blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
σε προλαβε ο ψηλός λυπουμαι για εμένα
Η εισαγγελεας στον μελατο;;;;;;;
σε προλαβε ο ψηλός λυπουμαι για εμένα
φοράς κ ζαρτιερες μπρουκλη ?αχαχαχαχαχαχαναι αλλα θα πρεπει να κανει το ιδιο με τα δικα σου να βγει και να τα μαζεψει απο την απλωστρα στο μπαλκονι πρωτα
omeleta μανας με λουκανικα και γκολ χωρις συνορα
αν δεν την πηδηξει είναι ο ραοπαπι όντως αχαχαχαχαχαχαΗ εισαγγελεας στον μελατο;;;;;;;
αυτό είναι αλήθειαμονο πεινασμενος σκυλος θα πλησιαζε το παστιτσιο σου και σενα
ξερει και τους κανει και τσακιση ? του βαζεις χερι αν δεν τα σιδερωσει καλα?φοράς κ ζαρτιερες μπρουκλη ?αχαχαχαχαχαχα
αν δεν την πηδηξει είναι ο ραοπαπι όντως αχαχαχαχαχαχα
να πα να του σπασω τη μουρη να πεσει στα ματια της?σε προλαβε ο ψηλός λυπουμαι για εμένα
Σαββατο σημερα.Αλλη μια εβδομαδα που δεν γαμησαμε.
πω πω ζήλια..ξερει και τους κανει και τσακιση ? του βαζεις χερι αν δεν τα σιδερωσει καλα?
καλή ιδέα σήμερα θα βγουν θσ σου στείλω με πμ το μέροςνα πα να του σπασω τη μουρη να πεσει στα ματια της?
Βρε την καημενη...
Να της παρω δωρο πλαστελινες!
να πα να του σπασω τη μουρη να πεσει στα ματια της?
τι ζηλευω ρε βλημμα εδαφους εδαφους την σιδερωστρα το σιδερο η τον χειριστη?πω πω ζήλια..
Που δεν εχεις τετοιον ανδρα και εσυτι ζηλευω ρε βλημμα εδαφους εδαφους την σιδερωστρα το σιδερο η τον χειριστη?
εκει δε μπορω να πονταρω γιατι μολις το βγαλω εγω θα πεσει απτο μπαλκονι για να γλιτωσει :-Μη κουραζεσθε.
Μολις βγαλει το παντελονι του, θα πεσει στα ματια της...
τι εννεις θα βγουν? αυτη δεν εχει αντρα? τι του λεει οτι παει για σοπινγκ?καλή ιδέα σήμερα θα βγουν θσ σου στείλω με πμ το μέρος