κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.290
- Πόντοι
- 19.795
Αν μπορουσαμε να αυτογαμηθουμε κιολας, θα ειχαμε λυσει ολα μας τα προβληματαΜην αυτομαστιγώνεσθε!
![]()
Αν μπορουσαμε να αυτογαμηθουμε κιολας, θα ειχαμε λυσει ολα μας τα προβληματαΜην αυτομαστιγώνεσθε!
![]()
Αν μπορουσαμε να αυτογαμηθουμε κιολας, θα ειχαμε λυσει ολα μας τα προβληματα![]()
εχουμε ξεχασει τι ςκανονικες στασεις θελεις και τις πολυπλοκες ;αυτη τη σταση δεν την ξερω, θα μου τη δειξεις τωρα που λειπει ο βασιλόφρων?![]()
Εχεις κακό κάρμα γιαυτό σου χάλασε το αυτοκινητοl art d erte grand![]()
εχουμε ξεχασει τι ςκανονικες στασεις θελεις και τις πολυπλοκες ;![]()
'εχουμε ξεχασει τι ςκανονικες στασεις θελεις και τις πολυπλοκες ;![]()
καχυποψια'
εσυ που εισαι γραμματιζουμενη και όχι κουβας σαν κι εμενα...
μου λες το αντιθετο της εμπιστοσύνης?
και μη μου πεις δυσπιστια, κατι που να ταιριαζει στο εμπιστος
Αν εμπιστεύτηκες και τον ήπιες άπιστος
Αν έχεις αμφιβολίες αν είναι άξιος εμπιστοσύνης καχυποψία
Ακολούθησε το ένστικτό σου, αν κτυπάει καμπανάκι πάντως ακόμα και αν όλα δείχνουν οκ, άκουσέ το προσεκτικά
Εκπληκτική η νέα κριτική του κ. Vlandis [ aka βιζιτοπαλουκωτής ] υπό το νικ Nick1000!!!
*bowing humbly at your feet*, Sir!
Απόσπασμα από την κριτική του:
Η αναπόληση του παρελθόντος γίνεται ακόμη πιο όμορφη γιατί είναι τόσο σουρεαλιστική! Αποκομμένες εικόνες που κάποτε θα συναρμολογήσουμε, αν ποτέ τα καταφέρουμε. Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε δυστυχισμένοι με αυτά που έχουμε. Μας λείπουν πάντα αυτά που χάσαμε. Ποτέ δεν καταφέρνουμε να καλύψουμε εντελώς το κενό μιας γυναίκας που αγαπήσαμε. Εδώ έρχεται λοιπόν μια Lianna και ενεστωτοποιεί το χαμένο μας παρελθόν. Μας βιάζει να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα έναν κόσμο που δε θα έχουμε ποτέ πρόσβαση. Κι εμείς από την άλλη, ενώ ευελπιστούμε σε μια Βαλπούργια νύχτα, τελικά ακροβατούμε επικίνδυνα στο χείλος ενός γκρεμού αυτολύπησης.
o βλουβλου φταίει που ειναι ευγενής και δεν σε έδειρε οταν ηστονα μικρος..Απόσπασμα από την ίδια κριτική:
"Μια άλλη αρρωστημένη εκδοχή του εαυτού μου, ένα σκοτεινό άλλο εγώ , ένας απόκοσμος μαραμένος σωσίας με την υπέροχη Lianna εμπρός μου και με κάποιο περίεργο Photoshop το κεντρικό μου μέλος εξαφανισμένο."
Κλασική περίπτωση ψυχικής διαταραχής που καλείται: "σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας".
Πασιφανές ότι πρόκειται περι σχιζοειδούς ατόμου. Ως Nick1000 είναι ένας φλογερός μεσόκοπος εραστής, ενώ ως VLANDIS ένας ανέραστος γέρος με αφλογιστία.
o βλουβλου φταίει που ειναι ευγενής και δεν σε έδειρε οταν ηστονα μικρος..![]()
μλκια του δεν θα εκανες τετοια σχολια καχεντρεχειας
Ήμουν από τότε καμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερός του και με σεβόταν (ως ευγενής που είναι).
για Nick Trive
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις τιποτα καλο να γαμησω?
βεβαίως αδερφέ μου .....τηλ![]()