erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ωραία. Τώρα ηρεμησα. Θα ξεκινήσω να παίζω τζοκερ κ θα βάλω τον γρίφο στο θρεντ ποτέ υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσωοχι με το τζοκερ περνεις προβαδισμα νταξει
ωραία. Τώρα ηρεμησα. Θα ξεκινήσω να παίζω τζοκερ κ θα βάλω τον γρίφο στο θρεντ ποτέ υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσωοχι με το τζοκερ περνεις προβαδισμα νταξει
βαλε τον δικο σου να σιδερωσει κανα στριγκ και μετα κοιτας τι θα κανω εγω με τον κωλο μουπάρε τους γρίφους σου κ βαλτους στο κωλο σου. Μιλάω με Σαούλ
μόνη ελπίδα κανένας τυφλός
Ουτε ψαροσουπα, ουτε π........τσαροσουπα
πάρε λίγο το μηδέν δεν ακουγεσαιβαλε τον δικο σου να σιδερωσει κανα στριγκ και μετα κοιτας τι θα κανω εγω με τον κωλο μου
μόνη ελπίδα κανένας τυφλός
δεν έχουμε λεωφορεία οπότε πως να μετακινηθωΔοκιμασε να αλλαξεις στεκι
Ναι αλλα πρεπει να μαθεις να φτιαχνεις (για τις αναγκες του νηματος και καποιων κορασσιδων)η π...τσαροσουπα δεν μου αρεσει
υπαρχει παντα και ο δρομος της ντιστρικτ. με το που μου κατσει θα εχεις τουλαχιστον 3 συστασεις με φιλους μουωραία. Τώρα ηρεμησα. Θα ξεκινήσω να παίζω τζοκερ κ θα βάλω τον γρίφο στο θρεντ ποτέ υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσω
τα διπλωνει κιολας και τα βαζει και στα συρταρια?πάρε λίγο το μηδέν δεν ακουγεσαι
ο βασιλοφρων είναι σύζυγοςο βασιλόφρων δεν βλεπει?
και οι κωλαρες που βαζει?
θέλεις να σου σιδερωσει και τα δικά σου ?τα διπλωνει κιολας και τα βαζει και στα συρταρια?
εγω παιδια αν φτιαξω πουτσαροσουπα σε γκομενακι λογικα μολις φαει θα μου πει ''καλα ρε μονο νερο εβαλες μεσα η πουτσα που ειναι?'' :'(
δεν έχουμε λεωφορεία οπότε πως να μετακινηθω
παστίτσιο δικό μου τέλειο σε λίγο θα είναι εκτός φούρνουomeleta μανας με λουκανικα και γκολ χωρις συνορα
ναι αλλα θα πρεπει να κανει το ιδιο με τα δικα σου να βγει και να τα μαζεψει απο την απλωστρα στο μπαλκονι πρωταθέλεις να σου σιδερωσει και τα δικά σου ?
σε προλαβε ο ψηλός λυπουμαι για εμέναυπαρχει παντα και ο δρομος της ντιστρικτ. με το που μου κατσει θα εχεις τουλαχιστον 3 συστασεις με φιλους μου
μονο πεινασμενος σκυλος θα πλησιαζε το παστιτσιο σου και σεναπαστίτσιο δικό μου τέλειο σε λίγο θα είναι εκτός φούρνου