Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πρώτον η Μαριάννα σε εφτυσε όπως όλες κ δεύτερον ούτε τη συμβια δεν έχεις όρεξη να γαμας αντρακλα τρίτον νεανικός λέγεται ο πούτσος στα είκοσι είκοσι πέντε κ εσυ εισαι άνω των τριάντα κοντά στα Δευτέρα αντα κ τεταρτον εσύ ξερογλειφεσαι για το Νικ κ το ρωτάς για τη καραπουτσακλα του που ούτε εμείς που είμαστε γυναικαρες δεν κάνουμε έτσι. Οπότε ΜΟΚΟ άντρα ντερμπεντερη περαίωτη κις μαι ας..
τι επιθεση με τις μπαντες ειναι αυτη;  :new_shocked:
μαυρη χηρα απο το μπεσλαν εχει γινει το ερινακι πιτσιπονακι  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:
Μα ακριβως αυτο το πνευμα επικρατει...
αντι να πάει να βοηθήσει την συμβια κάθεται εδώ ξυνοντας τα μικρά άθλια κ νερούλα παπαρια κ μας πουλάει νταιλικι. Ποιος ?ο ραοπαπι το παιδάκι της μαμάς..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι επιθεση με τις μπαντες ειναι αυτη;  :new_shocked:
μαυρη χηρα απο το μπεσλαν εχει γινει το ερινακι πιτσιπονακι  :-
το ερακι είναι γλυκό και παθιασμενο αν της φερθεις καλά χαλί αλλά αν καμεις μλκιες θα τα ακούς.πουλι πουλάκι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης ο σύζυγος μου που γαμιεται ?αχαχαχαχαχαχα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
αντι να πάει να βοηθήσει την συμβια κάθεται εδώ ξυνοντας τα μικρά άθλια κ νερούλα παπαρια κ μας πουλάει νταιλικι. Ποιος ?ο ραοπαπι το παιδάκι της μαμάς..

αφού έχει μαμά η συμβία...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το ερακι είναι γλυκό και παθιασμενο αν της φερθεις καλά χαλί αλλά αν καμεις μλκιες θα τα ακούς.πουλι πουλάκι
ξεροχυνω με μαγκιωρες παντελονατες ελλεεινιδες που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους
σε φανταζομαι με τα μπιτζαμακια σου και τα παντοφλακια - αρκουδακια στον καναπε σου με το λαπτοπ πανω στα ποδαρακια οκλαδον και να ρουθουνιζεις αναψοκοκινισμενη απο τα νευρα με το κακο ραοπαο

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Κύριοι (και κυρίες), προς τι το μίσος και ο αληλλοσπαραγμός. Ας επικρατήσει το πνεύμα ειρήνης , εγκράτειας, αδερλφοσύνης και αγαστής συνεργασίας που διακρίνει όλα τα ε΄ξαίσια και αξιότιμα μέλη αυτού του νήματος, ΜΗ ΓΑΜ@@ΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!!!!!

Αααα δεν τα ξερετε καλα κ μουνογλειφτη μου...το πρωι με πριζωνει ο χασοδικης με τη ζουμερη πουτσα..κι ετσι μπορω το βραδυ κι αποδιδω..αμα δε φτιαχτω καλα ..πως θα γινει..

Παω προς αναζητηση τροφης γτ καπου επιασε το ματι μου το βρωμοπουλι και θα  το βαλω στη μαρμιτα αμα με συγχισει...see you later

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ξεροχυνω με μαγκιωρες παντελονατες ελλεεινιδες που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους
σε φανταζομαι με τα μπιτζαμακια σου και τα παντοφλακια - αρκουδακια στον καναπε σου με το λαπτοπ πανω στα ποδαρακια οκλαδον και να ρουθουνιζεις αναψοκοκινισμενη απο τα νευρα με το κακο ραοπαο
Είμαι με κολάν κ μπλουζάκι κοντό μανικο σφουγγάρισει πλενει σιδερωνει βάζει χάλια κ γίνεται της πουτανας κ βάζει κ καμία φωνή έχω στα μαλλιά κ μαντιλι δεμενο φιογκακι αχαχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αααα δεν τα ξερετε καλα κ μουνογλειφτη μου...το πρωι με πριζωνει ο χασοδικης με τη ζουμερη πουτσα..κι ετσι μπορω το βραδυ κι αποδιδω..αμα δε φτιαχτω καλα ..πως θα γινει..

Παω προς αναζητηση τροφης γτ καπου επιασε το ματι μου το βρωμοπουλι και θα  το βαλω στη μαρμιτα αμα με συγχισει...see you later

Εχετε περασει ολα τα crash tests του παροντος νηματος!  :2funny:
Καλη ορεξη!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006
Πρώτον η Μαριάννα σε εφτυσε όπως όλες κ δεύτερον ούτε τη συμβια δεν έχεις όρεξη να γαμας αντρακλα τρίτον νεανικός λέγεται ο πούτσος στα είκοσι είκοσι πέντε κ εσυ εισαι άνω των τριάντα κοντά στα Δευτέρα αντα κ τεταρτον εσύ ξερογλειφεσαι για το Νικ κ το ρωτάς για τη καραπουτσακλα του που ούτε εμείς που είμαστε γυναικαρες δεν κάνουμε έτσι. Οπότε ΜΟΚΟ άντρα ντερμπεντερη περαίωτη κις μαι ας..
μωρη τσιμπουκλου, αρπα την περαιωτικη απαντηση μου :
πρωτον, η μαριαννα με εφτυσε (εδω εχεις δικιο  :tooth: )
δευτερον, την δικια μου την γαμαω κανονικα και με τον νομο γιατι ειμαι νοικοκυρης και δεν γινεται να αφηνω στεγνη την τρυπα της δικιας μου..
τριτον, μωρη πατσαβουρα ειμαι πιπινος, δυο μετρα νταγλαρας....τα δευτερα αντα ουτε ακουστα δεν τα χω....
τεταρτον, τον νικολα τον φιλο μου τον παραδεχομαι για την καραπουτσακλαρα του...ειμαι ντοπρος και πασαλιμανιωτης και αν ο αλλος ειναι πουτσαρας με γεια του και χαρα του..τι ειμαι κομπλεξαρα σαν τον γεροντοπουστα τον μπλιζ που με συκοφαντει για τον πουτσο μου...επειδη αυτος βλεπει το κλινικα νεκρο πουλι του και ζηλευει... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom