Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Τυπε ειμαι παντρεμενη με βασιλόφρων μην σας τρεχουν τα σαλια ..
Όλοι παντρεμένοι είμαστε... μη μας πιάνουν οι ντροπές τώρα
Τυπε ειμαι παντρεμενη με βασιλόφρων μην σας τρεχουν τα σαλια ..
εγω οταν παντρευτηκα με βασιλοφρωνα έκλεισα δεν παιρνω το γαμο ραοπαπιστικα..Όλοι παντρεμένοι είμαστε... μη μας πιάνουν οι ντροπές τώρα
μονο εγω κι ο Μπλιζ ψάχνουμε νύφη;Όλοι παντρεμένοι είμαστε... μη μας πιάνουν οι ντροπές τώρα
μια χαρα φερομαι στην σχεση μου αν θες να ξες...εγω οταν παντρευτηκα με βασιλοφρωνα έκλεισα δεν παιρνω το γαμο ραοπαπιστικα..
αυτο ειναι δικο σου προβλημα και της σκεσης σου . δεν με απασχολει. Φτάνει να μην μας το παιζεις εδω σωστος ...μια χαρα φερομαι στην σχεση μου αν θες να ξες...
μονο εγω κι ο Μπλιζ ψάχνουμε νύφη;
Ναι.
Επειδή είστε οι μόνοι αρσενικοί και άρρενες εδώ μέσα.
Όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουμε γαμπρό.
Ναι.
Επειδή είστε οι μόνοι αρσενικοί και άρρενες εδώ μέσα.
Όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουμε γαμπρό.
εγω οταν παντρευτηκα με βασιλοφρωνα έκλεισα δεν παιρνω το γαμο ραοπαπιστικα..
το λαθος που είναι δηλαδή??ότι ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα αμα λαχει???ρσενικα ειμαστε...αυτο ειναι δικο σου προβλημα και της σκεσης σου . δεν με απασχολει. Φτάνει να μην μας το παιζεις εδω σωστος ...
μια χαρα φερομαι στην σχεση μου αν θες να ξες...
παραβλεπω το "μελατο" και μιλας ορθα μπαρμπαΓιατι αισθάνεσθε την ανάγκη να δώσετε εξηγήσεις σε μια δογματική παντρεμένη αδιάκριτη κουτσομπόλα;
Γράψτε την στο μελάτο σας και προχωρήστε.
αντρικιο ειναι να φερεσαι πουτσικα στο γυναικακι σου; καλη φαση..υπεκφυγές λέγονται αυτά κυρία μου... ο άλλος ο ραοπας βλέπεις μιλάει ντόμπρα, σταράτα, αντρίκια
το λαθος που είναι δηλαδή??ότι ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα αμα λαχει???ρσενικα ειμαστε...
και αν θες να ξες εχω χασει πολλες τρυπες επειδή είμαι ντομπρος και ντελικανης...γιατι κανω εξηγα από την αρχη στην γκομενα ότι εχω δεσμο και μονο πουτσο ψαχνω να ριξω...ουτε καφεδες ουτε σαλια....αντε βαρια βαρια κανας καφες και μετα πουτσο οπωσδήποτε....αν ημουν μουνης θα το πηγαινα λαου λαου, αλλα εγω το τιμαω το στεφανι μου..δεν κανω μαλακιες...
το λαθος που είναι δηλαδή??ότι ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα αμα λαχει???ρσενικα ειμαστε...
και αν θες να ξες εχω χασει πολλες τρυπες επειδή είμαι ντομπρος και ντελικανης...γιατι κανω εξηγα από την αρχη στην γκομενα ότι εχω δεσμο και μονο πουτσο ψαχνω να ριξω...ουτε καφεδες ουτε σαλια....αντε βαρια βαρια κανας καφες και μετα πουτσο οπωσδήποτε....αν ημουν μουνης θα το πηγαινα λαου λαου, αλλα εγω το τιμαω το στεφανι μου..δεν κανω μαλακιες...
αντρικιο ειναι να φερεσαι πουτσικα στο γυναικακι σου; καλη φαση..
ετσι τυπε...αλλα που να καταλαβει η άλλη η υστερικια η φεμινιστρια μη χεσω... :SΤύπε ανεβάζεις πολύ το επίπεδο..
Σε λίγο θα σε θεοποιήσω
Σορρυ τυπε αλλα δεν μας τα λες καλα.την πραγματικοτητα που λεει εδω στο γυναικακι του δεν την λεει. απλα επειδη δεν θελει μπλεξιματα ... οταν βρισκει να πηδηξει λεει την αληθεια. αλλοι δεν την λενε και παιζει καποια απο τις "πηδηγμενες " να τα παρουν κρανιο και να τα κανουν λαμπογιαλο.. (εχει συμβει τα εχουμε δει με κλαμματα και οδυρμους) . Αν καποιος αντρας ειναι ντομπρος μενει μονος και πηδαει οτι θελει. τουτος εδω δεν εχει καν το ελαφρυντικο ενος κακου γαμου να πεις.. οποτε στην ηλεκτρικη καρεκλα .-έρι αυτή είναι η πραγματικότητα όμως. Στην περιγράφει χωρίς παπαριές και ύπουλες συμπεριφορές. Αξίζει να του βγάλεις το καπέλο γι' αυτό
αυτα τα κανεις επειδησε σε πικαρε οταν σου πε οτι δεν πιανεις τα στανταρ του