NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
γιατί γελάτε ΄κύριε? αύριο θα ξαναπάω, θα τη φωτογραφήσω να με φιλάει και θα σας τη στείλω να σας κοπεί ο γέλωτας
γιατί γελάτε ΄κύριε? αύριο θα ξαναπάω, θα τη φωτογραφήσω να με φιλάει και θα σας τη στείλω να σας κοπεί ο γέλωτας
εγώ σε φιλάει μας λες το τσουλι ακου σε κοιτάειγιατί κυριά?
επειδή είμεθα άσχημοι, κοντοί, καραφλοί βρωμόγεροι, πρέπει να είναι ποτανάκι η άλλη για να μας κοιτάξει?
γιατί κυριά?
επειδή είμεθα άσχημοι, κοντοί, καραφλοί βρωμόγεροι, πρέπει να είναι ποτανάκι η άλλη για να μας κοιτάξει?
εγώ σε φιλάει μας λες το τσουλι ακου σε κοιτάει
Όχι κύριε!
Αρκεί που έχουμε μέτωπο στην αγορά. Λίρα εκατό είμεθα!
Eσυ τυπε πρεπει να τρως πολυ ξυλο καθε μερα.Δεν εξηγειται αλλιως.Αρχίδι ρουφιάνος είσαι, χωρίς παρεξήγηση
γνωστό εδώ και χρόνια, μην ασχολείσαι.Eσυ τυπε πρεπει να τρως πολυ ξυλο καθε μερα.Δεν εξηγειται αλλιως.
Eσυ τυπε πρεπει να τρως πολυ ξυλο καθε μερα.Δεν εξηγειται αλλιως.
γνωστό εδώ και χρόνια, μην ασχολείσαι.
Θα σου πω αν μου πεις γιατι σε βαραει καθε μερα.Από που το συμπέρανες αυτό εξυπνοπούλι μου ?
Πες μας τα εσώψυχα σου
Θα σου πω αν μου πεις γιατι σε βαραει καθε μερα.
Μη τον προγκατε τον κυρ μεδιο ειναι εδω για να μας θυμιζει συνεχως την καταντια μας και να μας φερνει τον εαυτο του ως παραδειγμα για το πως πρεπει να ειναι ο χρηστης του μπου που σεβετε τον εαυτο του.
Απο το πολυ το ξυλο επαθες και αμνησια βλεπω.Ξεχασες ποιος σε βαραει.Καλά, εσένα σε βαράει η μαλακία στον εγκέφαλο κάθε μέρα.
Εμένα ποιος υποτίθεται ότι με βαράει? Ο μπαμπάς μου? Ο δάσκαλος μου στο σχολείο? Οι συμαθητες για να μου κλέψουν το χαρτζιλίκι ?
ωραια γατα στο προφιλ ragamuffin πρεπει να ειναιΠουτανακια σερβιτόρες
Μην επανερχόμαστε, τα έχουμε λύσει αυτά, παιδί της φάπας από μικρό με αποκορύφωμα τις φάπες που τρως κάθε μέρα από τη γυναίκα.
Έλα θα σε παίξουμε λίγο να αισθανθείς σπουδαίος.
Χυμένο μούσι :S :S :S :S :S :S :S :S
Αηδία ακούγεται, βάλτην