Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
 Σορρυ τυπε αλλα δεν μας τα λες καλα.την πραγματικοτητα που λεει εδω στο γυναικακι του δεν την λεει. απλα επειδη δεν θελει μπλεξιματα ... οταν βρισκει να πηδηξει λεει την αληθεια. αλλοι δεν την λενε και παιζει καποια απο τις "πηδηγμενες " να τα παρουν κρανιο και να τα κανουν λαμπογιαλο.. (εχει συμβει τα εχουμε δει με κλαμματα και οδυρμους) . Αν καποιος αντρας ειναι ντομπρος μενει μονος και πηδαει οτι θελει. τουτος εδω δεν εχει καν το ελαφρυντικο ενος κακου γαμου να πεις.. οποτε στην ηλεκτρικη καρεκλα .-

Λειτουργεί με το ενστικτο Έρι όντας παντρεμένος. Σίγουρα το απόλυτο ντόμπρο και ιδανικό θα ήταν αυτό που περιγράφεις. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή δυστυχώς και θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ.

Υ.Γ.: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτα τα κανεις επειδησε σε πικαρε οταν σου πε οτι δεν πιανεις τα στανταρ του  :grin:
 Ναι ρε οντως, εξαρταται η ισορροπία μου απο κάθε τυχάρπαστο που δεν με ξέρει στο νετ και εκφράζει άποψη χρόνια τώρα.  :hi: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λειτουργεί με το ενστικτο Έρι όντας παντρεμένος. Σίγουρα το απόλυτο ντόμπρο και ιδανικό θα ήταν αυτό που περιγράφεις. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή δυστυχώς και θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ.

Υ.Γ.: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι
Το εχω διαπιστωσει και δεν μου αρεσει. Ακομα περισσότερο δεν αρέσει σε κανέναν αντρα η γυναίκα που είναι αυτός που τρώει την κοροιδία. Και σε παντρεμένους έχω δει και τα παιδια.. την άποψη τους. Γαμάτη φάση, ψυχολόγοι, ασταθεια σε σχέσεις, μαγεία.. Εκτος και αν εχεις τον συντροφο για τον πουτσο εκει λογικές οι ατασθαλίες.

Υ.Γ αν αναφερεσαι στον βασιλοφρωνα ως σιγανο ποταμακι εισαι φαουλ  :hi:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Υ.Γ.: Τα σιγανά ποταμάκια πουτανάκια να φοβάσαι

Γενικά μιλούσα και κάνω και μια μικρή διόρθωση καθώς τις περισσότερες φορές τα θήλεα την πέφτουν σε αυτούς που έχουν σχέση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γενικά μιλούσα και κάνω και μια μικρή διόρθωση καθώς τις περισσότερες φορές τα θήλεα την πέφτουν σε αυτούς που έχουν σχέση
συμβαίνει. Οπως συμβαίνει και αυτοί που έχουν σχέση η γάμο της πέφτουν σε διαφορες και πουλάνε και έρωτες. Θέματα συμπεριφοράς και χαρακτηρα έχουμε ολοι. Αν ομως μου πουλάει ο αλλος το στυλ ειμαι γαματος η κοκορευεται γιατι κοροιδευει μου γυριζει τα αντερα..  Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι απο εδω μεσα κανουν τετοιε ςμαλακιες αλλα δεν ασχολουμαι και την λεω μονο στο ραο παπι και σε οσους φερονται με επαρση. Η επαρση και η αλαζονεία ειναι εμετικη..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.005
Πόντοι
2.606
συμβαίνει. Οπως συμβαίνει και αυτοί που έχουν σχέση η γάμο της πέφτουν σε διαφορες και πουλάνε και έρωτες. Θέματα συμπεριφοράς και χαρακτηρα έχουμε ολοι. Αν ομως μου πουλάει ο αλλος το στυλ ειμαι γαματος η κοκορευεται γιατι κοροιδευει μου γυριζει τα αντερα..  Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι απο εδω μεσα κανουν τετοιε ςμαλακιες αλλα δεν ασχολουμαι και την λεω μονο στο ραο παπι και σε οσους φερονται με επαρση. Η επαρση και η αλαζονεία ειναι εμετικη..
ο παπις δεν εχει επαρση εχει υποστολη,σημαιας  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
50-year-old-hairy-pussy-all-over-30.jpg

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306

Βρήκαμε κοινή βάση. Συμφωνώ με το 90% αυτών που λες. Εκεί που δε συμφωνώ είναι όταν ο άλλος είναι ντόμπρος και μιλάει ξεκάθαρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λαμβάνεις ως έπαρση αυτό. Π.χ σου λέει ο ραοπας ότι ναι μεν έχει σχέση και κερατώνει (δεν είναι τίμιο οκ) αλλά δεν ψάχνει για έρωτες και φλερτ και μαλακίες (κοροϊδία δηλαδή). Και αν πηδάει δηλαδή γκομενάρες που το πρόβλημα? Αν έλεγε ότι πηδάει μπάζα δεν θα τον θεωρούσες επηρμένο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467

(Troll mode: OFF)

Φρονώ ότι θα ήταν πιο φρόνιμο, εμείς οι δύο (τουλάχιστον), να μην αναφερόμεθα σε "υπεροπτικές" συμπεριφορές, γιατί την έχουμε λερωμένη την φωλίτσα μας.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
(Troll mode: OFF)

Φρονώ ότι θα ήταν πιο φρόνιμο, εμείς οι δύο (τουλάχιστον), να μην αναφερόμεθα σε "υπεροπτικές" συμπεριφορές, γιατί την έχουμε λερωμένη την φωλίτσα μας.  :grin:
εγω μια χαρα την εχω την φωλιτσα μου  :hi: σε ευχαριστω ( ντοπα style)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom