erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσύ δεν πιστεύω να έχεις καμιά γκομενα θα σου βγάλω τα λεπιαπαιδια το ψαρι το ψηνετε και απο τις 2 μεριες?![]()
εσύ δεν πιστεύω να έχεις καμιά γκομενα θα σου βγάλω τα λεπιαπαιδια το ψαρι το ψηνετε και απο τις 2 μεριες?![]()
Με λίγα λόγια ο μπραμπ δεν ενδιαφέρεται για τη καυτη απλά κάνει χαβα διότι έχει φινο γκομενακι πρώτο νεανικόν και πηδαει. Αυτά να τα βλέπει ο ραοπαπι που είναι ακόμα με τη συμβια
Να γραφεις Νικ Τραιβ πανω στις φωτο με τις ψαριες σου τυπε σαν τον Ηλιαδη![]()
γιναμε ολοι πσαραδες εδώ μεσα![]()
πες το πσεματα![]()
εσύ δεν πιστεύω να έχεις καμιά γκομενα θα σου βγάλω τα λεπια
δεν προλαβαινω ειμαι στο τρεξιμο συνεχειαεσύ δεν πιστεύω να έχεις καμιά γκομενα θα σου βγάλω τα λεπια
το γεγονός ότι τώρα τελευταία κ εσυ κ η σαρανταρα με καλείτε για ψάρεμα θα πρέπει νομίζω να με προβλημάτισει αχαχαχαχαχαχαεγω που δε γαμαω παω για ψαρεμα, θα ερθεις?
πεταγεσαι σαν την πορδη οπως παντα και δεν εισαι καν μαριδαΜε λίγα λόγια ο μπραμπ δεν ενδιαφέρεται για τη καυτη απλά κάνει χαβα διότι έχει φινο γκομενακι πρώτο νεανικόν και πηδαει. Αυτά να τα βλέπει ο ραοπαπι που είναι ακόμα με τη συμβια
δεν προλαβαινω ειμαι στο τρεξιμο συνεχεια![]()
Είμαι φωκια όμως αχαχαχαχαχαχαπεταγεσαι σαν την πορδη οπως παντα και δεν εισαι καν μαριδα![]()
μην μου τα λέτε στα ξένα δεν καταλαβαίνωδεν εχει λεπια, γλυστραει σαν το ορτσινακι![]()
εσενα αντι για αγκιστρι σου πετανε στεφανι δολωμενοΕίμαι φωκια όμως αχαχαχαχαχαχα
![]()
εργάζομαι σε ζωολογικό κήπο . Κοίτα να την βγάλεις με τα πσαρια γιατί σε βλέπω ρεστοεσενα αντι για αγκιστρι σου πετανε στεφανι δολωμενο![]()
http://[URL unfurl="true"]www.markasport.gr/cache/files/8230a81c15aae88e44a53909cd06d9987d97892e.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχαχ
στην επομενη πσαργια θα βαλω και το παπαρι μου στη φωτο να δω τι θα λες :2funny: :2funny: :2funny:
καραπιπεριμ αχαχαχαχαχαχασυρτοτσαπαρι
δικη μου μέθοδος ;)