blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.340
- Πόντοι
- 26.096
Ωραιος τυπε.....μετραει καθολου αυτο με τις γκομενες η το κανεις για την παρτη σου?
Τι σας νοιάζει εσάς;
Αφού έχετε γκόμενα...
Ωραιος τυπε.....μετραει καθολου αυτο με τις γκομενες η το κανεις για την παρτη σου?
ο,τι μαθαινεις, καλο ειναι γερο..Τι σας νοιάζει εσάς;
Αφού έχετε γκόμενα...
Πιστευεις ο μπαρμπ γαμαει καθολου με τοσα βιβλια που εχει διαβασει η τον εχει φαει το μανουαλ?αφού με ενδιαφέρει, μετράει. για μένα το κάνω.
όσο για τα γκομενάκια, αν δεν είναι συνάδελφοι να καταλάβουν δεν το αναφέρω καν...
εκεί είμαστε 3 πουλάκια κάθονταν κλπ, ότι να' ναι δλδ.
Πιστευεις ο μπαρμπ γαμαει καθολου με τοσα βιβλια που εχει διαβασει η τον εχει φαει το μανουαλ?
να σου πω, ορισμένες το θέλουνε αυτό. άλλες με βιβλία, άλλες με ζωγραφική, φωτογραφία κλπ.
τώρα τι καταφέρνει στην πράξη...
εσύ διαβάζεις?
κυριως γαυρο...και καμια φορα και πρωταθλητη...παλιοτερα διαβαζα και φως αλλα εχω ξενερωσει τελευταια...να σου πω, ορισμένες το θέλουνε αυτό. άλλες με βιβλία, άλλες με ζωγραφική, φωτογραφία κλπ.
τώρα τι καταφέρνει στην πράξη...
εσύ διαβάζεις?
κυριως γαυρο...και καμια φορα και πρωταθλητη...παλιοτερα διαβαζα και φως αλλα εχω ξενερωσει τελευταια...
κυριως γαυρο...και καμια φορα και πρωταθλητη...παλιοτερα διαβαζα και φως αλλα εχω ξενερωσει τελευταια...
γιατι τυπε τι εχει η ωρα?τίποτα άλλο? πέφτουν με γαύρο?
κι' εγώ διάβαζα την ώρα για σπορ, πριν 20 χρόνια.
μέχρι που κατάλαβα...
Τι ειμαι κανας ντιντης? :SΠείτε μας όμως!
Το σαλιώνετε το δάχτυλο;
γιατι τυπε τι εχει η ωρα?