Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ο πιο γλυκός θάνατος ...εχω πολλα θα αντεξεις;
Ο πιο γλυκός θάνατος ...εχω πολλα θα αντεξεις;
λακη εχεις χασει την μπαλιτσα αυτη που εβγαλε ο παπαζολης ητο η σιλβα οχι εγω. συνελθε . απο τοτε η κοπελα εφυγε απο το νημα γιατι μετα κατι μαλακες σαν και του λογου σου χλευαζαν .
λακη εγω ακουσες τον αγιο μοιαζω με μελετη... ριξε μια και στο αλλο μαγουλο για εμεναΌταν θυμάμαι ότι δεν την έσωσα ... θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου.
ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
θα έκρυβα τα μάτια και ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ.
Θα γελάγανε οι πεθαμένοι του Α' νεκροταφείου.
Αύριο που μα ξυριστώ το πρωί με τη φαλτσέτα, θα ρίξω μια κοψιά στο δικό μου μάγουλο,
για να με τιμωρήσω που δεν έσωσα τη φωτογραφία !!!!!!!!!!
(Δεν μπαίνει κι ο Έκτωρας , να μην τα λέω μόνο εγώ).
Μήπως σου χαλάω γλυκιά μου το φλερτ με τους κυρίους;λακη εγω ακουσες τον αγιο μοιαζω με μελετη... ριξε μια και στο αλλο μαγουλο για εμενατην δικια σου φωτο εγω την κρατησα παντως ..
![]()
καποια μερα με διαρροια θα το κανωεμενα την φωτο μου την εχει ο αγιος ζητησε του την την εχει βαλει εικονισμα και την προσκυναει![]()
λακη εγω ακουσες τον αγιο μοιαζω με μελετη...
2 μουτσούνες είχε βγάλει.
Η πιο λεπτή, είχε 3 φορές πιο χοντρά μάγουλα από τη Τσέση Παπουτσή !!!!!!!!
Ατέλειωτο γέλιο.
Πρέπει να είχα περάσει το πρώτο βράδυ άγρυπνος όταν τις είδα,
γιατί από το πολύ γέλιο με έπιασε λόξυγγας και δεν μπορούσα να κοιμηθώ με λόξυγγα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ; που με στηριζεις στις δυσκολες ωρες μου με σαμπανια απο σουιτα; αν ειναι δυνατον :-*Μήπως σου χαλάω γλυκιά μου το φλερτ με τους κυρίους;
:'( με πληγωσες και εσυΣτα πόδια θα της μοιάζεις, που είναι άθλια.
αν με ξαναπει ο δικος σου κυριο θα τα γαμησω ολα εδω μεσα να ξερειςεσυ; που με στηριζεις στις δυσκολες ωρες μου με σαμπανια απο σουιτα; αν ειναι δυνατον :-*
ο αγιος με αγαπαει ποτε δεν θα ελεγε κατι τετοιο για εμεναΕγώ κάτι θυμάμαι τον Άγιο να λέει για ... 97 κιλά ....
τι ; ειμαι θλιμενη δεν το βλεπεις; ολοι με αποπαιρνουν
ο αγιος με αγαπαει ποτε δεν θα ελεγε κατι τετοιο για εμενα![]()
τι ; ειμαι θλιμενη δεν το βλεπεις; ολοι με αποπαιρνουν![]()
ειπε για εμενα ο αγιος οτι ειμαι 95 κιλα; πεφτω απο τα συννεφα :o αφου ειμαι 94Το 97 κιλά το θυμάμαι.
Να κάνω λάθος στο δεύτερο ψηφίο ;
Μπορεί .
ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ
Και σίγουρα >95