Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
δίχτυ!! :orchestra:

14444780_681804908641651_2372959343824956111_o.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

To φιλάκι να το δώσετε στον κ. Polax (τον κατά δήλωσή σας γκόμενό σας αν ενθυμούμαι καλώς) και με τον οποίον βέβαια και συμφωνήσατε απόλυτα σχετικά με την, ασυνέπεια, τις θολές προθέσεις, το μεσοβέζικο, την επιτηδευμένη προπάθεια απομυθοποίησης της Marialena, και άλλα μύρια  που καταλογίσατε (πάντα αντικειμενικότατα) στον κ. Cascader 2000.

Αντικειμενικότητα βέβαια που παραμένει αδιαφιλονίκητη  για εσάς, έστω και αν ο σύντροφός σας στην αμφισβήτηση ομολογεί από μόνος του ότι δεν έχει συναντήσει κάν την κοπέλα, και παρόλο  που δεν την έχει συναντήσει εκφράζει απόψη.  :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου δηλαδή και να την είχε συναντήσει... Στην Πλατεία Συντάγματος θα τον είχατε κρεμάσει τον φουκαρά τον κ. Cascader 2000, που είχε το θράσσος να μην γράψει διθυραμβική κριτική για την Marialena.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
To φιλάκι να το δώσετε στον κ. Polax (τον κατά δήλωσή σας γκόμενό σας αν ενθυμούμαι καλώς) και με τον οποίον βέβαια και συμφωνήσατε απόλυτα σχετικά με την, ασυνέπεια, τις θολές προθέσεις, το μεσοβέζικο, την επιτηδευμένη προπάθεια απομυθοποίησης της Marialena, και άλλα μύρια  που καταλογίσατε (πάντα αντικειμενικότατα) στον κ. Cascader 2000.

Αντικειμενικότητα βέβαια που παραμένει αδιαφιλονίκητη  για εσάς, έστω και αν ο σύντροφός σας στην αμφισβήτηση ομολογεί από μόνος του ότι δεν έχει συναντήσει κάν την κοπέλα, και παρόλο  που δεν την έχει συναντήσει εκφράζει απόψη.  :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου δηλαδή και να την είχε συναντήσει... Στην Πλατεία Συντάγματος θα τον είχατε κρεμάσει τον φουκαρά τον κ. Cascader 2000, που είχε το θράσσος να μην γράψει διθυραμβική κριτική για την Marialena.  :)

Γιούλα μου, δεν χρειάζονται πλατειασμοί και ζηλοτυπίες. Αφού το ξέρεις ότι η καρδιά του Φουλάρα ανήκει μόνο σε σένα... :-*
Μην μου ξύνεις παλιές πληγές και με στεναχωράς... :'(

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
ερωτηση κρισεως προς τους καλοκαγαθους παπουληδες....

Τα βυζια μου σημερα απο 2αρια γιναννε 4αρια....μπορει καποιος βαθυστοχαστος γεροντας να μου πει την αιτια...

για να κανω πληρη περιγραφη φουσκωσανε κι αφρατεψανε ωσαν τα τσουρεκια του Τερκενλη...

ερωτω λοιπον ...πλαναται κατι στον αερα του bou  ?γιατι μου γινανε τσουρεκια? :tickedoff: :rockon:....

εσεις πρηστηκατε πουθενα?η να παω μονη μου να κοιταχτω? :idiot:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Τα βυζια μου σημερα απο 2αρια γιναννε 4αρια....μπορει καποιος βαθυστοχαστος γεροντας να μου πει την αιτια...

για να κανω πληρη περιγραφη φουσκωσανε κι αφρατεψανε ωσαν τα τσουρεκια του Τερκενλη...

ερωτω λοιπον ...πλαναται κατι στον αερα του bou  ?γιατι μου γινανε τσουρεκια? :tickedoff: :rockon:....

1. μπορει να περιμενεις περιοδο

2. μπορει κανενας παπους να στα τραβαγε ολο το απόγευμα

3. μπορει να κοιμηθηκες και να σου βαλανε σιλικονες

4. μπορει να εισαι εγκυος

5. μπορει να ειδες τα πσαργια μου και αντι τα ματια να σου πεταχτήκανε τα βυζα

παντως ο Αγιος αποκλείεται να στα πρηξε  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
και ο σπαθης κανει το κοροιδο, θελει μετα να τον βαλω και στο κλαμπ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα ρωτάει αχαχαχαχ

εσυ μαρη τον ξερεις πιο καλα από μενα  :tooth:

κοιτα ...αν εσυ εχεις βαφτισει ετσι αυτον που καθαριζει τους αρμους απο τα πλακακια....εγω που δεν τον εχω δει καν πως να ξερω....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
κοιτα ...αν εσυ εχεις βαφτισει ετσι αυτον που καθαριζει τους αρμους απο τα πλακακια....εγω που δεν τον εχω δει καν πως να ξερω....

Βρε αγαπη μου, ο σπαθης του βασιλια αρθουρου, αυτος που μου το παιζει και πσαρας  :2funny:

προχθε τον ....... στπεριποιήθηκες  :grin:

εχει και το θρασος να γραφει και για ντουέτα στα σιτυτουρια

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Βρε αγαπη μου, ο σπαθης του βασιλια αρθουρου, αυτος που μου το παιζει και πσαρας  :2funny:

προχθε τον ....... στπεριποιήθηκες  :grin:

εχει και το θρασος να γραφει και για ντουέτα στα σιτυτουρια

ααα ολα κι ολα...με πειποιηθηκε και με το παραπανω..για τα υπολοιπα δε ξερω δεν απαντω :idiot:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Πειραιάς-Πάρος 6 ώρες!

Συνημμένα

• FB_IMG_1477512927921.jpg
    FB_IMG_1477512927921.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 7

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346

Με σοκολάτα σκέτη ή με σοκολάτα κάστανο; Έχει διαφορά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι οι δυτες πεφτουν με το πισω απο την βαρκα στην θαλασσα;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606