blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ε τοτε πρεπει να στειλουμε τον κ. NICK TRIVE και θα μας βγαλει ασπροπροσωπους!
Ναι ακριβώς. Μιας κ αυτός ούτε ένα πιάτο φαΐ από τη γκόμενα. Που να μιλήσουμε για σίδερο..Που δεν εχεις τετοιον ανδρα και εσυ
αυτό θα μας απασχόλησει μετάεκει δε μπορω να πονταρω γιατι μολις το βγαλω εγω θα πεσει απτο μπαλκονι για να γλιτωσει :-
εχουμε τις δουλες γι αυτες τις δουλειεςΝαι ακριβώς. Μιας κ αυτός ούτε ένα πιάτο φαΐ από τη γκόμενα. Που να μιλήσουμε για σίδερο..
τον αχορταγο έχει ο Νικ βλέπω. Δεν του φτάνει λοχος από γκομενεςΕ τοτε πρεπει να στειλουμε τον κ. NICK TRIVE και θα μας βγαλει ασπροπροσωπους!
Ε τοτε πρεπει να στειλουμε τον κ. NICK TRIVE και θα μας βγαλει ασπροπροσωπους!
έτσι είστε εσείς οι πλούσιοι μάτσο αντρακλες.να κάνετε παρέα με τον λακαροεχουμε τις δουλες γι αυτες τις δουλειες
γελάς ? Εγώ στη θέση σου θα έκλαιγα
οχι χωρισμένη είναιτι εννεις θα βγουν? αυτη δεν εχει αντρα? τι του λεει οτι παει για σοπινγκ?
ευχάριστα ? Ωραία έχετε στο μυαλό σας την οικογένεια μερικοί ρε φίλεΜολις διαβασα το σχολιο του Λακη για τα κατορθωματα της Λατινας στο μπατσελορ. Ομολογω οτι με εξεπληξε ευχαριστα.
γελάς ? Εγώ στη θέση σου θα έκλαιγα
εγώ βγαίνω στη γειτονιά κ τα δίνω αλλά τζάμπα. Δεν μου κάθεται κανένας.
να σαι ο φιφτυ σεντ γκετ ριτσ ορ νταη τραινγκ ειναι κατι αλλα να εισαι ο φαιβ ασεκ αιρονινγκ στρινγκ ορ νταη τραινγκ .......έτσι είστε εσείς οι πλούσιοι μάτσο αντρακλες.να κάνετε παρέα με τον λακαρο
γαμησε ταΕυνόητον.
Φαντάζονται ότι στο σέξ θα είστε το ίδιο χάλια, όπως και στην μαγειρική.
αντι να πεις θα πάω εγώΓιατι κυρια;
Εχω χασει το ηθικο μου απο τις απορριψεις ...αντι να πεις θα πάω εγώ
εκει το τσουκαλι δεν βραζει γιατι δεν υπαρχουν κουκιαΕυνόητον.
Φαντάζονται ότι στο σέξ θα είστε το ίδιο χάλια, όπως και στην μαγειρική.