erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με πληγωσε. :'(![]()
![]()
Έτσι χυλόπιτα με τακτ και με πυγμή![]()
με πληγωσε. :'(![]()
![]()
Έτσι χυλόπιτα με τακτ και με πυγμή![]()
θα με πληγωσεις και εσυ; ποσο να αντεξει η αγια καρδουλα μου.ηρθες τσουλα?![]()
![]()
την επεσα σε μια γιατρεσα εδω μεσα και με κλασε γνωμη σουθα με πληγωσεις και εσυ; ποσο να αντεξει η αγια καρδουλα μου.
εμένα μου διαλυσε τον αγερα αυτοπεποίθησης ο νηματοθετης :'(την επεσα σε μια γιατρεσα εδω μεσα και με κλασε γνωμη σου![]()
περναμε δυσκολες ωρες :'(εμένα μου διαλυσε τον αγερα αυτοπεποίθησης ο νηματοθετης :'(
εσυ εχεις και το αυτοκινητο :'(περναμε δυσκολες ωρες :'(
Εγω σου ειχα προτεινει παντως, να δειξουμε και τις δικες μας τις κορμαρες![]()
ντοπα δεν αντεχω αλλη απορριψη
Όπως και να έχει γέρο, δεν νομίζω να έχεις μάγουλα 3 φορές σαν του Ντέμη Ρούσου
στα πιο πάνω κιλά του!
Γιατί η λέγάμενη που είχαμε δει τότε,
ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΧΕ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΩΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !!!!!!
Τέτοια κόλπα.
http://[URL unfurl="true"]www.healcure.org/wp-content/uploads/2015/04/Kelly-Osbourne-Celebrties-with-chubby-cheeks.jpg[/img[/URL]]
Στο φόρουμ , για κάτι τέτοιες μοναδικές στιγμές μπαίνω.
Α ρε Παπαζόλη ... μας είχες χαρίσει άφθονο γέλιο τότε !!!!!
[/quote] και εσυ μας ειχες χαρισει γελιο λακη μην το ξεχνας με εκεινη τη φωτο σου με την κοιλαρα και το σωβρακο με το γκανι ζωσμενο που ειχες βαλει. κανα χρονο γελουσαμε
Έρι μου είμαι στη σουίτα και περιμένω. Pink champagne on ice!ντοπα δεν αντεχω αλλη απορριψη
ερχομαι να σου πω τον πονο μου :'(Έρι μου είμαι στη σουίτα και περιμένω. Pink champagne on ice!
Να μου πεις ότι θέλεις!ερχομαι να σου πω τον πονο μου :'(
και εσυ μας ειχες χαρισει γελιο λακη μην το ξεχνας με εκεινη τη φωτο σου με την κοιλαρα και το σωβρακο με το γκανι ζωσμενο που ειχες βαλει. κανα χρονο γελουσαμε
λακη εχεις χασει την μπαλιτσα αυτη που εβγαλε ο παπαζολης ητο η σιλβα οχι εγω. συνελθε . απο τοτε η κοπελα εφυγε απο το νημα γιατι μετα κατι μαλακες σαν και του λογου σου χλευαζαν .Δεν χρειάστηκε να πω ποιανής ήταν τα πεντάχοντρα μάγουλα ..........
[size=14pt]Αααααααααααααα ρε ...
ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΩ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ..........[/size]
Να μου πεις ότι θέλεις!
εμενα την φωτο μου την εχει ο αγιος ζητησε του την την εχει βαλει εικονισμα και την προσκυναειποιανης ηταν λακη της γεροντοκορης?![]()
ποιανης ηταν λακη της γεροντοκορης?![]()