κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.851
- Πόντοι
- 19.795
Το τερματισες τωρα. Κλαιωτυπε ο poppop που γραφει στα πολιτικα θρεντ κυριως, είναι συγγενείς σου ή απλη συνωνυμια?
Το τερματισες τωρα. Κλαιωτυπε ο poppop που γραφει στα πολιτικα θρεντ κυριως, είναι συγγενείς σου ή απλη συνωνυμια?
Και το χειροτερο: Να ειναι Παναθηναικοςαν κανεις κοριτσι και καποιος γκομενος της την λεει τρυπα πως θα νοιωσεις ; μαλακα μου εισαι τερμα για κλωτσιες..
άλλη μια αηθη, αδιστακτη, αδυσοπητη και αδικη επιθεση εις βαρος μου....αν κανεις κοριτσι και καποιος γκομενος της την λεει τρυπα πως θα νοιωσεις ; μαλακα μου εισαι τερμα για κλωτσιες..
και ο βασιλόφρων παναθηναικος ειναι δεν μιλαω..Και το χειροτερο: Να ειναι Παναθηναικος
συγχαρητηρια για την επιλογή σου...να τον χαιρεσαι :Sκαι ο βασιλόφρων παναθηναικος ειναι δεν μιλαω..
ειπες κατι?συγχαρητηρια για την επιλογή σου...να τον χαιρεσαι :S
την εχεις αφησει πολύ λασκα την δικια σου μεγαλε...ειπες κατι?
Ενα απο τα τρια γκολ του Παναθηναικου που εχω πανηγυρησει στη ζωη μου. (Φιλοολυμπιακος-οχι οπαδος)μερα που ειναι
δικια μου ειναι οτι θελω την καμωτην εχεις αφησει πολύ λασκα την δικια σου μεγαλε...
τα αλλα 2?Ενα απο τα τρια γκολ του Παναθηναικου που εχω πανηγυρησει στη ζωη μου. (Φιλοολυμπιακος-οχι οπαδος)
καλα, εγω ειπα και ελαλησα...μην ερθεις κλαιγοντας όταν σε σαπισει στις παντοφλιεςδικια μου ειναι οτι θελω την καμω
Ενα με Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη, και ενα του Καραγκουνη με Μαντσεστερ, μονος Ελληνας σε Εγγλεζικη παμπ, αναμεσα σε καμμια 50αρια Εγλλεζουςτα αλλα 2?
Εχω πανηγυρησει και εγω 2 γκολ δικα σας παντως,το ενα το ειχε βαλει ο Κωστουλας και το αλλο ο Μαζουακου
Υποθετω, αυτογκολτα αλλα 2?
Εχω πανηγυρησει και εγω 2 γκολ δικα σας παντως,το ενα το ειχε βαλει ο Κωστουλας και το αλλο ο Μαζουακου
κατι τετοια καθικια βαζελογαυροι σαν και του λογου σου δημιουργουν συνεχεια προβλήματα στην ομαδα....Ενα με Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη, και ενα του Καραγκουνη με Μαντσεστερ, μονος Ελληνας σε Εγγλεζικη παμπ, αναμεσα σε καμμια 50αρια Εγλλεζους
Ποτε φευγεις;κωλογερε
Ποτε φευγεις;
Δεν ειμαι βαζελογαυρος τυπε, μονο στο μπασκετ ειμαι καθαροαιμος Ολυμπιακος. Η κανονικη μου ομαδα ειναι αλλη, απλως συμπαθω τον Ολυμπιακο σαν ιδεα προ καποιων δεκαετιων, και οχι σαν τωρα με τους μισθοφορους των προεδρων.κατι τετοια καθικια βαζελογαυροι σαν και του λογου σου δημιουργουν συνεχεια προβλήματα στην ομαδα....
συγγνωμη για το "καθικια" αλλα επρεπε να τα ακουσεις και συ μια φορα