Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Προσοχή μόνο, όσες έχουν κώλο δεν είναι απαραίτητα γκόμενες!αγορασα κρανμπερη σαν τον λακη το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω και γκομενα![]()
Προσοχή μόνο, όσες έχουν κώλο δεν είναι απαραίτητα γκόμενες!αγορασα κρανμπερη σαν τον λακη το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω και γκομενα![]()
με ζητησες?
Δεν είμεθα ρατσισταί κύριε, δεν κάνουμε διακρίσεις, όλους.
αγορασα κρανμπερη σαν τον λακη το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω και γκομενα![]()
τυπε στο μπρεκφαστ στο τυφαννυς αυτο σερβιρανΣε μαρμελάδα λες να κάνει δουλειά;
αγορασα κρανμπερη σαν τον λακη το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω και γκομενα![]()
τυπε πηρα παλετα ολοκληρη για να μαι σιγουροςΚατσε ρε συ, ο Λακης τοσα χρονια το αγοραζει και δεν εχει βρει εσυ με το πρωτο κουτι περιμενεις να βρεις;
τυπε πηρα παλετα ολοκληρη για να μαι σιγουρος![]()
λεω να γινω οργανοπαικτης αφηνω στη φαντασια σας ποια θα κανει τη μαιμου![]()
Δεν πιστευω να με απαξιωσες τωρα μπραδερινι..... :S
τυπε δεν διαβαζεις κριτικες?
Τι να πάω να ξεκλειδώσω εγώ λοιπόν; Κακοδιάθετος ως συνήθως, από τον κάματο της βιοπάλης, αποζητώ το αντίθετο, να με ξεκλειδώσει η κοπέλα, με άλλα λόγια η μαϊμού να καθοδηγεί τον οργανοπαίκτη! Τι είναι αυτά τώρα θα μου πείτε. Η μοίρα όμως, ικανοποιεί τις ευχές μας, αλλά με τον τρόπο της, προκειμένου να μας δώσει και κάτι πέρα από τις ευχές μας.Ε οχι ρε τυπε, να διαβασω αυτα που δε θα μπορεσω να ξανακανω, ουτε θυμαμαι ποτε και αν τα εκανα και να ζηλευω;;;
Εντιτ δωσε link νατυπε.
Τι να πάω να ξεκλειδώσω εγώ λοιπόν; Κακοδιάθετος ως συνήθως, από τον κάματο της βιοπάλης, αποζητώ το αντίθετο, να με ξεκλειδώσει η κοπέλα, με άλλα λόγια η μαϊμού να καθοδηγεί τον οργανοπαίκτη! Τι είναι αυτά τώρα θα μου πείτε. Η μοίρα όμως, ικανοποιεί τις ευχές μας, αλλά με τον τρόπο της, προκειμένου να μας δώσει και κάτι πέρα από τις ευχές μας.
ναι αλλα οχι δικης μου ομωςΌλο αυτό να το εκλάβουμε σαν κατάθεση ψυχής;
Ας αποφανθεί καλύτερα ο Νηματοθέτης...![]()
Κάτι λες εσύ τώρα, αλλά εγώ δεν έχω κάνει catch up τα προηγούμεναψαχνουμε μαιμουδες![]()
![]()