lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Βρήκε νομίζω :S Μαλακία παίχτηκεεχει ενα θρεντ κάποιος ζήταγε γραμματέα για ρίξε μια ματια![]()
Βρήκε νομίζω :S Μαλακία παίχτηκεεχει ενα θρεντ κάποιος ζήταγε γραμματέα για ρίξε μια ματια![]()
τωρα που το σκέφτηκα χρειάζομαι και γω μιαΒρήκε νομίζω :S Μαλακία παίχτηκε![]()
![]()
Για λέγε, για λέγετωρα που το σκέφτηκα χρειάζομαι και γω μια![]()
![]()
τι να πω κανε μπικίνι αποτρίχωση πιάνεις δουλειά τη ΔευτέραΓια λέγε, για λέγε![]()
Το αντικείμενο το ξέρω (τι να πω κανε μπικίνι αποτρίχωση πιάνεις δουλειά τη Δευτέρα![]()
+50 +50 + 50 θα πληρώνεσαι σαν τις πουτάνες με τα εξτραΤο αντικείμενο το ξέρω (![]()
![]()
), πάμε στα βασικά. Ας μιλήσουμε για τα μισθά μου
![]()
![]()
Τα βασικά πες. Τα παράνομα εξτράκια θα τα βρούμε+50 +50 + 50 θα πληρώνεσαι σαν τις πουτάνες με τα εξτρα![]()
θα πληρώνεσαι με τον πόντο όποτε καταλαβαίνεις θα πάρεις τον βασικόΤα βασικά πες. Τα παράνομα εξτράκια θα τα βρούμε![]()
![]()
Πόσο θα πηγαίνει ο πόντος? Γιατί αν πηγαίνει κάτω από 50 θα πάω να κάνω τα ρεπά της Κορίνας να βολέψω και τον Πϊκερ μπας και επιστρέψει στο κοινο του που αδημονείθα πληρώνεσαι με τον πόντο όποτε καταλαβαίνεις θα πάρεις τον βασικό![]()
Θα σαι και σύ γυμνός ? :SΝτρες κοντ δεν υπαρχει να ξέρεις απλά θα δουλεύεις γυμνή![]()
Πόσο θα πηγαίνει ο πόντος? Γιατί αν πηγαίνει κάτω από 50 θα πάω να κάνω τα ρεπά της Κορίνας να βολέψω και τον Πϊκερ μπας και επιστρέψει στο κοινο του που αδημονεί![]()
![]()
![]()
Ας γραφτώ στον ΟΑΕΔ για καλό και για κακό γιατί δε βλέπω προκοπήΑν κατάλαβα καλά ο συνάδελφος το τοποθετεί στο πόντος=Ευρώ.
Οπότε μόνο με εξτραδάκια θα κάνεις προκοπή.
Ρετσίνα γερά, πάρτου τα λεφτά!
απ την μέση και κατω για να κρατάμε τα προσχήματα :SΘα σαι και σύ γυμνός ? :S
Ας γραφτώ στον ΟΑΕΔ για καλό και για κακό γιατί δε βλέπω προκοπή![]()
απ την μέση και κατω για να κρατάμε τα προσχήματα :S
τυπε ειμαι bear με τρίχες στην πλάτη και τετοια τι με πέρασες μονδελο ρευπαπι ;Τύπε, πάρτο αλλιώς, καλύτερα από τη μέση και πάνω μήπως και δει τίποτα ενδιαφέρον, το δασύτριχό σου στήθος π.χ.
Αμα με πληρώνει όπως ο Ηρακλής αν θυμάμαι καλά που έδινε 2500 €,ας φοράει και ζαρτιέρες. Fine by meΤύπε, πάρτο αλλιώς, καλύτερα από τη μέση και πάνω μήπως και δει τίποτα ενδιαφέρον, το δασύτριχό σου στήθος π.χ.