότι συναντήθηκε ο εν λόγω συνάδελφος με την εν λόγω κοπέλα; Αυτό καταλάβατε;
Αν κάνετε έναν κόπο να διαβάσετε προσεκτικά, και όχι επιπόλαια τα σχόλιά μου, θα δείτε
ότι αλλού εστιάστηκαν οι ενστάσεις μου και όχι στο εαν ο συνάδελφος, βρέθηκε όντως με την κοπέλα. Εσείς πολύ σωστά μιλήσατε αναφέροντας, ότι δεν αποδεικνύεται από κάπου το γεγονός ότι ο συνάδελφος θα μπορούσε να έχει πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα προ εμφανίσεως στο σάιτ.
Με είδατε, εμένα τον "υπερασπιστή" να βγαίνω και να σας αμφισβητώ, ή να προσπαθώ να βγάλω ψεύτη -συντασσόμενος με την άλλη πλευρά- τον συνάδελφο, του οποίου την "ευθυκρισία και καθαρότητα" αναγνωρίζω στα σχόλιά μου, καθώς και τις "υποδειγματικές και ακριβοδίκαιες" κριτικές του; Επαναλαμβάνω, αν κάνετε έναν κόπο να διαβάσετε έντιμα και σοβαρά όσα γράφω, θα δείτε οτι είχα συγκεκριμένες και ουσιαστικές ενστάσεις, κυρίως υφολογικές ως προς την διατύπωση. Τα σχετικά με τα "χαριτόβρυτα λογίδρια κωλοτούμπες" σας τα επιστρέφω
διότι δεν με αφορούν, και όποιος κάνει επίσης έναν κόπο να διαβάσει τα σχόλιά μου (λινκ των οποίων βάζετε), έχοντας κατα νου και το παραπάνω ποστάρισμά σας, μπορεί να διακρίνει κάποια πράγματα, αντικειμενικά, καθώς και ένα χαρακτηριστικό
δικό σας -αν και όχι τόσο τιμητικό- "χάρισμα" όταν απευθύνεστε στους άλλους.

Πλατειάζετε κύριε. Και τα πολλά λόγια ειναι ένδειξη ένδοιας επιχειρημάτων.

Και για να σας το καταστήσω πιο σαφές αφού επιτηδευμένα καμώνεστε  ότι εκφέρατε μόνο υφολογικές και ως προς την ορθοέπεια εκφράσεις: Ο κ. Casacder 2000 δεν έγραψε διήγημα ή ποιήμα το οποίο και σχολιάσατε αμιγώς λογοτεχνικά. Κριτική έγραψε την οποία και αμφισβητήσατε, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πλατειάζετε κύριε. Και τα πολλά λόγια ειναι ένδειξη ένδοιας επιχειρημάτων.

Και για να σας το καταστήσω πιο σαφές αφού επιτηδευμένα καμώνεστε  ότι εκφέρατε μόνο υφολογικές και ως προς την ορθοέπεια εκφράσεις: Ο κ. Casacder 2000 δεν έγραψε διήγημα ή ποιήμα το οποίο και σχολιάσατε αμιγώς λογοτεχνικά. Κριτική έγραψε την οποία και αμφισβητήσατε, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

:-*

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795
ναι αυτό που λες περιπου, αλλα η καυλα είναι να σε βρισκει εκει η ανατολη  :wanker:
IMG_0912.jpg

IMG_0913.jpg
Και ακομη πιο καυλα οταν κολυμπας και η θαλασσα ειναι λαδι. :grin: Εδω στα δυτικα 8 παρα και ειναι ακομα σχεδον σκοταδι.

Καλησπερα παιδακια.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Θα χαθει ολη η μαγεια :grin:

τα βλεπω και ζηλευω...εχω μερες να παω για ψαρεμα.....

και γιατι να χαθει η μαγεια?κανονιζεις να εισαι εκει νυχτα για να σε βρει το ξημερωμα μεσα...τα ρολογια οι ανθρωποι τα εφευρανε..η φυση ιδια ειναι παντα

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Μαλακίες  ... του Trivi

Οι  φωτογραφίες  είναι  κλεμμένες  .....

Ο  συγκεκριμένος  τύπος  ακόμα  και τώρα  ζαλίζετε  όταν  είναι  πάνω  σε  βάρκα  ....

Αρχίδια  πσαρας  είναι  .....

:-*

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795
τα βλεπω και ζηλευω...εχω μερες να παω για ψαρεμα.....

και γιατι να χαθει η μαγεια?κανονιζεις να εισαι εκει νυχτα για να σε βρει το ξημερωμα μεσα...τα ρολογια οι ανθρωποι τα εφευρανε..η φυση ιδια ειναι παντα
Γερος ανθρωπος γλυκεια μου, δεν θα αντεξω μια ωρα παραπανω ειτε κολυμπωντας, ειτε δουλευοντας :grin: (Μετα το κολυμπι παω κατευθειαν δουλεια).

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Γερος ανθρωπος γλυκεια μου, δεν θα αντεξω μια ωρα παραπανω ειτε κολυμπωντας, ειτε δουλευοντας :grin: (Μετα το κολυμπι παω κατευθειαν δουλεια).

ο καλιτεος τροπος για ν αρχισει κανεις τη μερα του

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
Λιγες ακομα μερες και αρχιζω διακοπες :grin:. Παντως οι Αγγλιδες πρεπει να ειναι οι κατα μεσο ορο πιο χοντρες γυναικες του πλανητη. :grin:
παιζει πολύ μπαζο στο νησι...αλλα για την μασελα σου καλες είναι  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom