NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
εμενα δεν με συμπεριέλαβες
εμενα δεν με συμπεριέλαβες
Καλός ο λόγος σας φίλτατε! Εντούτοις, διαπιστώνω μετά μεγίστης θλίψεως, ότι ο οιωνεί υποψήφιος γαμβρός κ. Κόσνικ, έχει περιέλθει
προ πολλού εις την ανυπαρξίαν, και φρονώ ότι ο μόνος πλέον πρόθυμος εις τον ορίζοντα, δια να σας αποκαταστήσει, είμαι εγώ, δια ευνοήτους λόγους (καθότι μάλιστα γνωρίζετε πόσο τρυφερός σύζυγος ημπορώ να φανώ προς το έτερον ήμισυ).
Λέτε να τολμήσει και πάλι, ο εν λόγω κύριος, να κάνει τον κουμπάρο και να παρασταθεί αντάξια στην ευτυχία μας, έπειτα από την αποψινή ταπεινωτική απέκδυση των ιματίων και των εσωβράκων του; Φεύ! Ιδού λοιπόν, το άσπλαχνον πάθος το της απανθρωπίας...
εχω παρατηρησει ότι αυτοι που μου την λενε συνεχως είναι οι εξης :
1)η γεροντοκορη φωκια - ερι, η οποια μαλλον με ποθει ενδόμυχα....
Τι να ποθήσω βρε βλάξ, ένα μελάτο άξεστο χαιλάντερ που το παιζει νταής στο γυναικάκι του και το έχει κανει ταρανδο ; ρε εχεις πολύ πλακα εσυ
το χαιλάντερ υποτιμητικάΚυρια να με συγχωρνατε αλλα ο Χαιλαντερ ηταν εκτος από αθανατος και αγεραστος !!!
δεν υπάρχουν ψωλαραδες εδω . επιβεβαιωμέναΕεεε εσεις εκει με τα ανακοντα
ειστε σε λαθος νημα εδώ ειμαστε παπουληδες και μικροτσουτουνοι
Οι πιτσιρικάδες ψωλαραδες και μεγαλοι γαμηκουλες να φυγετε να πατε αλλου
καλα εσυ πρεπει να με θελεις κολασμενα....Τι να ποθήσω βρε βλάξ, ένα μελάτο άξεστο χαιλάντερ που το παιζει νταής στο γυναικάκι του και το έχει κανει ταρανδο ; ρε εχεις πολύ πλακα εσυ
δεν υπάρχουν ψωλαραδες εδω . επιβεβαιωμένα
είναι δεδομένο, θέσφατο, δόγμαΜας έχετε "πάρει" όλους και έχετε τεκμηριωμένη άποψη;
είναι δεδομένο, θέσφατο, δόγμα
ε? ο γραμματιζουμενος ειναι ο μπραμπ μην μου τα λες εμενα συνθετα ξηγησουΑφού λοιπόν δέχεσθε τα θέσφατα, αλλά και τοποθετείσται με αυτά, γιατί εκνευρίζεσθε όταν σας αποκαλούν δογματική;
καλα εσυ πρεπει να με θελεις κολασμενα....
οσο η μαριαννακαλα εσυ πρεπει να με θελεις κολασμενα....
Τυπε ειμαι παντρεμενη με βασιλόφρων μην σας τρεχουν τα σαλια ..Αν της δοθείς θα κάνεις μαλακία...
την εχω απαξιωσει εδώ και καιρο τυπε...είναι πολύ λιγη για τα στανταρ μου...Αν της δοθείς θα κάνεις μαλακία...
την εχω απαξιωσει εδώ και καιρο τυπε...είναι πολύ λιγη για τα στανταρ μου...