lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είναι ένα κοινωνικό γεγονός ο γάμος. Και έχει και καλεσμένους. Και η παρτούζα επίσης
Σαούλ τι θα φας
ντιλιβεριΣαούλ τι θα φας
μου αρέσει πολύ η ψαροσουπα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα τα εφτιαχνα με Ρετσινα είναι ο τύπος μουΠου παει το αλλο το γκομενετο με ψαροσουπα; Και ασιδερωτη κιολα! Γνωμη σου.
μου αρέσει πολύ η ψαροσουπα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα τα εφτιαχνα με Ρετσινα είναι ο τύπος μου
να την αφήσεις όπως είναι, είναι θαύμαΕμενα δε μου αρεσει καθολου παλι. Οπως επισης θελω και τα υποκαμισα μου σιδερωμενα. Παρολαυτα και γω θα τα εφτιαχνα με τη Ρεγκινα. Και μετα θα την εστρωνα (με το νου μου)!
Τα εχουμε δοκιμασει ολα. Δεν πιανει τιποτε. Ουτε μια γκομενα δεν σταυρωσαμε...λετε αν μαθω και εγω να μαγειρευω διαφορα εκτως απο τοστ και κορν φλεικς να με δουν με αλλο ματι τα γκομενακια?
εγώ βγαίνω στη γειτονιά κ τα δίνω αλλά τζάμπα. Δεν μου κάθεται κανένας.λετε αν μαθω και εγω να μαγειρευω διαφορα εκτως απο τοστ και κορν φλεικς να με δουν με αλλο ματι τα γκομενακια?
Να απαντησω και εγω; Θα φροντιζα να μην τη πιασωΤομα να στη φτιάξω ?στο ερώτημα του θρεντ αν πιάνατε πριν το γάμο σας τη γυναίκα σας να σκυλοπηδιεται θα τη χωριζατε.. Ο μόνος που απαντησε ότι θα την κρατούσε είναι ο Λάκης αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
αρχισε να συνηθιζεις την γλαροσουπαμου αρέσει πολύ η ψαροσουπα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα τα εφτιαχνα με Ρετσινα είναι ο τύπος μου
εγω θα παραγγελνω απο κετερινγκ και θα τα πλασαρω για δικα μουΤα εχουμε δοκιμασει ολα. Δεν πιανει τιποτε. Ουτε μια γκομενα δεν σταυρωσαμε...
μηπως φτιαχνεις τιποτα ψαροσουπες γιαυτο?εγώ βγαίνω στη γειτονιά κ τα δίνω αλλά τζάμπα. Δεν μου κάθεται κανένας.
να την αφήσεις όπως είναι, είναι θαύμα
εγω θα παραγγελνω απο κετερινγκ και θα τα πλασαρω για δικα μου