Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Άνοιξα τη σαμπάνια και περιμένω >βλου βλου τι κανεις μονος σου εκει που εισαι;![]()
Άνοιξα τη σαμπάνια και περιμένω >βλου βλου τι κανεις μονος σου εκει που εισαι;![]()
γυμνος;Άνοιξα τη σαμπάνια και περιμένω >![]()
να την πιει την ανοιξε ο ανθρωπος οχι για να λουστειγυμνος;![]()
Όχι ακόμη ...γυμνος;![]()
Μήπως σου χαλάω γλυκιά μου το φλερτ με τους κυρίους;
Δε θα διαφωνήσω, μόνο που ο Ζιγκ - Κθούλου (υποθέτω πως εκφράστηκες λάθος, γιατί ο Βλαντ είμαι εγώ) δεν υπάρχει πια στο νήμα! Επιπλέον, σήμερα το μεσημέρι, που του μίλησα στο τηλέφωνο, του εξήγησα ότι οδεύω προς άγραν της Έρι ...κύριε, ο μεγαλύτερος πιρφόρος που πέρασε από το νήμα ήτο ο Βλαντ Κθούλου, η σύγκριση είναι εναντίον σας.
εβαλες αγγελια στο athens voice?χτες ειδα μια στο μετρο που φανταστηκα οτι καπως ετσι θα μοιαζει η ερη
παντελονα σακακι απο πανω κοκκινωπο μαλλι και γυαλια μυωπιας αδυνατη σμιλεμενα χαρακτηριστικα ακουγε μουσικη και ειχε το ποδι της στην τρυπα που ειναι τα καθισματα του μετρο τα αντικριστα
εβαλες αγγελια στο athens voice?
Δε θα διαφωνήσω, μόνο που ο Ζιγκ - Κθούλου (υποθέτω πως εκφράστηκες λάθος, γιατί ο Βλαντ είμαι εγώ) δεν υπάρχει πια στο νήμα! Επιπλέον, σήμερα το μεσημέρι, που του μίλησα στο τηλέφωνο, του εξήγησα ότι οδεύω προς άγραν της Έρι ...
To Βλαντ ως χαιδευτικό του Βλαχάντερου. Ο Ζιγκ αποτελεί μεταγενέστερη μετενσάρκωση του Βλαχάντερου.
Βλαντ ή Βλου Βλου είναι μόνο ένας (και μάλιστα Βλαντ ο βιζιτοπαλουκωτής). Ο Ζίγκ ήταν Βλαχάντερ όσο θυμάμαι.
Μην τα μπερδεύουμε.![]()
βυζια και παλυ byzia