NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Για την ακρίβεια για την μασέλα σας, που είναι καινούρια και σταθερή. Η δική μου πέφτει συνέχεια.
μπορείτε να τη στερεώσετε
Για την ακρίβεια για την μασέλα σας, που είναι καινούρια και σταθερή. Η δική μου πέφτει συνέχεια.
και περιχώρωνΤυπε την Ερη την εχω δει απο κοντα και σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι τραβελι.
Ειναι απο τα καλυτερα grannies της Θεσσαλονικης.
Μιλφαρα δηλαδη. Θα με κανεις να ερθω Θεσσαλονικη.Τυπε την Ερη την εχω δει απο κοντα και σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι τραβελι.
Ειναι απο τα καλυτερα grannies της Θεσσαλονικης.
Τυπε σ εχει προλαβει ο απολυτος,μετα περιμενει ο gl και επεται ο chevalier.Αν εχεις υπομονη θα μπεις στην σειρα.Μιλφαρα δηλαδη. Θα με κανεις να ερθω Θεσσαλονικη.
Τυπε σ εχει προλαβει ο απολυτος,μετα περιμενει ο gl και επεται ο chevalier.Αν εχεις υπομονη θα μπεις στην σειρα.
posa kila eisai tekno mouμε ζηλεύεις εσύ για τα κιλά μου, το έχω καταλάβει
σήμερα έχει τα 9μεραΔεν υπάρχει πλέον ο κ. gl.
Τις ημέρες που λείπατε, τελέσαμε το μνημόσυνό του στο νήμα.
195 θέλω άλλα 5 και σε φτάνωposa kila eisai tekno mou
Εγω δεν θα αργησω ρε παιδια. Ενα στα γρηγορα, σε καμμια ωρα θα τελειωσω.Τυπε σ εχει προλαβει ο απολυτος,μετα περιμενει ο gl και επεται ο chevalier.Αν εχεις υπομονη θα μπεις στην σειρα.
Τυπε ειναι σαν την λερναια υδρα.Ενας μπαναρεται,2 κλωνοι βγαινουν.Ρωτηστε τον thessalo.Δεν υπάρχει πλέον ο κ. gl.
Τις ημέρες που λείπατε, τελέσαμε το μνημόσυνό του στο νήμα.
Ο εξοπλισμός σου ρε. Για να δαγκώνεις και να γαμάς καλύτερα τα πιπίνια. Εγώ έβαλα πλέον πλαφόν στα 10 χρόνια διαφορά από όσο είμαι τώρα (75) γιατί μου την έπεσαν. :S Άμα τουράρει καμιά 65άρα πες μου.χαχαχαχ τι είναι αυτό ρε?
Τυπε ειναι σαν την λερναια υδρα.Ενας μπαναρεται,2 κλωνοι βγαινουν.Ρωτηστε τον thessalo.
Ο εξοπλισμός σου ρε. Για να δαγκώνεις και να γαμάς καλύτερα τα πιπίνια. Εγώ έβαλα πλέον πλαφόν στα 10 χρόνια διαφορά από όσο είμαι τώρα (75) γιατί μου την έπεσαν. :S Άμα τουράρει καμιά 65άρα πες μου.
γιατί κυριά?Πουτανακια σερβιτόρες