eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Που να τον βρεις τωρα αυτον κανει σπριντακια πισω απο τη νεκροφορα του Μπαμπουλα...
της εδωσα λιγο θαρρος στην αρχη (ενεκα του επαγγελματος της δηλαδη) και νομιζει οτι εχει το πανω χερι...ας την ειχα εμπρος μου και θα εβλεπε πως ξηγιεται ο Nτορης...Τον ραοπαπι μόνο η καυτη σαρανταρα μπορεί να τον κουμανταρει![]()
της εδωσα λιγο θαρρος στην αρχη (ενεκα του επαγγελματος της δηλαδη) και νομιζει οτι εχει το πανω χερι...ας την ειχα εμπρος μου και θα εβλεπε πως ξηγιεται ο Nτορης...
η σαρανταρα (20 χρονια νεοτερη) και εγω....Πλημμυρισαμε τεστοστερονη παλι ...
χονδρο... :-η σαρανταρα (20 χρονια νεοτερη) και εγω....
Πλημμυρισαμε τεστοστερονη παλι ...
η σαρανταρα (20 χρονια νεοτερη) και εγω....
![]()
![]()
Αχαχα...δε μας εφτανε η βροχη εχουμε και το Ντορη τωρα..(απο το μη μ αφηνεις Ντορη μου θα φαρμακωθω)...
Καλημερα σαςκ Μπλιζ
![]()
κανε τουμπεκα γυναιο...εσυ το ξεκινησες...στην αρχη εγω ημενα κυριος απεναντι σου με Κ κεφαλαιο....αλλα μην προκαλεις το ρσενικο το αλφα μειλ....Αμα παρω το στραπον θα σε πω εγω ποιος θα σερνεται στα πατωματα...αλητη..με συγχισες παλι
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα..
Θα σας περιποιηθει καλα... οταν δει αυτο...
Ωραια τα λετε κ. συναδελφε.κανε τουμπεκα γυναιο...εσυ το ξεκινησες...στην αρχη εγω ημενα κυριος απεναντι σου με Κ κεφαλαιο....αλλα μην προκαλεις το ρσενικο το αλφα μειλ....
χοντροΑμα παρω το στραπον θα σε πω εγω ποιος θα σερνεται στα πατωματα...αλητη..με συγχισες παλι
κανε τουμπεκα γυναιο...εσυ το ξεκινησες...στην αρχη εγω ημενα κυριος απεναντι σου με Κ κεφαλαιο....αλλα μην προκαλεις το ρσενικο το αλφα μειλ....