erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν έχω. Τι είναι αυτό που σε πείραξε πιο πολύ το ότι είσαι παιδί της μανούλαςσου γαμω το ταμτιριριμ![]()
δεν έχω. Τι είναι αυτό που σε πείραξε πιο πολύ το ότι είσαι παιδί της μανούλαςσου γαμω το ταμτιριριμ![]()
εγώ έχω τρόπους είμαι από αριστοκρατικη γενιά. Όμως στα καθικια μιλάω τη γλώσσα τους κ τους παίζω στα ίσια δεν φοβάμαι. Είμαι νιτζα
καμια γυναικα δε φοβαται μεχρι να μαυρισει το ματι της για πρωτη φορα :-εγώ έχω τρόπους είμαι από αριστοκρατικη γενιά. Όμως στα καθικια μιλάω τη γλώσσα τους κ τους παίζω στα ίσια δεν φοβάμαι. Είμαι νιτζα
Εναν ανδρα εχει το νημα, ντομπρο, παιδαρα, πασαλιμανιωτη, 2 μετρα κουκλακι (να τα λεμε και αυτα) και αυτον επειδη καποτε μας εκμυστηρευθηκε ενα μικροπροβληματακι που ειχε, δεν τον σεβεστε. Ενδροπησου γαμω ότι έχεις κ δεν έχεις. Δεν είμαι κανένα υπομουνιο όπως αυτά που κάνεις παρέα που λέει κ η αγαπημένη Ρετσινα καλή της ώρα
τι της εκανες της ρετσινας και δεν μπαινει? ξεχασες που εβαλες το password?σου γαμω ότι έχεις κ δεν έχεις. Δεν είμαι κανένα υπομουνιο όπως αυτά που κάνεις παρέα που λέει κ η αγαπημένη Ρετσινα καλή της ώρα
κωλογερακι χιχιΕναν ανδρα εχει το νημα, ντομπρο, παιδαρα, πασαλιμανιωτη, 2 μετρα κουκλακι (να τα λεμε και αυτα) και αυτον επειδη καποτε μας εκμυστηρευθηκε ενα μικροπροβληματακι που ειχε, δεν τον σεβεστε. Ενδροπη![]()
δεν έχω εγώ το πασγουορντ το πούλησατι της εκανες της ρετσινας και δεν μπαινει? ξεχασες που εβαλες το password?
Πουλι έχω ασχοληθεί με κακοποίηση γυναικών εκτενώς... Εάν κάποιος τολμουσε να άπλωσει χέρι είμαι από αυτές τις τυπισες του ταραντινο Δεν ξέρω αν έχεις δει τη ταινία.... Death proof
δεν ξέρει ο γλυκός μου αλλά να τον δεχτείς να του μαγειρεψεις γούαι νοτ ?! Πάντως αγαπητή ο ραο είναι ένα παιδί (ολόκληρος μαντραχαλος) χωρίς τρόπους. Κοινώς παπαρας αχαχαχαχ τα έχω τονίσει πολλές φορές. Κάποια στιγμή ένα καφέ θα τον πιούμε. Θα σου πω τα κουτσομπολια γουμαν προς γουμαν![]()
την εβγαλες στο κλαρι?δεν έχω εγώ το πασγουορντ το πούλησα
αυτο λεγεται φεμινιστικη αλληλεγγυη μη χεσω... :S
δηλαδη ειδε η μπαρδοχα η ερι οτι την λεω στην αχλαδω την σαρανταρα και ειπε να παρεμβει και να την υπερασπιστει...τι να πεις, ξεφτιλικια πραματα..![]()
οχι έχω όλα τα νικ του θρεντ κ μιλάω μόνη μου αν βαριέμαι δίνω σε κανένα άλλο έτσι να γίνεται αλλαγήτην εβγαλες στο κλαρι?![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ όχιΤα σκαμπίλια στον κώλοείναι κακοποίηση κυρία erinal;
θυμήσου να στο χορέψω
ορθονΕιδες τι επαθες για ν ανοιγεις το στομα σου?κ μετα πως περιμενεθς να σου σηκωθει με τοση ενταση...
κ αυτό ορθονΝαι μανιτσα μου να τα πουμε οποτς θες...που ξερεις μποορει να σε πεισω να δωσεις και γλυκο κουλουρι στο βασιλοφρονα...μονο με γιαχνι δε λεει
Δόξα τω θεόαχαχαχαχαχαχαχαχ όχι