lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ξαφνικά αγάπησα το σίδερο αχαχαχαχαχααχααμέ. Στα υπόλοιπα ούτε να τα δει.
Ξαφνικά αγάπησα το σίδερο αχαχαχαχαχααχααμέ. Στα υπόλοιπα ούτε να τα δει.
δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αχαχαχαχΠοιό ψέμα να πρωτοβάλω σε αυτάκια, το οτι "υπήρξε άντρας" ή το ότι "σιδέρωνε";
εμενα με βόλευε. Στα υπόλοιπα δεν είχα θέμα.Ξαφνικά αγάπησα το σίδερο αχαχαχαχαχααχα
δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αχαχαχαχ
Ναι γιαυτό μπαίνω νετ. Ενώ αν είχα άντρα μάτσο σαν εσένα θα ήμουν σε ξενοδοχεία που θα είχες πληρώσει εσύ κ θα σου έκανα πιπες.με τετοιους ευνουχους μπλεκεις γιαυτο εισαι εδω μεσα
εμενα δεν θα μπορουσες να με χεις οποτε οτι απορρεει απο του συλλογισμους σου κατεστη αυτοδικαιως αγωνοΝαι γιαυτό μπαίνω νετ. Ενώ αν είχα άντρα μάτσο σαν εσένα θα ήμουν σε ξενοδοχεία που θα είχες πληρώσει εσύ κ θα σου έκανα πιπες.
εμενα δεν θα μπορουσες να με χεις οποτε οτι απορρεει απο του συλλογισμους σου κατεστη αυτοδικαιως αγωνο
αγωνο ?αχαχαχαχαχαχα καλά. Ποια είναι τόσο ηλιθια ώστε θα είχε τη θέληση να βρεθεί μαζί σου ?εμενα δεν θα μπορουσες να με χεις οποτε οτι απορρεει απο του συλλογισμους σου κατεστη αυτοδικαιως αγωνο
αυτη δε ξερω αν θα τον κραταγεΤομα να στη φτιάξω ?στο ερώτημα του θρεντ αν πιάνατε πριν το γάμο σας τη γυναίκα σας να σκυλοπηδιεται θα τη χωριζατε.. Ο μόνος που απαντησε ότι θα την κρατούσε είναι ο Λάκης αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
υπάρχουν και τέτοιεςαυτη δε ξερω αν θα τον κραταγε
:-* λυνω γριφους τωρα δεν μπορω να ασχοληθω με την μορφη σουαγωνο ?αχαχαχαχαχαχα καλά. Ποια είναι τόσο ηλιθια ώστε θα είχε τη θέληση να βρεθεί μαζί σου ?
Είναι ένα κοινωνικό γεγονός ο γάμος. Και έχει και καλεσμένους. Και η παρτούζα επίσηςΤομα να στη φτιάξω ?στο ερώτημα του θρεντ αν πιάνατε πριν το γάμο σας τη γυναίκα σας να σκυλοπηδιεται θα τη χωριζατε.. Ο μόνος που απαντησε ότι θα την κρατούσε είναι ο Λάκης αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
σημερα που θα ξυπνησει η μπεκροκανατα και θα ειναι νηφαλιος, πιστευω οτι θα το αναιρεσει...δεν αξιζει τετοια ηττοπαθης δηλωση στον λακαρο που χεζει ταφους και ειναι υπευθυνος για γενοκτονιες αριστερων, μαυρων και λοιπων μειονοτητωνΤομα να στη φτιάξω ?στο ερώτημα του θρεντ αν πιάνατε πριν το γάμο σας τη γυναίκα σας να σκυλοπηδιεται θα τη χωριζατε.. Ο μόνος που απαντησε ότι θα την κρατούσε είναι ο Λάκης αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ