Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Τον "κλειδαρά" παραβλέψατε!

Kαθόλου.

Στις διαταραχές πολλαπλής προσωπικότητας, υπάρχει πολλές φορές μια τρίτη προσωπικότητα, που ενώ δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένη σε σχέση με τις άλλες, ο ρόλος της είναι καταλυτικός, δίοτι τυγχάνει ο "πυροκροτητής" που πυροδοτεί την εναλλαγή μεταξύ των προσωπικοτήτων.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Kαθόλου.

Στις διαταραχές πολλαπλής προσωπικότητας, υπάρχει πολλές φορές μια τρίτη προσωπικότητα, που ενώ δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένη σε σχέση με τις άλλες, ο ρόλος της είναι καταλυτικός, δίοτι τυγχάνει ο "πυροκροτητής" που πυροδοτεί την εναλλαγή μεταξύ των προσωπικοτήτων.  :)

Δεν γίνεται όμως καλός συγγραφέας χωρίς πολλαπλές προσωπικότητες μέσα του. Όλα έχουν ένα τίμημα και μια ανταπόδοση.  :)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Σημασία δεν έχει το παλιός όσο το να ταιριάζει η αισθητική.

Αναφέρω νομίζω ότι το ύψος της είναι πέρα από τα ψηλοτάκουνα.

Αν δε σε ικανοποιήσει εμφανισιακά, φεύγεις εσύ και μπαίνω εγώ μέσα.

Επειδή ίσως το παρατραβάμε εδώ μέσα, ευχαρίστως πάμε pm.

και  εάν  φύγεις  και εσύ  ( που  δεν  νομίζω) ,  φώναξε έμενα  :grin:  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Kαθόλου.

Χωρίς να επιθυμώ να μειώσω το συλλογισμό σας, και εφόσον το εννοείτε φυσικά, η τρίτη προσωπικότητα καταλύτης και μάλιστα έντονη, είναι εξωτερική, αυτή της κοπέλας. Όσο για τις άλλες δύο, που πολύ σωστά αλλά γλαφυρά μας παρουσιάσατε, που αναστατώθηκαν και αντικρούονται στον καθρέπτη είναι αυτές που απλοϊκά μας παρουσιάζουν σαν του καλού και του κακού. Ποια είναι ποια μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης είναι η θλίψη και η μελαγχολία που παρατηρείτε στο τέλος της κριτικής.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λοιπόν ενημερώνω πιθανούς συνομίληκους ενδιαφερόμενους ......

Έπαιρνα τις συγκεκριμένες βιταμίνες κάτι μήνες.
http://[URL unfurl="true"]www.mariaspharmacy.gr/2432-tm_thickbox_default/terranova-cranberry-caps-300mg-50caps.jpg[/img[/URL]]

Μάλλον πρέπει να τις σταματήσω.
Δημιουργούν πρόβλημα.

[b]Στις ... ερωτικές μου συντρόφους, πονάει ο κώλος.[/b]
Δεν αντέχουν άλλο , δεν μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα.
[/quote]

Κωλοβιταμίνες  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Δεν γίνεται όμως καλός συγγραφέας χωρίς πολλαπλές προσωπικότητες μέσα του. Όλα έχουν ένα τίμημα και μια ανταπόδοση.  :)

Ανάλογα με το είδος που ασχολείται ο κάθε συγγραφέας.

Στα ιστορικά όπως και στα επιστημονικά συγγράματα π.χ., οι συγγραφείς μπορούν να είναι καλοί και χωρίς να έχουν αυτήν την "ιδιαιτερότητα". Στους μυθιστοριογράφους βέβαια, ίως και να είναι απαραίτητη.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ανάλογα με το είδος που ασχολείται ο κάθε συγγραφέας.

Στα ιστορικά όπως και στα επιστημονικά συγγράματα π.χ., οι συγγραφείς μπορούν να είναι καλοί και χωρίς να έχουν αυτήν την "ιδιαιτερότητα". Στους μυθιστοριογράφους βέβαια, ίως και να είναι απαραίτητη.  :)

Συμφωνώ. Αν και λίγο τρέλα χρειάζεται σε ό,τι και αν γράφει κάποιος. Εξάλλου δεν ήταν λίγοι και οι τρελοί επιστήμονες που άνοιξαν δρόμους
με τις υποθέσεις εργασίας και τις θεωρίες τους εκεί όπου άλλοι συμβατικοί συνάδελφοι, δεν τους πίστευαν και τους λοιδωρούσαν στην εποχή τους... :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Χωρίς να επιθυμώ να μειώσω το συλλογισμό σας, και εφόσον το εννοείτε φυσικά, η τρίτη προσωπικότητα καταλύτης και μάλιστα έντονη, είναι εξωτερική, αυτή της κοπέλας. Όσο για τις άλλες δύο, που πολύ σωστά αλλά γλαφυρά μας παρουσιάσατε, που αναστατώθηκαν και αντικρούονται στον καθρέπτη είναι αυτές που απλοϊκά μας παρουσιάζουν σαν του καλού και του κακού. Ποια είναι ποια μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης είναι η θλίψη και η μελαγχολία που παρατηρείτε στο τέλος της κριτικής.

Xωρίς να θέλω να έλθω σε πολεμική μαζί σας, εκτός από τον "εξωτερικό κλειδραρά" που όντως είναι ο "χημικός υπερτροφοδότης", πρέπει απαραιτήτως  να υφίσταται και "εσωτερικός κλειδαράς" για να παραβιαστεί η κλειδαριά που κρατά δέσμια την άλλη προσωπικότητα. Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα: Ο εσωτερικός κλειδαράς ήταν αυτός που "αποδέσμευσε" τον Nick1000 από της αλυσίδες του όταν η νεαρά εισήλθε εις την κάμαρη. Πρίν, αυτός που στεκόταν έξω από την εξωπορτα του δωματίου, ήταν ο Vlandis.  :)  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδια εμενα θα μου εξηγησει κανεις?

τελικα ο βλου τη γαμησε ή όχι?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
αγορασα κρανμπερη σαν τον λακη το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω και γκομενα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom