KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Θα γίνει ραντεβού θανάτου έξω απο τον σέρβερ του μπου;
Μπα , είναι Λουλού.
Αυτός δεν είχε άβαταρ τον Μπραντ Πιτ?
Παίζει να είναι και γκόμενα
Το φαγητό δεν φεύγει φίλε μου. Εκεί θα βρίσκεται ότι ώρα και να πάω. Πουτανάκι να παίξω δεν βρίσκω ότι ώρα θέλω, τώρα που το βρήκα θα το αφήσω?Ήθελες να πας για φαγητό και καθεσε να ακούσεις εμένα που σε τρολάρω στο μπου?
Ρε μαλάκα είσαι εντελώς θλιβερός :S :S :S :S :S :S :S :S
Το φαγητό δεν φεύγει φίλε μου. Εκεί θα βρίσκεται ότι ώρα και να πάω. Πουτανάκι να παίξω δεν βρίσκω ότι ώρα θέλω, τώρα που το βρήκα θα το αφήσω?
Το ότι είσαι καμένο δεν σου περνάει από το μυαλό ?
Και καμένο είμαι και το αγαπημένο σου άβαταρ έβαλα πάλι. Όλα για πάρτη σου. Μόνο πούτσα μη γυρέψεις.
Θα μας πεις τι ξέρεις ή πάλι θα κάνεις την αγαπημένη σου κοτούλα?
Τον έχεις και αφίσα στο δωμάτιο σου τον Μπραντ Πιτ?
Τον κοιτάς και λες μέσα σου " αχ καλέ, είναι κούκλος" ?
Νομίζω πως την καις την βάτα παλικάρι .......
Που ειναι ο Θεσσαλός πηγασιος μαβερικ τσομπάνης να βάλει τάξη
και είθελες να πάμε στο Τέλη για μπριζολάκιακαλά το πας, συνέχισε,είναι μια αρχή παραδοχής και η έκφραση και το σπάσιμο του καρπού.
και είθελες να πάμε στο Τέλη για μπριζολάκια
νομίζω πρέπει να μας μας ξεκαθαρίσεις το θέμα της αφίσσας
φιλε θα γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη απο τον εισαγγελέα του μπου τσομπανη εγω αποποιούμαι των ευθυνώνΜπραμπ όλα και όλα, ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά αν τολμήσει κανένας μοντ να μου πάρει το παιχνίδι μου, θα σε θεωρήσω υπεύθυνο.
Μπραμπ όλα και όλα, ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά αν τολμήσει κανένας μοντ να μου πάρει το παιχνίδι μου, θα σε θεωρήσω υπεύθυνο.
και η υπαστυνομος Α θα βοηθουσε την κατασταση τωρα..Που ειναι ο Θεσσαλός πηγασιος μαβερικ τσομπάνης να βάλει τάξη
και είθελες να πάμε στο Τέλη για μπριζολάκια
νομίζω πρέπει να μας μας ξεκαθαρίσεις το θέμα της αφίσσας
και η υπαστυνομος Α θα βοηθουσε την κατασταση τωρα..
τυπε σφραγιδοφορα πρωτοκολλατζου ειναι η τυπισσακαι η υπαστυνομος Α θα βοηθουσε την κατασταση τωρα..
Για πατεράδες και γυναίκες εσύ έγραψες αλλά εγώ δεν είμαι μουνόπανο ρουφιάνος σαν εσένα οπότε μην φοβάσε
Συνθηματικό ήταν αυτό το "για μπριζολάκια" , μην πας