κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.839
- Πόντοι
- 19.795
Ο Ντοπα θα γαμησει Εγγλεζες και θα γραψει εμπειριες στο νημα.ελα παιδια τι εχουμε ποιος γαμησε ποιον?
Ο Ντοπα θα γαμησει Εγγλεζες και θα γραψει εμπειριες στο νημα.ελα παιδια τι εχουμε ποιος γαμησε ποιον?
Νομιζω 11
τυπε τα μοναδικα γκολ που εχω πανηγυρισει και δεν ηταν του ολυμπιακου ηταν του πελε του μπομπι μουρ και του αρντιλες στην αποδραση των 11εσυ τυπε ποια γκολ μας εχεις πανηγυρησει?
11 το βράδυ και λίγη ώρα πριν χτυπούν καμπανάκι για το τελευταίο ποτό.
ωωωωωωΟ Ντοπα θα γαμησει Εγγλεζες και θα γραψει εμπειριες στο νημα.
Ματς παρωδια ,η παραγκα των Συμμαχων εκλεψε τη νικη απο την ενδοξη γερμανικη ομαδα,θα στα πει ο Λακης αργοτερατυπε τα μοναδικα γκολ που εχω πανηγυρισει και δεν ηταν του ολυμπιακου ηταν του πελε του μπομπι μουρ και του αρντιλες στην αποδραση των 11
κ το σαββατο 11 κλεινουν :o :o :o
Ματς παρωδια ,η παραγκα των Συμμαχων εκλεψε τη νικη απο την ενδοξη γερμανικη ομαδα,θα στα πει ο Λακης αργοτερα
ΥΓ:Εσυ που εισαι σοβαρος ξερεις ποτε θα ανακοινωθει αν απαγγελθουν κατηγοριες σε Μαρινακη και λοιπους?Ρωταω ετσι απο περιεργια ρε παιδι μου αλλα ο Ραοπαο εχει υποτροπιασει :S
Yep, mate!
που να ξερω εγω εχω να ανοιξω 3 χρονια τηλεοραση δεν ξερω καν που ειναι το κοντρολΜατς παρωδια ,η παραγκα των Συμμαχων εκλεψε τη νικη απο την ενδοξη γερμανικη ομαδα,θα στα πει ο Λακης αργοτερα
ΥΓ:Εσυ που εισαι σοβαρος ξερεις ποτε θα ανακοινωθει αν απαγγελθουν κατηγοριες σε Μαρινακη και λοιπους?Ρωταω ετσι απο περιεργια ρε παιδι μου αλλα ο Ραοπαο εχει υποτροπιασει :S
εσυ τυπε ποια γκολ μας εχεις πανηγυρησει?
το μπου ειναι κατι σαν το ινστιτουτο παστερΔε φτάνει που ανοίχτηκε το νήμα με το μυκόπλασμα που δείχνει ότι ο βλάκας εκτός από ανίκητος, είναι και άκρως επικίνδυνος, μπήκε και η Βάνιτυ να κάνει μικροβιολογική ανάλυση του μυκοπλάσματος.