Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
καλημέρα στη νεολαια του σαιτ  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στο αγαπημένο νήμα της νεολαίας!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Τωρα πως εγινε να τον τσιγκλισω γω και να φας εσυ το χεσιμο δε ξερω.. Αυτο που ξερω ειναι οτι πειναωω και βαριεμαι να μαγειρεψω και δε τρωω κ γιαχνι για να ρθω να με φιλεψεις...

Μηπως να δεχομουν τον μπλιζ στο χωρο μου με την προυποθεση να μου μαγειρεψει πρωτα?πω; το λεν εκεινο το περσικο φαι.. Φεσεν χεσεν.....

Και επειδή δεν σαρώνουμε στις γυναίκες, ας ξεκινήσουμε με μία συνταγή για να περνάμε την ώρα μας. Βέβαια την τελευταία φορά που ανήρτησα συνταγή, αυτή κατακεραυνώθηκε από τον κ. loytsos. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία ...

Fesengoun (το βασιλικό περσικό φαγητό)

Τι χρειαζόμαστε:

1/2 κιλό κρέας (ό,τι κρέας θέλετε)
    1/2 κιλό καρύδια
    χυμός από ένα λεμόνι
    2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
    2 χούφτες σταφίδες

Πώς το κάνουμε:

Βάζετε τα καρύδια στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολύ πολύ ψιλά, σαν σκόνη.
    Τα ρίχνετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο περίπου το διπλάσιο απο το ύψος των καρυδιών.
    Ρίχνετε μέσα τον πελτέ και το χυμό λεμονιού.
    Βράζετε όλα τα παραπάνω για 5-10 λεπτάκια.
    Στη συνέχεια, και ενώ βράζουν ρίχνετε μέσα το κρέας, προσθέτετε λίγο αλάτι και χαμηλώνετε τη φωτιά αφήνοντας να σιγοβράσει για αρκετή ώρα.
    10 λεπτά πριν το σβήσετε ρίχνετε μεσα τις σταφίδες.
    Αν όταν το σβήσετε σας φανεί λίγο "νερουλό" μην ανησυχήσετε! Όσο κρυώνει, δένει και η τελική όψη της σάλτσας δεν είναι τελείως σφιχτή.
    Σερβίρετε βάζοντας ρύζι (μπασμάτι κατα προτίμηση) στο πιάτο και ρίχνοντας από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του ώστε να "ποτίσει" λιγάκι το ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κρέας που προτείνεται για τη συνταγή είναι κρέας από πουλερικά όπως γαλοπούλα ή κοτόπουλο σε μπούτι ή κομμάτια και επίσης γίνεται εξαιρετικό με κρεας κυνηγιού, πχ λαγός ή κουνέλι. Φτιάχνεται όμως κάλλιστα με οποιοδήποτε άλλο κρέας και γίνεται πολύ νόστιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι το κρέας να σιγοβράζει για πολλή ώρα, όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Ενδεικτικά, μισό κιλο κοτόπουλο σε κομματάκια εγω τα βράζω πάνω από μία ώρα. Όσο θα βράζει θα δείτε το λάδι από τα καρύδια να ανεβαίνει πάνω, αυτο είναι που νοστιμίζει το φαγητό.

Η αυθεντική συνταγή δεν έχει πελτέ ντομάτας, αλλά πάστα απο άγρια ροδιά, όμως επειδή εγω δεν έβρισκα, η φίλη μου μου είπε πως μπορώ να το αντικαταστήσω άνετα. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος-α διαθέτει!

Και ένα τελευταίο μυστικό: το φαγητό αυτό αφού κρυώσει καλό είναι να μην ξαναζεσταθεί γιατι "κόβει" και αλλοιώνεται ελαφρώς η γεύση του. Εάν θέλετε να το φάτε την επόμενη μέρα ζεστάνετε απλά καλά το ρύζι ή ό,τι άλλο το συνοδεύει. Διατηρείται όμως για μέρες στο ψυγείο χωρίς να χαλάσει, μιας που το προστατεύει το δικό του λάδι, αυτό που έχουν "βγάλει" τα καρύδια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Το νήμα δηλώνει συγκλονισμένο από την συγκινητική κατάθεση ψυχής του κ. raopau. Την παραθέτουμε χωρίς άλλα σχόλια και με μόνη την υπόσχεση ότι δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ και θα την φυλάξουμε για πάντα στην καρδιά μας και στην μνήμη μας, με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

μην ξερογλυφεσαι για τον νεανικο και ζουμερο μου πουτσο...μονο την μαριαννα θελω να πηδηξω απο δω μεσα...

Υ.Γ. Για την ευχερέστερη κατανόηση της συγκλονιστικής αυτής κατάθεσης ψυχής αναρτούμε το ακριβές νόημα του επιθέτου < ζουμερός >.

ζουμερός = Μαλακός, χυμώδης και σαρκώδης.
http:// el.termwiki.com / EL / succulent_₂

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και του έχω πει να προσέχει  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Και του έχω πει να προσέχει  :headbang:

Είμεθα το νήμα της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και της συντροφικότητας [ μεταξύ πολλών άλλων εξαιρετικών χαρακτηριστικών ].
Αν δεν πει τον πόνο του σ΄ εμάς, σε ποιον θα τον πει;
Εμείς δεν πρόκειται να πούμε σε κανένα ότι ο κ. raopau έχει θέμα με την στύση του. Θα πάρουμε το μυστικό του μαζί μας στον τάφο μας.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Είμεθα το νήμα της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και της συντροφικότητας [ μεταξύ πολλών άλλων εξαιρετικών χαρακτηριστικών ].
Αν δεν πει τον πόνο του σ΄ εμάς, σε ποιον θα τον πει;
Εμείς δεν πρόκειται να πούμε σε κανένα ότι ο κ. raopau έχει θέμα με την στύση του. Θα πάρουμε το μυστικό του μαζί μας στον τάφο μας.  :)
Μια φορα μπορεί να συμβεί στον  καθένα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Μια φορα μπορεί να συμβεί στον  καθένα

Συμφωνώ!
Αλλά γιατί χαρακτηρίζει το πέος του ως <ζουμερό>; Γιατί δεν χρησιμοποιεί άλλα επίθετα όπως < σιδερένιο, ατσάλινο κλπ >.  :think:
Είδατε ότι το πουλί αναφέρεται στο πέος του με την λέξη <κομπρεσέρ>.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Συμφωνώ!
Αλλά γιατί χαρακτηρίζει το πέος του ως <ζουμερό>; Γιατί δεν χρησιμοποιεί άλλα επίθετα όπως < σιδερένιο, ατσάλινο κλπ >.  :think:
Είδατε ότι το πουλί αναφέρεται στο πέος του με την λέξη <κομπρεσέρ>.
Ψάχνω να βρω πως θα χαρακτηρίσω το δικό μου

Αλλα όπως και να το πω δε μεγαλώνει  :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.398
Πόντοι
28.246