Θα σς συνιστούσα να αφήσετε κατά μέρος αυτά τα χαριτόβρυτα λογίδρια κωλοτούμπες, γιατί σε εμένα τουλάχιστον, δεν πιάνουν.
Στην περίπτωση της διαμάχης μεταξύ Marialena - Cascader 2000,
τινί τρόπω γνωρίζατε ότι ο κ. Cascader 2000 δεν έχει συναντήσει ποτέ την δ. Marialena; Επειδή το ανέφερε η ίδια (πικαρισμένη από την όχι και τόσο διθυραμβική κριτική); Ή έχετε κάποιου είδους κληρονομικό μαντικό χάρισμα;
Μην βγάζετε βιαστικά ή επιλεκτικά συμπεράσματα δια κοπτοραπτικής, με γνώμονα μια αρχική απορία.
Στα σχόλιά μου, είδατε πουθενά να αμφισβητώ το ότι συναντήθηκε ο εν λόγω συνάδελφος με την εν λόγω κοπέλα; Αυτό καταλάβατε;
Αν κάνετε έναν κόπο να διαβάσετε προσεκτικά, και όχι επιπόλαια τα σχόλιά μου, θα δείτε
ότι αλλού εστιάστηκαν οι ενστάσεις μου και όχι στο εαν ο συνάδελφος, βρέθηκε όντως με την κοπέλα. Εσείς πολύ σωστά μιλήσατε αναφέροντας, ότι δεν αποδεικνύεται από κάπου το γεγονός ότι ο συνάδελφος θα μπορούσε να έχει πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα προ εμφανίσεως στο σάιτ.
Με είδατε, εμένα τον "υπερασπιστή" να βγαίνω και να σας αμφισβητώ, ή να προσπαθώ να βγάλω ψεύτη -συντασσόμενος με την άλλη πλευρά- τον συνάδελφο, του οποίου την "ευθυκρισία και καθαρότητα" αναγνωρίζω στα σχόλιά μου, καθώς και τις "υποδειγματικές και ακριβοδίκαιες" κριτικές του; Επαναλαμβάνω, αν κάνετε έναν κόπο να διαβάσετε έντιμα και σοβαρά όσα γράφω, θα δείτε οτι είχα συγκεκριμένες και ουσιαστικές ενστάσεις, κυρίως υφολογικές ως προς την διατύπωση. Τα σχετικά με τα "χαριτόβρυτα λογίδρια κωλοτούμπες" σας τα επιστρέφω
διότι δεν με αφορούν, και όποιος κάνει επίσης έναν κόπο να διαβάσει τα σχόλιά μου (λινκ των οποίων βάζετε), έχοντας κατα νου και το παραπάνω ποστάρισμά σας, μπορεί να διακρίνει κάποια πράγματα, αντικειμενικά, καθώς και ένα χαρακτηριστικό
δικό σας -αν και όχι τόσο τιμητικό- "χάρισμα" όταν απευθύνεστε στους άλλους.