lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ οδηγώ, εσύ πληρώνεις, εσύ διαλέγειςΡετσίνα που λες να με πας που θα βγούμε ;![]()
Εγώ οδηγώ, εσύ πληρώνεις, εσύ διαλέγειςΡετσίνα που λες να με πας που θα βγούμε ;![]()
Τώρα πια λέει ξεπέρασε το πρόβλημα του (![]()
) και είναι σίδερο :S
ας πάμε ξενοδοχείο τοτεΕγώ οδηγώ, εσύ πληρώνεις, εσύ διαλέγεις![]()
![]()
Εμένα δε με πείθει ούτως ή άλλως. Ασε που δε θέλω και να πεισθώ. Αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα θέματαΚάπου μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Ίσως εκεί που μιλούσε γι αυτό
![]()
φευγοντας θα σιχτιριζεις που δεν πήγαμε για φαγητό τελικάΧάσιμο χρόνου τα υπόλοιπα![]()
![]()
Χάσιμο χρόνου τα υπόλοιπα![]()
![]()
Θα σιχτιρίζουμε κι οι δυο σε λα μινόρεφευγοντας θα σιχτιριζεις που δεν πήγαμε για φαγητό τελικά![]()
φευγοντας θα σιχτιριζεις που δεν πήγαμε για φαγητό τελικά![]()
λεω στο ξενοδοχείο απλά να κοιμηθούμε όπως κανει ο μπλιζ με τις πουτάνεςΘα σιχτιρίζουμε κι οι δυο σε λα μινόρε![]()
Μετά θα πάμε στον Τέλη για να μιλήσουμε για το παλτό που φάγαμε
![]()
![]()
λεω στο ξενοδοχείο απλά να κοιμηθούμε όπως κανει ο μπλιζ με τις πουτάνες![]()
αν καταφέρει και σηκωθεί η σημαια θα κάνω εκτος να κυματίζει μεσιστια μόλις την δω όποτεΔε σε βλέπω να κάνεις παρέλαση με το γκομενέτο.
αν καταφέρει και σηκωθεί η σημαια θα κάνω εκτος να κυματίζει μεσιστια μόλις την δω όποτε![]()
Η σχέση μας περασε κρίση. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιάΚι αυτό χοντρό, την απαξίωσες τύπε.
θελει να μας χωρίσει μωρο μου :SΗ σχέση μας περασε κρίση. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά![]()
Θέλει να με κλέψει από σένα και να με κάνει δική του :o :oθελει να μας χωρίσει μωρο μου :S
αν εισαι πάνω απο 70 κιλά ελπιζω να τα καταφέρειΘέλει να με κλέψει από σένα και να με κάνει δική του :o :o
αν εισαι πάνω απο 70 κιλά ελπιζω να τα καταφέρει![]()