Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.960
- Πόντοι
- 1.406
εγω που εχω φιεστα του ριχνω στ'αυτια τυπεΓιατί αξίζει να μπαίνεις στο bou.com !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Καμαρώνει στα 65 , που έχει ΕΤΑΙΡΙΚΟ OPEL CORSA !!!!!!!!!
εγω που εχω φιεστα του ριχνω στ'αυτια τυπεΓιατί αξίζει να μπαίνεις στο bou.com !!!!!!!!!!!!!!!!!1
εμπολεμη ζωνη εχουμε γινει τυπε,σε λιγο θα φευγουνε νικς ως προσφυγες σε αλλα θρεντ :SΜετρήσαμε νεκρούς σημερα στο νήμα
ναι αλλα ο τραμου εχει 2,5 μυρια στην τραπεζα...θα δουλεψει λιγα χρονια ακομα και μετα τα 75 θα τα κανει ολα πουταναεγω που εχω φιεστα του ριχνω στ'αυτια τυπε
ναι αλλα ο τραμου εχει 2,5 μυρια στην τραπεζα...
τυπε ποιος το περίμενε οτι αυτο το θρεντ του χασοδικη του βορά θα γινόταν τόσο σκληρό πιο πολυ κι απ το πουλί του ρεηπαπιεμπολεμη ζωνη εχουμε γινει τυπε,σε λιγο θα φευγουνε νικς ως προσφυγες σε αλλα θρεντ :S
ετσι εχει δηλωσει ο γκασταρμπαιτερ τυπεΠριν από τέτοια....
ΒΑΖΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!
Με πιάνει εύκολα λόξυγγας ρε πούστη , όταν γελάσω , ειδικά αν πίνω κάτι ......
τώρα θα γαμιέμαι μια ώρα με λόξυγγα ....
νταξει για το τελευταιο δεν θελει και πολυ κοποτυπε ποιος το περίμενε οτι αυτο το θρεντ του χασοδικη του βορά θα γινόταν τόσο σκληρό πιο πολυ κι απ το πουλί του ρεηπαπι
τυπε εισαι ο καυτής σαραντάρας ;νταξει για το τελευταιο δεν θελει και πολυ κοπο
ετσι εχει δηλωσει ο γκασταρμπαιτερ τυπε
η καυτη η σαρανταρα ειναι πολυ πιο αγρια και ανελεητη :Sτυπε εισαι ο καυτής σαραντάρας ;
Γιατί αξίζει να μπαίνεις στο bou.com !!!!!!!!!!!!!!!!!1
για γκομενα που γαμιεται καθε μερα εχει πολλα νευρα και αρπαζεται με το παραμικρο παντως...η καυτη η σαρανταρα ειναι πολυ πιο αγρια και ανελεητη :S
για γκομενα που γαμιεται καθε μερα εχει πολλα νευρα και αρπαζεται με το παραμικρο παντως...
οι γυναικες ποτε περνανε κλιμακτηριο περιπου?
γι αυτο το σκέφτεται να παει ο μπλιζ εκει δε θα χει μασαζια κα ύπνο εκει θα παει το στραπ ον σύννεφοη καυτη η σαρανταρα ειναι πολυ πιο αγρια και ανελεητη :S
δεν εχει λες?πηγαινε πεστα της απο κοντα αυτα αν ειχες τα αρχιδια
ειπε θα με περιμενει με το στραπον... :Sπηγαινε πεστα της απο κοντα αυτα αν ειχες τα αρχιδια
ειπε θα με περιμενει με το στραπον... :S
γατακια τι οπελ κορσα, οπελ κορσα δινει η δεη στους μουτζουριδες για να πηγαινουν στις βλαβες...στην Ελλαδαρα εχουμε μερσεντες 2λιτρη απο τα καλα χρονια του πασοκ
εισαι ο λουκας απο την οδο αγησιλαουτης εστειλα σε πμ το ποστ σου για να σε γαμησει οταν λογκαρει