Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

κ. συνάδελφε,
έχω καταλήξει εις το συμπέρασμα ότι όλα τα θηλυκά νικς του μπου [ άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως ] είτε σας υβρίζουν [ κα. έριναλ, κα. Σαραντάρα κ.α. ] είτε σας πτύουν [ κα. Πενταγιότισα κ.α. ] είτε [ έτι χειρότερον ] σας περιφρονούν και αγνοούν [ κα. Μαριάννα κ.α. ].
1. Διατί συμβαίνει αυτό;
2. Πως καταφέρατε να βρείτε [ την μία και μοναδική ] γκόμενα στην πραγματική ζωή;  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
κ. συνάδελφε,
έχω καταλήξει εις το συμπέρασμα ότι όλα τα θηλυκά νικς του μπου [ άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως ] είτε σας υβρίζουν [ , κα. έριναλ, κα. Σαραντάρα κ.α. ] είτε σας πτύουν [ κα. Πενταγιότισα κ.α. ] είτε [ έτι χειρότερον ] σας περιφρονούν και αγνοούν [ κα. Μαριάννα κ.α. ].
1. Διατί συμβαίνει αυτό;
2. Πως καταφέρατε να βρείτε [ την μία και μοναδική ] γκόμενα στην πραγματική ζωή;  :think:
1. κοιτα τυπε, αν εξαιρέσεις την μαριαννα που τις τα ριξα στην μαπα ψυχρα και μαλλον κομπλαρε το γλυκουλι μου, ολες τις άλλες πατσαβουρες τις  εχω γραμμενες στον πατροκλο μου...
2. είμαι κουκλακι ζωγραφιστο και παιδι μαλαμα...και γι αυτό ριχνω και δυνατα τεμαχια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
1. κοιτα τυπε, αν εξαιρέσεις την μαριαννα που τις τα ριξα στην μαπα ψυχρα και μαλλον κομπλαρε το γλυκουλι μου, ολες τις άλλες πατσαβουρες τις  εχω γραμμενες στον πατροκλο μου...
2. είμαι κουκλακι ζωγραφιστο και παιδι μαλαμα...και γι αυτό ριχνω και δυνατα τεμαχια
τυπε να βοηθησουμε με καυτη σαρανταρα? σου φερεται ασχημα  :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

10533995_338149746343586_8209255803913078519_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1. Πολύ φτύσιμο έχεις φάει δεν βρέχει. :grin:
2.Κουκλακι είναι ο βοργίας και εσύ έριξες μία  και την κράτας και νυχια και με δοντια μην γινει καμια στραβη και μεινεις με τον πατροκλο   να παιζετε τις κουμπάρες :2funny:

:orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=30pt]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...[/size]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
2.Κουκλακι είναι ο βοργίας και εσύ έριξες μία  και την κράτας και νυχια και με δοντια μην γινει καμια στραβη και μεινεις με τον πατροκλο   να παιζετε τις κουμπάρες :2funny:

η πρωην μου ηταν μουναρα μωρη λινατσα....αφου σου λεω εχω περαση...μη κοιτας τωρα που νοικοκυρευτηκα....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ή να αλοίφουν φρυγανιές με 'μέλι' ...  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τύπε τις κυρίες ουτε με τριαντάφυλλο δεν τις χτυπάμε.
Οι λινάτσες ειναι χρήσιμες για προσάναμα στη φωτιά τωρα που κρυώνουμε
μην τον παραξηγείς εχει συνηθίζει να μιλάει σαν χωριάτης που είναι και άξεστος με αγένεια

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
αμα σπασω θα ανοιξω νέο θρεντ με ποστ σεντονι όπως ο λακης και θα ριχνω καταρες και χριστοπαναγιες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χώνε γκάζια... είναι η προσωπική σου πινελιά που παλιά ήταν κανόνας στο bou..  :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
εχω παρατηρησει ότι αυτοι που μου την λενε συνεχως είναι οι εξης :
1)η γεροντοκορη φωκια - ερι, η οποια μαλλον με ποθει ενδόμυχα....
2)ο γεροντοπουστας μπλιζ που εχει κοιμηθεί (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!) με ολες τις εργαζόμενες...
3)ο κουλτουριάρης μπραμπ που εχει παθει αφυδατωση από το πολύ σαλιωμα του δαχτυλου (αυτόν τον σεβομαι παντως γιατι είναι γραμματιζούμενος)......
4)κατι γυναια τυπου ρεγκι που είναι κομπλέξαρες....
5)λοιποι κουλτουριάρηδες και ισως κρυφοντιντιδες....

αντιθέτως, είναι ντόμπροι, πειραιώτες και πασαλιμανιωτες εμπρος μου οι εξης :
1)το σαψαλο ο κωλογερας, ο οποιος δεν εχει κομπλεξ καθοτι φυστικωνει σχιστοματικα και τον παιζει ολημερίς και οληνυχτις με τις τουριστριες....
2)ο νικολας ο πουτσαρας...
3)ο σαουλ που εχει γκομενετο και είναι τσιφτης και καραμπουζουκλής...
4)λοιποι παιχτες που αναγνωριζουν ότι είμαι δυνατος παιχτης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom