Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
εγω οταν παντρευτηκα με βασιλοφρωνα έκλεισα δεν παιρνω το γαμο ραοπαπιστικα.. :hi:

υπεκφυγές λέγονται αυτά κυρία μου... ο άλλος ο ραοπας βλέπεις μιλάει ντόμπρα, σταράτα, αντρίκια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
αυτο ειναι δικο σου προβλημα και της σκεσης σου . δεν με απασχολει.  Φτάνει να μην μας το παιζεις εδω σωστος ...
το λαθος που είναι δηλαδή??ότι ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα αμα λαχει???ρσενικα ειμαστε...
και αν θες να ξες εχω χασει πολλες τρυπες επειδή είμαι ντομπρος και ντελικανης...γιατι κανω εξηγα από την αρχη στην γκομενα ότι εχω δεσμο  και μονο πουτσο ψαχνω να ριξω...ουτε καφεδες ουτε σαλια....αντε βαρια βαρια κανας καφες και μετα πουτσο οπωσδήποτε....αν ημουν μουνης θα το πηγαινα λαου λαου, αλλα εγω το τιμαω το στεφανι μου..δεν κανω μαλακιες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
μια χαρα φερομαι στην σχεση μου αν θες να ξες...

Γιατι αισθάνεσθε την ανάγκη να δώσετε εξηγήσεις σε μια δογματική παντρεμένη αδιάκριτη κουτσομπόλα;

Γράψτε την στο μελάτο σας και προχωρήστε.  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Γιατι αισθάνεσθε την ανάγκη να δώσετε εξηγήσεις σε μια δογματική παντρεμένη αδιάκριτη κουτσομπόλα;

Γράψτε την στο μελάτο σας και προχωρήστε.  :)
παραβλεπω το "μελατο" και μιλας ορθα μπαρμπα  :hi:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
το λαθος που είναι δηλαδή??ότι ριχνουμε κανα πουτσο δεξια και αριστερα αμα λαχει???ρσενικα ειμαστε...
και αν θες να ξες εχω χασει πολλες τρυπες επειδή είμαι ντομπρος και ντελικανης...γιατι κανω εξηγα από την αρχη στην γκομενα ότι εχω δεσμο  και μονο πουτσο ψαχνω να ριξω...ουτε καφεδες ουτε σαλια....αντε βαρια βαρια κανας καφες και μετα πουτσο οπωσδήποτε....αν ημουν μουνης θα το πηγαινα λαου λαου, αλλα εγω το τιμαω το στεφανι μου..δεν κανω μαλακιες...

Τύπε ανεβάζεις πολύ το επίπεδο..  :kneel:

Σε λίγο θα σε θεοποιήσω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:vomit: :vomit:

Υ.Γ  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
:think: αντρικιο ειναι να φερεσαι πουτσικα στο γυναικακι σου; καλη φαση..  :coffee:

έρι αυτή είναι η πραγματικότητα όμως. Στην περιγράφει χωρίς παπαριές και ύπουλες συμπεριφορές. Αξίζει να του βγάλεις το καπέλο γι' αυτό

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

ΘΕΟΣ............................!  :kneel:  :rockon:

:hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έρι αυτή είναι η πραγματικότητα όμως. Στην περιγράφει χωρίς παπαριές και ύπουλες συμπεριφορές. Αξίζει να του βγάλεις το καπέλο γι' αυτό
 Σορρυ τυπε αλλα δεν μας τα λες καλα.την πραγματικοτητα που λεει εδω στο γυναικακι του δεν την λεει. απλα επειδη δεν θελει μπλεξιματα ... οταν βρισκει να πηδηξει λεει την αληθεια. αλλοι δεν την λενε και παιζει καποια απο τις "πηδηγμενες " να τα παρουν κρανιο και να τα κανουν λαμπογιαλο.. (εχει συμβει τα εχουμε δει με κλαμματα και οδυρμους) . Αν καποιος αντρας ειναι ντομπρος μενει μονος και πηδαει οτι θελει. τουτος εδω δεν εχει καν το ελαφρυντικο ενος κακου γαμου να πεις.. οποτε στην ηλεκτρικη καρεκλα .-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom