Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Έχετε γίνει σίχαμα όσοι κάνετε παρέα με τον ρουφιάνο. Ούτε η γιαγιά μου τέτοια σχόλια.
Για τέτοιες μαλακίες  έπρεπε να πέφτει κανονικά μπαν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι να εισηγηθεις μη το καθυστερεις  :grin:
Παντος με τον Πικερ ανταγωνιζεστε και στην τρολια και σε ολα  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αν ειναι να εισηγηθεις μη το καθυστερεις  :grin:
Παντος με τον Πικερ ανταγωνιζεστε και στην τρολια και σε ολα  :rockon:

Ο Picker δεν τρολάρει ρε φίλε, τα περισότερα που λέει τα πιστευει πραγματικά.

Εγώ μόνο εσάς τρολάρω, αν είναι αμαρτία το ομολογώ.
Έχετε πλάκα πως αρπάζεσται σαν κατινούλες  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν έχω την φωτογραφία σου στον καθρέπτη μου φίλε, οπότε  δεν θα το δω.  :birdman:
Μπορείς και καλύτερα. Αν είναι να ασχολούμαι με επίπεδο δημοτικού να σταματήσω να σε παίζω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
παιδια γιατι μαλωνετε???ολοι μια παρεα ειμαστε...μην τα ξεπουλατε ολα στο βωμο της τηλεθεασης...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο Picker δεν τρολάρει ρε φίλε, τα περισότερα που λέει τα πιστευει πραγματικά.

Εγώ μόνο εσάς τρολάρω, αν είναι αμαρτία το ομολογώ.
Έχετε πλάκα πως αρπάζεσται σαν κατινούλες  :grin:
Εχετε μια περιεργη σχεση με τον Πικερ.Μπορει να ειστε ο ενας κλωνος του αλλου.Η συγγινονουντα δοχεια η κατι τετοιο.
Σε ευχαρηστουμε που μας αφιερωνεις τον πολυτιμο χρονο σου για να μας τρολαρεις.Ειναι μεγαλη τιμη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μπορείς και καλύτερα. Αν είναι να ασχολούμαι με επίπεδο δημοτικού να σταματήσω να σε παίζω.

Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να σταματήσεις να παίζεις την ψωλή σου ονηρευόμενος ότι γαμάς μουνάρες.
Μετά τα πιστευεις και το παίζεις γαμιάς στους άλλους ηλίθιους εδώ μέσα.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδια γιατι μαλωνετε???ολοι μια παρεα ειμαστε...μην τα ξεπουλατε ολα στο βωμο της τηλεθεασης...
δε μαλώνουμε ρε συ, για να μαλώσεις πρέπει να έχεις άντρα απέναντί σου.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να σταματήσεις να παίζεις την ψωλή σου ονηρευόμενος ότι γαμάς μουνάρες.
Μετά τα πιστευεις και το παίζεις γαμιάς στους άλλους ηλίθιους εδώ μέσα.  :grin:

ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ?????????????????????

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εχετε μια περιεργη σχεση με τον Πικερ.Μπορει να ειστε ο ενας κλωνος του αλλου.Η συγγινονουντα δοχεια η κατι τετοιο.
Σε ευχαρηστουμε που μας αφιερωνεις τον πολυτιμο χρονο σου για να μας τρολαρεις.Ειναι μεγαλη τιμη.

Από που ως που?  :think: :think: :think:
Ελάχιστες φορές του έχω απαντήσει σε σχόλιο του. (τι απάντηση να δώσει κανείς σε σχόλιο του Picker?  :grin:)

Με τον μπίμπι και τον Λίλα έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ?????????????????????

Ναι ρε φίλε, εσύ ένας διάσημος μαλάκας να ασχολείσαι με κάποιον που έκανε ορθογραφικο λάθος σε σχόλιο στο μπου ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά είσαι βεραμάν μαλάκας ......

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Νομιζω σε κεντριζουν οι ακραιες και ανωμαλιαρικες προσωπικοτητες του σαιτ.Ισως βλεπεις στα ποστς τους ολα οσα ηθελες να γινεις και δεν καταφερες.Μπορει να ειναι μια περιπτοση ψυχαναγκασμου γιατι και στα θρεντ αυτα ολο λες οτι δε σαρεσουν αλλα ολο ξαναρχεσε,μικρο σε παιζανε τα αλλα παιδια?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Από που ως που?  :think: :think: :think:
Ελάχιστες φορές του έχω απαντήσει σε σχόλιο του. (τι απάντηση να δώσει κανείς σε σχόλιο του Picker?  :grin:)

Με τον μπίμπι και τον Λίλα έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο  :2funny:

Και με τους πακιστανούς του Legolas πρέπει να έχεις περάσει ατελείωτες ώρες.

Καλά κάνεις, όσο και να τρίβεσαι, δε σε γαμάω στο έχω ξαναπεί.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ναι ρε φίλε, εσύ ένας διάσημος μαλάκας να ασχολείσαι με κάποιον που έκανε ορθογραφικο λάθος σε σχόλιο στο μπου ?

Τελικά είσαι βεραμάν μαλάκας ......
όταν αυτός ο μαλάκας δεν είναι τυχαίος αλλά ο κριτής των πάντων, θα ασχοληθώ με τα ορθογραφικά του λάθη.

Με την κωλοτρυπίδα του όσο και να ξερογλύφεται............ποτέ.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Νομιζω σε κεντριζουν οι ακραιες και ανωμαλιαρικες προσωπικοτητες του σαιτ.Ισως βλεπεις στα ποστς τους ολα οσα ηθελες να γινεις και δεν καταφερες.Μπορει να ειναι μια περιπτοση ψυχαναγκασμου γιατι και στα θρεντ αυτα ολο λες οτι δε σαρεσουν αλλα ολο ξαναρχεσε,μικρο σε παιζανε τα αλλα παιδια?

Το ομολογώ , πάντα ήθελα να παντρευτώ μια χοντρή Αλβανή πουτάνα αλλά με πρόλαβε ο Μπιμπης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι  λες ρε ζωντόβολο ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το ομολογώ , πάντα ήθελα να παντρευτώ μια χοντρή Αλβανή πουτάνα αλλά με πρόλαβε ο Μπιμπης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι  λες ρε ζωντόβολο ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Φιλε ειναι αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.Δε μιλας καλα ομως και ισως γιαυτο δεν σε κανανε παρεα και αναγκαστικες να κανεις τον υπερανω στο μπου.Ποτε δεν ειναι αργα ομως  :tooth:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε ειναι αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.Δε μιλας καλα ομως και ισως γιαυτο δεν σε κανανε παρεα και αναγκαστικες να κανεις τον υπερανω στο μπου.Ποτε δεν ειναι αργα ομως  :tooth:

Εσύ με τα τριπλά σχόλια από εμένα εδώ μέσα για πες μου γιατί κόλλησες εδώ μέσα και αν σε κάνει κανείς άλλος παρέα εκτός από τα μουνοπανα του σκατόθρεντ.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εσύ με τα τριπλά σχόλια από εμένα εδώ μέσα για πες μου γιατί κόλλησες εδώ μέσα και αν σε κάνει κανείς άλλος παρέα εκτός από τα μουνοπανα του σκατόθρεντ:grin:

φίλε χάνεις την ψυχραιμία σου και σου βγαίνει αυθόρμητα η κακιασμένη αδελφή που κρύβεις μέσα σου.

Δε σε έβρισε κανείς, γιατί βρίζεις?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
φίλε χάνεις την ψυχραιμία σου και σου βγαίνει αυθόρμητα η κακιασμένη αδελφή που κρύβεις μέσα σου.

Δε σε έβρισε κανείς, γιατί βρίζεις?

Δεν έβρισα ρε φίλε, αυτό πιστευω ότι είσαστε.
Μουνοπανο είσαι, πως να σε πω? Κύριο ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom