Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Είμαι με κολάν κ μπλουζάκι κοντό μανικο σφουγγάρισει πλενει σιδερωνει βάζει χάλια κ γίνεται της πουτανας κ βάζει κ καμία φωνή έχω στα μαλλιά κ μαντιλι δεμενο φιογκακι αχαχαχαχαχαχα
μη μου χαλας τη φαντασιωση τωρα και μου το παιζεις ελλεεινιδα νοικοκυροκοριτσο
εγω σας φαντασιωνομαι ολες τις γυναικες του σαη με γυαλια πατομπουκαλα, μαλλι λαδωμενο πιασμενο με χτενακι, πυτζαμα που εχει γινει ελαφρως πορτοκαλι απο τα τριμματα απο τα γαριδακια, σκληρες φεμινιστριες, ασυμβιβαστες, δυναμικες που δεν καταδεχονται να ασχοληθουν με το γυναικουλιστικο νοικοκυριο και τους φταινε μονιμως οι αντρες που εχουν γινει γκευ και δεν την πεφτουν και οι μαλακες οι ντελιβεραδες που αργουν με το παπι να τους φερουν ζεστο το ολοκληρο κοτοπουλο παιδακια που παρηγγειλαν για μεσημερι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
παιδια ακουγονται χοντρα πραγματα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μωρη τσιμπουκλου, αρπα την περαιωτικη απαντηση μου :
πρωτον, η μαριαννα με εφτυσε (εδω εχεις δικιο  :tooth: )
δευτερον, την δικια μου την γαμαω κανονικα και με τον νομο γιατι ειμαι νοικοκυρης και δεν γινεται να αφηνω στεγνη την τρυπα της δικιας μου..
τριτον, μωρη πατσαβουρα ειμαι πιπινος, δυο μετρα νταγλαρας....τα δευτερα αντα ουτε ακουστα δεν τα χω....
τεταρτον, τον νικολα τον φιλο μου τον παραδεχομαι για την καραπουτσακλαρα του...ειμαι ντοπρος και πασαλιμανιωτης και αν ο αλλος ειναι πουτσαρας με γεια του και χαρα του..τι ειμαι κομπλεξαρα σαν τον γεροντοπουστα τον μπλιζ που με συκοφαντει για τον πουτσο μου...επειδη αυτος βλεπει το κλινικα νεκρο πουλι του και ζηλευει... :S
υπάρχουν άντρες που έχουν πουτσο (μπλιζ) κ άντρες που έχουν πουτσα (και δη μελατη -εσύ) καλή χωνεψη στη χυλόπιτα και στο αδιάφορο γαμησι με τη συμβια σου. Όσο σχέση έχεις εσύ με τον Πειραιά άλλη τόση έχω εγώ με τη Δανία . Όσο για τους χαρακτηρισμους αν ήμουν Λάκης θα καλουσα τη διεύθυνση τώρα θα σου πω να πας να γαμησεις μπας κ συνέλθεις λίγο αχαχαχαχαχαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
επισης θα ηθελα να προσθεσω τα εξης :

τα ριχνω στην μαπα της αγαμητης γεροντοκορης που ο βασιλοφρωνας την εχει κανει ταρανδο, γιατι εχει καταλαβει ο τυπος τι κουμασι φορτωθηκε...
αν την ειχα μπροστα μου θα της εριχαν μια ξαναστροφη για να μαθει να σεβεται το βρωμοπουτανο...
τωρα μπορει να παει στην κουζινα της να μαγειρεψει γιουβαρλακια, γιατι εκει ειναι η θεση της...

:hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μη μου χαλας τη φαντασιωση τωρα και μου το παιζεις ελλεεινιδα νοικοκυροκοριτσο
εγω σας φαντασιωνομαι ολες τις γυναικες του σαη με γυαλια πατομπουκαλα, μαλλι λαδωμενο πιασμενο με χτενακι, πυτζαμα που εχει γινει ελαφρως πορτοκαλι απο τα τριμματα απο τα γαριδακια, σκληρες φεμινιστριες, ασυμβιβαστες, δυναμικες που δεν καταδεχονται να ασχοληθουν με το γυναικουλιστικο νοικοκυριο και τους φταινε μονιμως οι αντρες που εχουν γινει γκευ και δεν την πεφτουν και οι μαλακες οι ντελιβεραδες που αργουν με το παπι να τους φερουν ζεστο το ολοκληρο κοτοπουλο παιδακια που παρηγγειλαν για μεσημερι
σήμερα φτιάχνω γιαγχνι πατάτες με μελιτζάνες. Σε ευχαριστώ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης θα ηθελα να προσθεσω τα εξης :

τα ριχνω στην μαπα της αγαμητης γεροντοκορης που ο βασιλοφρωνας την εχει κανει ταρανδο, γιατι εχει καταλαβει ο τυπος τι κουμασι φορτωθηκε...
αν την ειχα μπροστα μου θα της εριχαν μια ξαναστροφη για να μαθει να σεβεται το βρωμοπουτανο...
τωρα μπορει να παει στην κουζινα της να μαγειρεψει γιουβαρλακια, γιατι εκει ειναι η θεση της...

:hi:
ο βασιλοφρων ειναι αστέρι. Τον κυνηγάνε πολλές. Εσένα καμία. Με αγαπάει κ με λατρεύει κ να σκάσεις. Υπαγω να συνεχίσω τις δουλειές.  :gay:
Επίσης σε έχω γραμμένο. Αυτά  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
ο βασιλοφρων ειναι αστέρι. Τον κυνηγάνε πολλές. Εσένα καμία. Με αγαπάει κ με λατρεύει κ να σκάσεις. Υπαγω να συνεχίσω τις δουλειές.  :gay:
εγω δεν στα λεω με κακια αυτα....στα λεω αυτα μπας και σε κανω ανθρωπο...  
επισης ο μονος χωρος που εισαι χρησιμη για "δουλειες" ειναι η κουζινα  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

Τωρα πως εγινε να τον τσιγκλισω γω και να φας εσυ το χεσιμο δε ξερω.. Αυτο που ξερω ειναι οτι πειναωω και βαριεμαι να μαγειρεψω και δε τρωω κ γιαχνι για να ρθω να με φιλεψεις...

Μηπως να δεχομουν τον μπλιζ στο χωρο μου με την προυποθεση να μου μαγειρεψει πρωτα?πω; το λεν εκεινο το περσικο φαι.. Φεσεν χεσεν.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
Τωρα πως εγινε να τον τσιγκλισω γω και να φας εσυ το χεσιμο δε ξερω..

αυτο λεγεται φεμινιστικη αλληλεγγυη μη χεσω... :S
δηλαδη ειδε η μπαρδοχα η ερι οτι την λεω στην αχλαδω την σαρανταρα και ειπε να παρεμβει και να την υπερασπιστει...τι να πεις, ξεφτιλικια πραματα.. :hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
14732295_347876338879684_5708483213791525210_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τωρα πως εγινε να τον τσιγκλισω γω και να φας εσυ το χεσιμο δε ξερω.. Αυτο που ξερω ειναι οτι πειναωω και βαριεμαι να μαγειρεψω και δε τρωω κ γιαχνι για να ρθω να με φιλεψεις...

Μηπως να δεχομουν τον μπλιζ στο χωρο μου με την προυποθεση να μου μαγειρεψει πρωτα?πω; το λεν εκεινο το περσικο φαι.. Φεσεν χεσεν.....
δεν ξέρει ο γλυκός μου αλλά να τον δεχτείς να του μαγειρεψεις γούαι νοτ ?! Πάντως αγαπητή ο ραο είναι ένα παιδί (ολόκληρος μαντραχαλος) χωρίς τρόπους. Κοινώς παπαρας αχαχαχαχ τα έχω τονίσει πολλές φορές. Κάποια στιγμή ένα καφέ θα τον πιούμε. Θα σου πω τα κουτσομπολια γουμαν προς γουμαν  :gay:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο λεγεται φεμινιστικη αλληλεγγυη μη χεσω... :S
δηλαδη ειδε η μπαρδοχα η ερι οτι την λεω στην αχλαδω την σαρανταρα και ειπε να παρεμβει και να την υπερασπιστει...τι να πεις, ξεφτιλικια πραματα.. :hi:
σου γαμω ότι έχεις κ δεν έχεις. Δεν είμαι κανένα υπομουνιο όπως αυτά που κάνεις παρέα που λέει κ η αγαπημένη Ρετσινα καλή της ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom