Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.928
- Πόντοι
- 1.406
Αγαπημενο ποτο κατα τους καλοκαιρινους μηνεςΣε όποιον αρέσει να πίνει τζιν με τόνικ είναι ψυχάκιας! :S
Επιστήμη σπίκινγκ...
Αγαπημενο ποτο κατα τους καλοκαιρινους μηνεςΣε όποιον αρέσει να πίνει τζιν με τόνικ είναι ψυχάκιας! :S
Επιστήμη σπίκινγκ...
Αρχιδια...δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι γκομενες...οπως και η ερωτηση σε γκομενα τι ομαδα εισαι? δεν πολυμετραει να ξες...τίποτα άλλο? πέφτουν με γαύρο?
κι' εγώ διάβαζα την ώρα για σπορ, πριν 20 χρόνια.
μέχρι που κατάλαβα...
σε χαλαει ο αγελαστος τυπε?την έκοψα όταν έφυγε ο Μπάγιεβιτς, όπως έφυγε... σχεδόν δεν ξανάπιασα "αθλητική" εφημερίδα.
τίποτα δεν έχει, αυτό είναι το θέμα. όπως τίποτα δεν έχουν σχεδόν όλες οι άλλες.
για τις φουλ οπαδικές δεν το συζητάμε καν...
σε χαλαει ο αγελαστος τυπε?
Σε όποιον αρέσει να πίνει τζιν με τόνικ είναι ψυχάκιας! :S
Επιστήμη σπίκινγκ...
Αρχιδια...δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι γκομενες...οπως και η ερωτηση σε γκομενα τι ομαδα εισαι? δεν πολυμετραει να ξες...
Αλλα στον πουτσο μου εμενα..καμια τρυπα δεν ειναι πανω απο την ομαδα μου
Kαι η Ελευθερη Ωρα ειναι πολυ καλη εφημεριδα επισης παιδια
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/09/15/eleutheroudakisold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δυστυχώς έκλεισε... :-
Δυστυχώς έκλεισε... :-
τυπε ο poppop που γραφει στα πολιτικα θρεντ κυριως, είναι συγγενείς σου ή απλη συνωνυμια?καλύτερα Martini, shaken not stirred...
όπως θα έλεγε και ο κλώνος μου
αν κανεις κοριτσι και καποιος γκομενος της την λεει τρυπα πως θα νοιωσεις ; μαλακα μου εισαι τερμα για κλωτσιες..Αρχιδια...δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι γκομενες...οπως και η ερωτηση σε γκομενα τι ομαδα εισαι? δεν πολυμετραει να ξες...
Αλλα στον πουτσο μου εμενα..καμια τρυπα δεν ειναι πανω απο την ομαδα μου