The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
μλκια του δεν θα εκανες τετοια σχολια καχεντρεχειας![]()
Έτσι όπως το θέσατε, θα έπρεπε να με έχει δείρει πολύς κόσμος.
μλκια του δεν θα εκανες τετοια σχολια καχεντρεχειας![]()
Εγω πως να γαμησω μετα; Αν χρειαζεται μετα να γραψω ολοκληρο λογοτεχνικο πονημα, πως να γαμησω;![]()
Σταματα εσυ. "Ποιος Πραξιτελης σε σμιλεψε"κι εγω γι αυτό εκοψα το γαμησι, δεν ηξερα να γραφω![]()
Εγω πως να γαμησω μετα; Αν χρειαζεται μετα να γραψω ολοκληρο λογοτεχνικο πονημα, πως να γαμησω;![]()
Νομιζω οτι και τα δυο αναγκες καλυπτουνΕδώ, αγαπητέ μου, νύκτετε ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Τελικώς, τι είναι αυτό που μας ωθεί στο να γαμάμε;
Γαμάμε για να εκτονόσουμε τις βιολογικές μας ανάγκες; Ή γαμάμε για να το βγάλουμε ντουντούκα!![]()
Νομιζω οτι και τα δυο αναγκες καλυπτουν![]()
Μόνο ως προς το "φλογερός" θα διαφωνήσω ...Απόσπασμα από την ίδια κριτική:
"Μια άλλη αρρωστημένη εκδοχή του εαυτού μου, ένα σκοτεινό άλλο εγώ , ένας απόκοσμος μαραμένος σωσίας με την υπέροχη Lianna εμπρός μου και με κάποιο περίεργο Photoshop το κεντρικό μου μέλος εξαφανισμένο."
Κλασική περίπτωση ψυχικής διαταραχής που καλείται: "σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας".
Πασιφανές ότι πρόκειται περι σχιζοειδούς ατόμου. Ως Nick1000 είναι ένας φλογερός μεσόκοπος εραστής, ενώ ως VLANDIS ένας ανέραστος γέρος με αφλογιστία.
Μόνο ως προς το "φλογερός" θα διαφωνήσω ...
"Άφλογος" ίσως; "Αδιάφορος";Να το κάνουμε "παράφορος";![]()
"Άφλογος" ίσως; "Ανυπόφορος";
Τον "κλειδαρά" παραβλέψατε!Δεν συνάδει με το παρακάτω απόσπασμα της κριτικής σας:
"‘Όρμησα πάνω της σα νηστικό βυζανιάρικο. Ήταν όπως ο αέρας που απελευθερώνεται μέσα από το μπουκάλι, ένα ξαφνικό ξέσπασμα που την έκανε να ανασηκωθεί απότομα. Μου πρόσφερε τα φιλιά της. Πολύ γρήγορα τα χείλη μου πρόσμεναν χείλη πιο απόκρυφα και τη θεσπέσια, κρυφή, γλυκόξινη γεύση του άλλου φύλου, που μόνο οι άντρες την ξέρουν. Το στόμα μου και τα δάχτυλα μου είχαν για οδηγό την ολοφάνερη ηδονή της. Ένοιωσα την καρδιά μου έτοιμη για αγώνα ταχύτητας. Ήταν σα να βρισκόμουν επάνω σε ένα μεγάλο κύμα, την πορεία του οποίου δεν μπορούσα με τίποτα να αλλάξω. Το ένοιωσα να με σηκώνει και να με σπρώχνει επάνω της σε ένα ξέφρενο σμίξιμο."
Εξ΄άλλου, μην λησμονείτε ότι τώρα γράφει ο Vlandis.![]()
Απόσπασμα από την ίδια κριτική:
"Μια άλλη αρρωστημένη εκδοχή του εαυτού μου, ένα σκοτεινό άλλο εγώ , ένας απόκοσμος μαραμένος σωσίας με την υπέροχη Lianna εμπρός μου και με κάποιο περίεργο Photoshop το κεντρικό μου μέλος εξαφανισμένο."
Κλασική περίπτωση ψυχικής διαταραχής που καλείται: "σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας".
Πασιφανές ότι πρόκειται περι σχιζοειδούς ατόμου. Ως Nick1000 είναι ένας φλογερός μεσόκοπος εραστής, ενώ ως VLANDIS ένας ανέραστος γέρος με αφλογιστία.
Εγώ πάντως έκλαιγα γιατί πέρασε η ώρα ...Παρακαλώ ...
Σας παρακαλώ πολύ !!!!
Μην μου δημιουργείτε προβληματισμούς σχετικά ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Την θεώρησα σοβαρή και έλεγα να ... περάσω στο δωμάτιο της κυρίας,
που φαίνεται καλλονή και έχει ανάστημα της αρεσκείας μου.
ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ;
ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ;
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ;;
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ;;;
Αν πάω και είναι (κι αυτή) φόλα
θα κλαίω στα σκαλιά του ξενοδοχείου ...
Εγώ πάντως έκλαιγα γιατί πέρασε η ώρα ...
Σταματα εσυ. "Ποιος Πραξιτελης σε σμιλεψε"ανεπαναληπτο.
![]()
ποια η αφροδιτη η καλλιπυγος?αυτή την κριτικη μου την ειχε γραψει η Ερη![]()
Σημασία δεν έχει το παλιός όσο το να ταιριάζει η αισθητική.Σε πιστεύω γιατί είσαι παλιός.
Για το ανάστημα θέλω να τονίσω ...
ήταν σχεδόν 1,75 που λέει ;
Δηλαδή έστω π.χ. 1,72 ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΘΕΟΡΑΤΕΣ ΓΟΒΕΣ ;
Το τσέκαρες ;